The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2025, 13:35
Na dzień dzisiejszy sportowo to nie jest sklad na miejsca w top6, do tego dochodzą znane wszystkim patologie.
Śląsk, ŁKS, Wieczysta, Miedź, Polonia W. i Ruch są drużynami po.prostu lepszymi.
Czarnym koniem będzie Polonia Bytom, gdzie miasto.dobrze sypie groszem. Poza tym zarówno Mielec jak i Puszcza zrobią lepszy wynik.
10 miejsce o ile nie odejdzie Rodado.
Bez niego to będzie w okolicach 14 miejsca, moze nawet walka o spadek.
Przypomnę, ze my planujemy aktualnie grac bez lewej obrony, bez SFG, bez skrzydeł i bez trenera. A jeżeli odejdzie Rodado to de facto nie zostaje nic.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2025, 14:21
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Na dzień dzisiejszy sportowo to nie jest sklad na miejsca w top6, do tego dochodzą znane wszystkim patologie.
Śląsk, ŁKS, Wieczysta, Miedź, Polonia W. i Ruch są drużynami po.prostu lepszymi.
Czarnym koniem będzie Polonia Bytom, gdzie miasto.dobrze sypie groszem. Poza tym zarówno Mielec jak i Puszcza zrobią lepszy wynik.
10 miejsce o ile nie odejdzie Rodado.
Bez niego to będzie w okolicach 14 miejsca, moze nawet walka o spadek.
Przypomnę, ze my planujemy aktualnie grac bez lewej obrony, bez SFG, bez skrzydeł i bez trenera. A jeżeli odejdzie Rodado to de facto nie zostaje nic.
Bytom? no w życiu

Polonia Bytom na swoim orliku będzie bronić się przed spadkiem
widziałem ich kilka spotkań w II lidze i nic poza rzemiosłem dolnych stref I ligi, góry II ligi w nich nie dostrzegłem

póki co transfery in nie porywają, choć taki Apolinarski czy Wołkowicz z Mielca to są dobre wzmocnienia
o odszedł Ściślak i będący blisko I jedenastki Wypart, Steblecki i Szymon Michalski
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów