|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tylko debil albo ślepy (ewentualnie ślepy debil) nie dostrzega braków Krzyżanowskiego w grze obronnej.
Nie wiem chłopcy czy wiecie ale szeroko rozumiany rozwój polega na wskazywaniu mankamentów i próbie ich naprawienia - ale jak widać niektórzy tutaj wolą się lizać po fiutach. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
U nas na szczęście, mam nadzieję tylko na forum, sa specjaliści od wyłapywania usterek tzw "usterkowicze". Wszyscy powinni pracowac w dziale kontroli jakości btw Nie, większosć widzi braki w grze defensywnej Krzyżanowskiego ale zadaje pytanie czy pomimo tego nie zrekompensuje to grą do przodu. Wg mnie nie. Ale na szczęście taką decyzje podejmie nasz trener czy zagra. Od tego jest trenerem ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wiele wskazuje na to, że akurat mecz ze Śląskiem to zdecydowanie opcja nr 2. Ciekawe co na to Jop. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Oczywiście, że finalnie wszystko pójdzie na Jopa. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A czy ktoś tych braków nie dostrzega?
|