|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wy na serio myślicie, że ten siusior ojkofobiczny cokolwiek w jakikolwiek sposób merytorycznie wyjaśni?
Przecież na niego żadne logiczne argumenty i statystyki nie działają. Tam już jest tak we łbie ujebane, że zawodnicy z La liga 2, którzy normalnie grali mecze (nawet nie, że jakieś kocówki spotkań sporadycznie, a tak to w rezerwach klepali) to są perełki wyławiane z niższych lig. Tam jest tak we łbie ujebane, że jak się 3 na 11 graczy sprawdziło przez ostatnie 3 lata to jest to większość xd Temat jest po to żeby tego oszusta zacząć wyjaśniać w jednym wątku konkretnie bo to jest gruba przesada żeby taką antypolską propagandę siać I tak jak napisałem, wiedziałem, że on manipuluje i kłamie ale sam byłem zaskoczony jaka jest skala tych kłamstw gdy zacząłem statystyki przeglądać. Zaskoczyło mnie, że prawie wszyscy gracze tu przychodzili z La Liga 2, a jeszcze bardziej mnie zaskoczyło, że ostatnie zaciągi praktycznie wcale się nie sprawdziły bo jeśli odjąć Rodado, który był z niższej ligi, odjąć Jamesa, który Hiszpanem nie jest i też tu przyszedł z innej ligi to właściwie sprawdził się ostatnio z La Liga 2 tylko Carbo xd W życiu bym nie powiedział, że nawet drugi czy trzeci garnitur piłkarzy z La Liga 2, nie sprawdzi się w polskiej I lidze. Okazuje się, że jeśli w La Liga 2 jest tyle szrotu, to tym bardziej wyłowienie kogoś wartościowego z niższych lig hiszpańskich to jak szukanie Rodado czy Błaszczykowskiego. Wiadomo, znaleźć można ale to nie jest żadna prawidłowość. Jedyne na co stać tego oszołoma to wybiórcze rzucanie statystykami jak wtedy z pokazywanie po dobrym meczu Carbo jaką ma dokłądność podań, ilosć odbiorów itd. Jak Carbo zagra źle to już statystyk nie pokazywał. Albo pisanie szlaczkami bez większego sensu tych wszystkich nazwisk, ktore mu się podobają. Tak jak teraz jebnął tasiemca z nazwiskami, i proszę: Nahuel Leiva - gość z meczami w LL i LL2 Rafa Lopez - tu mu się coś pojebało bo gościu jest z Portugalii i normalnie występował w ich ekstraklasie wiele sezonów Marc Gual - blisko 150 meczów w LL2. Czy ktoś kto w ekstraklasie strzela gola co 3-4 mecze (w Legii) to jest dobry napastnik? xd Sekulski tyle strzela xd Bergier strzela więcej xd Ivi Lopez - gościu 2 lata przed przyjściem do Rakowa w Levante normalnie zagrał 29 meczów w La Liga xd Brawo, tu się nic nie zgadza. Ty po.......eńcu udowodniłeś, że gracze grający w La Liga i w ich drugiej lidze dają radę w Polsce xd Wow, odkrycie tysiąclecia xd Takie propagandowe listy nazwisk może każdy debil wymyślić. tym bardziej jeśli tam można wszystko wrzucić bez żadnej weryfikacji. I zapewniam cię, że nawet wymieniając samą młodzież z Lecha, Legii i Jagi, która poszła na zachód przez ostatnie 10 lat, lista ta będzie atrakcyjniejsza. Tym bardziej, że oni tu liczby w lidze robili w wieku 17-20 lat i poszli do poważnej piłki za kasę albo nawet zahaczyli o poważną piłkę ale ktoś w pewnym momencie ich gdzieś chciał i za nich płacił, a nie jak za te odrzuty hiszpańskie co w prajmie swojej kariery wylądowali w ekstraklasie albo I lidze polskiej. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|