|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Minęło już kilka godzin od meczu a ja cały czas zastanawiam się, co miał w głowie Jop wystawiając taki a nie inny skład.
O ile jeszcze Biedrzycki w miarę się obronił, to jednak Krzyżanowski i Sukiennicki całkowicie nie. Ja tam nie widzę żadnych postępów w grze obronnej Krzyżanowskiego, natomiast Sukiennicki....tu nawet nie ma co napisać. Z lepszym rywalem nie mają prawa grać i tyle. Naprawdę, nie mam pojęcia jaką wizję miał Jop, na ilu treningach ćwiczył takie ustawienie, bo że w sparingach grał inaczej to wiemy. Osobny temat do Kacper "Podpisz kontrakt" Duda, który sprawiał wrażenie, że jest meczem znudzony. Ale tutaj pewnie musi dojść do drastycznego błędu i to nie jednego, żeby wylądował na ławce - w końcu sam Prezes Królewski nakazał Jopowi wystawiania tego piłkarza - oczywiście między wierszami. Z pozytywów na pewno Ementaler, tutaj widać, że jest to realne wzmocnienie. Prezentowałby się jeszcze lepiej gdyby nie musiał naprawiać błędów Dudy. Kuziemka taki niemrawy występ, słabiej niż w sparingach ale może zjadła go trema, debiutował chyba w wyjściowym składzie w oficjalnym meczu. Cieszą 3 punkty ale prawdziwa weryfikacja już z ŁKS. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
jakikolwiek mocniejszy rywal wykorzysta to na zimno - była taka akcja Mielca, w której Krzyżan zgubił krycie, Suknia dreptał 10 metrów od akcji, a rywal (to chyba był ten co tak spektakularnie frunął w powietrzu po "faulu" Brody), strzelił wprost w naszego kipera Duda zaś ... to historia sama w sobie ławka i tyle ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|