The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2025, 12:47
emjot napisał(a):Wyświetl post
z tym trenerem to ja ich nie widzę na pozycjach 1-2
Mój nawias miał na myśli właśnie osobę trenera. Cecherz to taki typowy dżemik PMS, spoko na niższe ligi, gdzie gra się prostą, siłową piłkę. Teraz natomiast dostanie najprawdopodobniej najmocniejszy personalnie skład w lidze, sztuką będzie to spartolić.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2025, 13:11
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Mój nawias miał na myśli właśnie osobę trenera. Cecherz to taki typowy dżemik PMS, spoko na niższe ligi, gdzie gra się prostą, siłową piłkę. Teraz natomiast dostanie najprawdopodobniej najmocniejszy personalnie skład w lidze, sztuką będzie to spartolić.
Cecherz jest trenerem bo nikt o poważnym nazwisku nie chciał przyjść do Kwietnia
może to jest też kwestia poziomu ligowego i tego, że taki Urban nie chce schodzić nisko... nie wiem

w tym momencie, patrząc na składy i transfery to do msc 1-2 kandydują Śląsk, ŁKS, Miedź (tu nawias bo trener... no
wątpię) może Ruch (choć tu też kwestia trenera robi różnicę in minus), na pewno Polonia W. (tu nawias ze względu na głębię składu)

my? w tym układzie personalnym max msc 8-10 (środek pomocy i skrzydła leżą i kwiczą, napad jak odejdzie Rodado takoż)
Ostatnio edytowane przez emjot : 05.07.2025 o godz. 13:19.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów