The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2025, 19:11
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie gdzieś tylko w kieszeni Mandziary. Z choinki się urwałeś? .
Naprawdę jesteś idiotą.
Przecież pisałeś głąbie, że te miliony są na koncie Wisły i wyjdą w sprawozdaniach
Pamiętam jak dziś jak kwestionowałeś słowa Kulig, że Wisła ledwie wyszła na zero po pucharach. Twierdziłeś, że nawet po spłaceniu Mandziary Wisła wyszła na duży plus.
Nawet nie musiałem daleko szukać:
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=8500
Ostatnio edytowane przez Jagul : 09.07.2025 o godz. 19:15.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 09.07.2025, 20:54
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę jesteś idiotą.
Przecież pisałeś głąbie, że te miliony są na koncie Wisły i wyjdą w sprawozdaniach
Pamiętam jak dziś jak kwestionowałeś słowa Kulig, że Wisła ledwie wyszła na zero po pucharach. Twierdziłeś, że nawet po spłaceniu Mandziary Wisła wyszła na duży plus.
Nawet nie musiałem daleko szukać:
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=8500
A kto ci głąbie powiedział, że wyszła ledwo na 0? Jedno co wiadomo to wyszła o około 1000 000 euro mniej niż można było zakładać, bo spłaciliśmy dług sprzed 20 lat. Ale idioci tobie podobni dalej wypytują gdzie jest kasa z pucharów.

Królewski kolejny raz udowodnił, że ma swój plan z którego nie musi się spowiadać takim wiecznym płaczkom jak ty i reszta lamenciarzy w tym temacie. W całej Polsce wszyscy mu gratulują, ale stadko hejterów mieniących się kibicami dalej. "powstrzymuje się z oceną", "dopytuje o szczegóły", "nie pompuje balonika"

Jesteście chłopaki żałośni...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 09.07.2025, 21:19
A kto ci głąbie powiedział, że wyszła ledwo na 0? Jedno co wiadomo to wyszła o około 1000 000 euro mniej niż można było zakładać, bo spłaciliśmy dług sprzed 20 lat. Ale idioci tobie podobni dalej wypytują gdzie jest kasa z pucharów.

Królewski kolejny raz udowodnił, że ma swój plan z którego nie musi się spowiadać takim wiecznym płaczkom jak ty i reszta lamenciarzy w tym temacie. W całej Polsce wszyscy mu gratulują, ale stadko hejterów mieniących się kibicami dalej. "powstrzymuje się z oceną", "dopytuje o szczegóły", "nie pompuje balonika"

Mówił tak Dyrektor Zarządzający - Florentyna Kulig. Ja wiem że w twoim zjebanym rozumowaniu w klubie nie ma nikogo oprócz twojego guru ale wyobraź sobie że jest.
Jeśli chodzi o kasę z pucharów to pytam o nią jedynie głównego propagandystę, który twierdził, ze ta kasa gdzieś jest co wrzuciłem wyżej.
Nie wiem po co mieszasz w to zaskrońca jak ja zadaje ci proste pytanie dotyczące propagandy która tu promujesz.
Ustal sobie chociaż debilu wersje, bo kilka postów wyżej pisałeś że całość kasy jest w kieszeni Mandziary.
Dawaj te raporty finansowe na które się powoływałeś, że wykażą istnienie tej kasy albo łaskawie stul swój ryj i przestań łgać.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 10.07.2025 o godz. 07:56.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Stary 09.07.2025, 22:22

Czyli mam rozumieć, że jak ktoś nie liże tyłka Królewskiemu to już nie jest kibicem Wisły? Weź się walnij w łeb. Wczoraj byłem na meczu w Bratysławie, chodzę na każdy mecz, co rok kupuję karnety, regularnie kupuję też pamiątki klubowe, ale przecież dla Ciebie jestem wrogiem Wisły
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 09.07.2025 o godz. 22:24.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.07.2025, 02:45
Drozd się sam wyjaśnia. Z Zaskroncem są właśnie tacy sami manipulatorzy i ludzie bez honoru jak on. To jest ciągła propaganda sukcesu... bez sukcesu... A jak ktoś chce jakiegoś podsumowania tego .......enia Zaksornca czy drozda, bo już sprawy przycichły to jest zagadywanie tematu, zamiatanie pod dywan, ewentualne dalsze łganie mitomanow.
Miała być kasa, miały być sukcesy, rozwój, a jest czwarty rok I liga, kolejny brak awansu, który ok, już w majaczeniach Brzeczka miał byc trudny i nie nastąpić w pierwszym sezonie ale nie nastąpił ku zdziwieniu też w kolejnych, większe długi. Miała być myśl, pomysł na drużyne, hiszpański trener i plan trzyletni itd itd czyli wszystko idzie ku gorszemu ale propaganda sukcesu bez sukcesu wśród idiotów dalej trwa.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.07.2025, 08:45
ŁKS
Ruch
Puszcza
Lechia
GKS Katowice
Motor
Arka
Bruk-Bet
Wisła Płock
To są drużyny które awansowały w ciągu ostatnich trzech lat do ekstraklasy.
Czy któraś realizowała program rodzina na swoim i jajeczko first ?
Czy któraś realizowała program hakowania enigmy polskiej piłki, wdrażała długofalowy projekt, globalne partnerstwo i pierdyliard innych bzdetów, które słyszeliśmy i czytaliśmy w ciągu ostatnich dwóch lat ?
Czy prezes któregokolwiek z tych klubów latał po tłiterach i innych mediach jak kot z pęcherzem ?
Czy któryś z tych klubów zadłużał się w tempie geometrycznym ?
Nawet jeśli gdzieś, coś to tamte kluby awansowały a my nie.

Z Obidzińskim iJażdzyńskim okupowaliśmy górną ósemkę ekstraklasy a dług spadał by rok do roku.
Ale my tworzymy projekt przyszłości, globalne partnerstwo i inne bla, bla bla. Może się uda awansować w tym sezonie, może za trzy. Słowo klucz: uda.
Nam potrzeba solidnych i znających się na rzeczy rzemieślników a nie wizjonerów.

A teraz mamy teatrzyk z Moorem. Może przyniesie doraźne korzyści a może za rok ślad po nim zaginie. Zobaczymy. A na razie jak powiedział prezes są pierwsze efekty :
Cytat:
Rozmawiałem np. z Peterem, jak będzie wyglądało 120-lecie Wisły Kraków i jaki zespół powinniśmy zaprosić na ten jubileusz. Peter słusznie zwrócił mi uwagę, że musimy odpowiednio podejść do tematu, bo to rok mistrzostw świata na kontynencie amerykańskim, co oznacza, że klubowe drużyny, piłkarze będą mocno obciążone i trzeba mądrze wybrać zarówno rywala, jak i termin takiego meczu jubileuszowego.
Mam nadzieję, że Moore podpowie prezesowi coś ponadto co mógłby za darmo usłyszeć od randomowego kibica Wisły.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.07.2025, 09:39
Jeszcze będzie pięknie. Wiele razy nie zgadzałem się z tym co robi Królewski, ale za ten ruch z Moorem, od dziś ma prezes u mnie czystą kartę.
Oczywiscie zaraz się znajdą idioci i naczelni hejterzy jak jaroo1, ktorzy będą coś bredzić o chorągiewkach. NIE. Właśnie za złe ruchy należy krytykować, a za dobre chwalić.

A nie jak chory na głowę jaroo1, który nawet gdybysmy wygrali LM i tak by nienawidził Królewskiego, nazywając zaskrońcem.
To jest chory umysłowo człowiek, który podbudowuje swoje ego dowalaniem Królewskiemu, a przupuszczam, że wysłannik z drugiej strony Błoń.

Mam nadzieję, że wraz z Moorem zabiorą się też za to forum, za takich zjebów. I piękne jest to jak widać czyjś ból dupy, że coś się dzieje dobrego, jak ma to miejsce u jarusia
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 10.07.2025, 09:40
Japa, wszystko jest super. Transparentność w klubie na najwyższym poziomie. Zamiast zwołać konferencję, omówić wszelkie sprawy. Wyjaśnić jak tutaj PM wchodzi, od kogo bierze akcje, ile za nie płaci, jaki mają plan na przyszłość i jak to chcą osiągnąć to Wisła jak zawsze sie ośmieszal. Z dużej chmury będzie mały deszcz, wystarczy poczytać wywiad prezesa by się tego dowiedzieć. Prezes wrzucił na grupę socios pewne zapisy, ale tam nie ma żadnych informacji jak zamierzają to zrobić, o pewnych sprawach(które są pewnie w umowie) prezes już wiele razy mówił. Szkoda, że tak zasłużony klub musi być nadal eksperymentem, nie wiem dlaczego Królewski po prostu nie eksperymentuje sobie na rezerwach czy jakimś mniejszym klubie. PM zapewne nie wpłaci nic do budżetu, a będzie służył tylko i wyłącznie radą( z których bez pieniędzy nic nie ma) bo tutaj trzeba zainwestować sporo pieniędzy.
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 10.07.2025, 09:44
Leszku mam rozumieć, że za to, że przyszedł tutaj gość, który ma dostać 5% akcji pan Królewski ma czystą kartę? Za darmo chłopowi zerujesz historię ? Pamiętajcie naiwniacy, że nikt tutaj bezinteresownie nie przyjdzie, to nie jest tak, że taki Pan nagle stwierdził, że zrobi potęgę z 2 ligowego sredniaka. To nic, że Wisła ma największe długi od lat, to nic, że amatorzy od lat sterują tym klubem(trenerzy, dyrektorzy sportowi) to nic, że jesteśmy ośmieszani co tydzien na Xie, to nic że spadliśmy i nie potrafimy awansować od wielu lat, to nic, że prezes ma wyjebane ego i daje więcej wywiadów niż wszyscy prezesi eklapy i 1 ligi razem wzięci. To nic, że w pare lat wydaliśmy kilkadziesiąt milionów na pensje, a nadal tkwimy w 1 lidze. Najważniejsze, że przyszedł PM i teraz Jarek ma czystą kartę. Nie wiemy na jakiej zasadzie tutaj przyszedł, co zamierzają zrobić, jak to zamierzają zrobić, jak to sfinansować. Pojawiają się znowu ogólnikowe informacje. Mają być fundusze zagraniczne i sponsorzy zagraniczni, a Wisła ma zarabiać na algorytmach(programach, AI) stworzonych przez siebie.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 10.07.2025, 09:45
Gdzie się nie zjawiał, działo się tylko dobrze dla klubu. Dlaczego sądzisz, że u nas będzie inaczej?
Odpowiedz cytując
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Stary 10.07.2025, 10:31
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Gdzie się nie zjawiał, działo się tylko dobrze dla klubu. Dlaczego sądzisz, że u nas będzie inaczej?
Co Ty, powaznie? Przeciez przychodzac do LFC zrobil z klubu, ktory od 20 lat odnosil pasmo sukcesow totalnego bankruta ledwo utrzymujacego sie w Premier League. Wrecsam z pol zawodowej angielskiej National League (5 liga) cofnal az do Championship!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.07.2025, 10:37
Eksperyment,jeden wielki eksperyment,a na koniec Zaskroniec i tak wleje wodę do kwasu....
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 10.07.2025, 12:10
Panu chorągiewce chyba znowu zawiało,dawno zaskrońcowego półprącia w gębie nie trzymał.
Ale wiadomo,on nie jest żadna chorągiewka.On tylko co pół roku zmienia zdanie.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.07.2025, 12:54
Wisła do stabilnego funkcjonowania potrzebuje sukcesu sportowego w postaci awansu do ekstraklasy.
Jeśli wierzyć Weszło Moore nie stał za sukcesami sportowymi Liverpool'u a przynajmniej nie bezpośrednio.
Zresztą w tym zakresie ma poglądy chyba współgrające z prezesem tj. nieważne czy się znasz na dziedzinie w której pracujesz (w tym przypadku piłce) ważne, że umiesz czytać dane.
Wrexam to inna bajka, specjalistę od takich awansów mamy za miedzą, po co było szukać za oceanem. Nasz jeszcze by co zapłacił...
Tam we Wrexam ostatnie słowo do właścicieli brzmiało : Znajdźcie bogatego kupca, bo osiągnęliście już sufit.
I jest to jedyna rzecz na którą liczę. To jest, że pomoże znaleźć inwestora. Tylko czy prezes będzie chciał sprzedać ?
O ile oczywiście nie ma jakiegoś drugiego dna i wszelkie dywagacje są wówczas bezcelowe.
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Stary 10.07.2025, 13:17
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze będzie pięknie. Wiele razy nie zgadzałem się z tym co robi Królewski, ale za ten ruch z Moorem, od dziś ma prezes u mnie czystą kartę.
Oczywiscie zaraz się znajdą idioci i naczelni hejterzy jak jaroo1, ktorzy będą coś bredzić o chorągiewkach. NIE. Właśnie za złe ruchy należy krytykować, a za dobre chwalić.

A nie jak chory na głowę jaroo1, który nawet gdybysmy wygrali LM i tak by nienawidził Królewskiego, nazywając zaskrońcem.
To jest chory umysłowo człowiek, który podbudowuje swoje ego dowalaniem Królewskiemu, a przupuszczam, że wysłannik z drugiej strony Błoń.

Mam nadzieję, że wraz z Moorem zabiorą się też za to forum, za takich zjebów. I piękne jest to jak widać czyjś ból dupy, że coś się dzieje dobrego, jak ma to miejsce u jarusia
Odezwał się ten, który co chwilę wypisuje co innego, samemu sobie przecząc.

PS. A tych agentów Cracovii nie ma przypadkiem w lodówce? xD
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 10.07.2025, 13:23
Elefant napisał(a):Wyświetl post
ŁKS
Ruch
Puszcza
Lechia
GKS Katowice
Motor
Arka
Bruk-Bet
Wisła Płock
To są drużyny które awansowały w ciągu ostatnich trzech lat do ekstraklasy.
Czy któraś realizowała program rodzina na swoim i jajeczko first ?
Czy któraś realizowała program hakowania enigmy polskiej piłki, wdrażała długofalowy projekt, globalne partnerstwo i pierdyliard innych bzdetów, które słyszeliśmy i czytaliśmy w ciągu ostatnich dwóch lat ?
Czy prezes któregokolwiek z tych klubów latał po tłiterach i innych mediach jak kot z pęcherzem ?
Czy któryś z tych klubów zadłużał się w tempie geometrycznym ?
Nawet jeśli gdzieś, coś to tamte kluby awansowały a my nie.

Z Obidzińskim iJażdzyńskim okupowaliśmy górną ósemkę ekstraklasy a dług spadał by rok do roku.
Ale my tworzymy projekt przyszłości, globalne partnerstwo i inne bla, bla bla. Może się uda awansować w tym sezonie, może za trzy. Słowo klucz: uda.
Nam potrzeba solidnych i znających się na rzeczy rzemieślników a nie wizjonerów.

A teraz mamy teatrzyk z Moorem. Może przyniesie doraźne korzyści a może za rok ślad po nim zaginie. Zobaczymy. A na razie jak powiedział prezes są pierwsze efekty :

Mam nadzieję, że Moore podpowie prezesowi coś ponadto co mógłby za darmo usłyszeć od randomowego kibica Wisły.
Moja podpowiedź przeciwnika na 120 lecie w patowej sytuacji Mundialu, obciążenia klubów i w ogóle to Pogoń Lwów.
To będzie mecz historyczny, sentymentalny, patriotyczny, rodzinny.. i czego więcej nam potrzeba?
Poza tym to przeciwnik na sprowadzenie którego może nas stać.
Za to na 125 lecie będziemy już mieć w chu.j kasy i nie będzie żadnych mistrzostw to zrobimy turniej: Wisła, Real, PSG, Manchester City
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 10.07.2025 o godz. 13:25.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 10.07.2025, 20:55
Mówił tak Dyrektor Zarządzający - Florentyna Kulig. Ja wiem że w twoim zjebanym rozumowaniu w klubie nie ma nikogo oprócz twojego guru ale wyobraź sobie że jest.
Jeśli chodzi o kasę z pucharów to pytam o nią jedynie głównego propagandystę, który twierdził, ze ta kasa gdzieś jest co wrzuciłem wyżej.
Nie wiem po co mieszasz w to zaskrońca jak ja zadaje ci proste pytanie dotyczące propagandy która tu promujesz.
Ustal sobie chociaż debilu wersje, bo kilka postów wyżej pisałeś że całość kasy jest w kieszeni Mandziary.
Dawaj te raporty finansowe na które się powoływałeś, że wykażą istnienie tej kasy albo łaskawie stul swój ryj i przestań łgać.
Pytasz o kasę z pucharów bo kolejny raz stadko hejterów Królewskiego wyszło jak zwykle Na zaczadzonych zaślepieńców.

A co do kasy z pucharów, czy Florentyna mówiła o kasie od Uefa? Kasie od Polsatu? Kasie od sponsorów? Kasie ze 100 000 sprzedanych biletów? Czy sumie tych wszystkich źródeł przychodów wynikających z naszej obecności w pucharach, o której ja cały czas mówiłem.

Natomiast pokaż debilu gdzie pisałem, że całość kasy jest w kieszeni Mandziary? To tylko kolejne twoje urojenie, a raporty dostaniesz jak Królewski zechce może w grudniu .

Zapytaj jeszcze o plan trzyletni to przecież skandal, że dalej go nie pokazał, wredny zaskroniec
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 10.07.2025, 21:04
Droździk dalej się wijesz i nie potrafisz wykazać, że ta kasa istnieje
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 10.07.2025, 21:19
Droździk dalej się wijesz i nie potrafisz wykazać, że ta kasa istnieje
Ale jaka kasa?

Odpadliśmy przecież w pierwszej rundzie, meczów nie pokazała żadna telewizja, kibiców nie było bo wakacje. Całe te puchary to tylko problem

Taki właśnie przekaz sączycie hejterki w każdym aspekcie funkcjonowania klubu. Psujecie swoimi urojeniami powietrze. Wstyd i tyle.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 10.07.2025, 22:08
Kasa z pucharów....Ja tylko przypomnę,że zalegamy chociażby za stadion a piłkarze mają już od 3 miesięcy nie płacone
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 10.07.2025, 22:22
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Kasa z pucharów....Ja tylko przypomnę,że zalegamy chociażby za stadion a piłkarze mają już od 3 miesięcy nie płacone
+ 20/40k (rozne wersje lataja) euro kary od UEFY za.... https://sport.interia.pl/pilka-nozna...ej,nId,7959089
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 10.07.2025 o godz. 22:24.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.07.2025, 23:07
WildDog napisał(a):Wyświetl post
Co Ty, powaznie? Przeciez przychodzac do LFC zrobil z klubu, ktory od 20 lat odnosil pasmo sukcesow totalnego bankruta ledwo utrzymujacego sie w Premier League. Wrecsam z pol zawodowej angielskiej National League (5 liga) cofnal az do Championship!
Musiałem sobie to dwa razy przeczytać
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.07.2025, 23:53
Nie wiem czy było. Jarosław Królewski u Przemysława Langiera. O Peterze Moorze, finansach, stadionie, Rodado, Dudzie ,inne.
https://www.youtube.com/watch?v=1EGlUas_Nzw
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 11.07.2025, 00:26
Peter Moore w talkSPORT:
„Chcę przywrócić Wisłę na miejsce, które jej się należy”
https://x.com/Chlopak1906/status/1943390055894024644

Peter Moore napisał(a):
W Krakowie jest studio gier wideo, któremu pomagam. Byłem tam jakieś cztery lub pięć tygodni temu i spotkałem się z Jarosławem Kolewskim, który jest właścicielem Wisły Kraków, poszedłem na stadion, spędziłem z nim trochę czasu. Byłem pod wrażeniem jego wizji klubu, podstawowej infrastruktury stadionu, historii Wisły jako klubu, który przez wiele, wiele lat był europejskim pretendentem, przeszedł przez trudne czasy, co obecnie robi wiele klubów średniej klasy ligi europejskiej. I nie chcę klubów, które tak wiele znaczą dla społeczności, Wrexham jest taki sam, Liverpool jest taki sam na wielką skalę, które znaczą tak wiele dla fanów, aby zostały w tyle. Spędziłem więc dużo czasu na rozmowach z Jarosławem i zgodziliśmy się, że być może mogę wnieść jakąś wartość dodaną i dołączyłem do grupy właścicielskiej jako doradca i partner kapitałowy i zamierzam pomóc im jak najlepiej wrócić tam, gdzie jest ich miejsce i dać ludziom w pięknym Krakowie powód do wiary, powód do powrotu tam, gdzie kiedyś byli. Awans jest dla nich bardzo możliwy w tym sezonie i to jest nasz cel.
Cieszę się więc, że mogę dołączyć do klubu. Cieszę się, że ktoś w moim wieku wciąż może oddać to, czego potrzebuje klub i czego potrzebują ludzie, a dla mnie zawsze chodzi o piłkę nożną i zdobywanie trofeów, ale ważniejsze jest podnoszenie ludzi poprzez piłkę nożną i to właśnie będziemy robić w Wiśle Kraków.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 11.07.2025 o godz. 19:35.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 11.07.2025, 01:34
Królewski powodzenia. Trzymam kciuki.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.07.2025, 04:18
W sumie to dopiero teraz się skapnalem jak kibice dostali od Zaskrońca i Moorea mokra szmata w mordę. Zaskroniec ogłasza przełom, nowe otwarcie, normalnie bomba będzie zrzucona i wszystkim szczeny opadną, po czym gościu, który ma tyle dla Wisły zrobić nawet nie przyjeżdża do Krakowa, nie ma konferencji, nie ma przedstawienia planów i wizji i tego co będzie zrobione konkretnie za tydzień czy chociażby pół roku xd

....a, gościu wziął pięć procent akcji i olał Zaskrońca i kibiców a debile cieszą się, że jest sukces xd
Jeśli to miałoby być cos poważnego, to chłop tu powinien sam chcieć przyjechać, pokazać się, przedstawić i opowiedzieć coś co chciałby tu zrobić.
No ale w Wiśle jak w polityce. Przedstawienie dla idiotów trwa i idioci świetnie się bawią z Zaskroncem na X i swoje ego pompują jacy to oni są oświeceni i światowi. Przy tym trzeba gardzić PMSami itd itd a jak tu ktoś wrzucił listę wyżej to już 9 klubów nas wyjebali w walce o awans ze śmiesznej polskiej I ligi. A mozna jeszcze dodać jako 10 Miedź, która nas pyknela w barażu także też byli jakby bliżej od nas ekstraklasy.

PS ciekawe czy Zaskroniec się pochwalił Mooreowi swoją twórczością na X i co on na to. Czy doradzi aby Jaro po pijaku z siebie debila nie robił? Ciekawe.

To jest cały czas wszystko stworzone na urojeniach Zaskronca. Gościu papla tym dziobem dla atencji, po drodze na kasę wyjebie go jakis Moore czy inny Rude, którzy w naszej bajce jawią się jako ogary z zachodu, którzy mogą więcej i zrobią więcej. Oni gdzieś tam się nabiorą na .......enie Zaskrońca i przyłącza się do jego gadania ale ogólnie mają wyjebane. Później mamy np gadanie o planie trzyletnim, a za dwa dni już gościa od planu trzyletniego w Wiśle nie ma. Tyle są wlasnie warte plany i gadki Zaskrońca.

Gościu podejrzewam, że po raz kolejny poleciał na patencie kupienia sobie czasu i mamienia wierzycieli i swoich wyznawców. Dał za darmo pięć procent akcji chłopu, głównie po to żeby snuć kolejne wizje i ugrać czas.

Już wstęp do tej współpracy jest zajebisty. Konkrety jakie podał Zaskroniec to to że razem z Moorem świetnie opakowali mecz Wisła Slovan oraz z kim zagrać na 120 lecie i że wtedy są też różne inne mecze. No cyrk. Gdyby nie miał swoich klakierów za idiotów to nawet by się nie ośmieszal z takim .......eniem. Gadanie o wielkich wizjach a później z konkretów to wymyślanie głupot na bieżąco w gówno sprawach xd Zaskroniec miszcz!
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 11.07.2025 o godz. 04:49.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 11.07.2025, 07:29

Taki właśnie przekaz sączycie hejterki w każdym aspekcie funkcjonowania klubu. Psujecie swoimi urojeniami powietrze. Wstyd i tyle.
Pełna zgoda i poparcie!

Przecież fakty mówią same za siebie:

1. Od 3 lat jesteśmy w czołówce ekstraklasy a w tym sezonie mamy walczyć o majstra!

2. Każdego roku notujemy nadwyżkę finansową, wszystkim płacimy na czas i oczywiście nie mamy żadnych długów.

3. Nigdy nie było przypadku że jest rozbieżność między tym co Pan Prezes Prezesek mówi a tym co czyni. Nigdy!

Jedyne do czego można mieć lekkie zastrzeżenie to fakt, że po trybunach nie chodzi dziedek(stary) z preclami.

Ale wiemy, ze teraz będą sie działy RZECZY WIELKIE I PIĘKNE więc na pewno i w tej materii się poprawi.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 11.07.2025, 10:41
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
W sumie to dopiero teraz się skapnalem jak kibice dostali od Zaskrońca i Moorea mokra szmata w mordę. Zaskroniec ogłasza przełom, nowe otwarcie, normalnie bomba będzie zrzucona i wszystkim szczeny opadną, po czym gościu, który ma tyle dla Wisły zrobić nawet nie przyjeżdża do Krakowa, nie ma konferencji, nie ma przedstawienia planów i wizji i tego co będzie zrobione konkretnie za tydzień czy chociażby pół roku xd(...)
Chyba największe sportowe radio na świecie, Moore (z domu w USA) mówi o Wiśle i jego planach co chce w klubie zrobić. Pisze o tym cała prasa sportowa w Polsce ...
A jakiś ****** hejter pi...sze o "mokrej szmacie". Może sprawdź jakie terminy mają na Babińskiego.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 11.07.2025 o godz. 10:43.

Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 11.07.2025, 10:51
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Chyba największe sportowe radio na świecie, Moore (z domu w USA) mówi o Wiśle i jego planach co chce w klubie zrobić. Pisze o tym cała prasa sportowa w Polsce ...
A jakiś ****** hejter pi...sze o "mokrej szmacie". Może sprawdź jakie terminy mają na Babińskiego.
A sprawdziłeś ile subskrypcji ma ten kanał? Podpowiem: 1,7 miliona, czyli Książulo od kebabów ma więcej.
A ile wyświetleń ma wczorajsza rozmowa z Mórem? To już śmiech na sali.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.07.2025, 11:27
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Chorym z nienawiści nie wytłumaczysz.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów