|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Spodziewałem się, że odpowiedzi nie będzie. Ale jak to mówią warto próbować.
Wolfy: Cytat:
Mówimy natomiast o konsekwencji Jarosława. Zamiast przeciąć temat to ten dalej puszcza jakieś bajki w stylu do 30.06 wydam oświadczenie, sytuacja jest dynamiczna, nie wiem jaką nogą wstał Pan Wojciech itp itd. A ludzi oprócz tego, że to żenuje to także wk***ia. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A jeśli ktoś czyta, traktuje to poważnie a potem się denerwuje - jak to niby o nim samym świadczy? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kolego drogi, ja bym Ci bardzo chętnie na pytania odpowiedział, jednak ani mnie ani żadnego innego przedstawiciela Socios przy rozmowach JK z WK nie było. Pisałem już zresztą tutaj w temacie, że szczegółów rozmów nie znam, a ja się w tworzenie bajek nie bawię, wybacz. Mam Ci powtarzać to co i tak już pewnie przeczytałeś w mediach? Królewski nie raz mówił przecież o tym, co Cię interesuje (że rozmowy były/są, że niczego nie blokuje itd.). Na teraz pewne jest jedno - WK nie zaprzeczył słowom JK, a chyba tylko jakieś oświadczenie WK by Was usatysfakcjonowało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
KOMUNIKAT KLUBU
Oto nastał nam piękny, choć nie słoneczny (hehe) dzień 1 lipca . Dlatego informujemy Was drodzy sympatycy klubu, że piękny dzień nastał. Piękność tego dnia podkreśla fakt, iż nie doszło do wrogiego przejęcia naszego i waszego klubu. Pięknie więc ogłaszamy nowe otwarcie. To oznacza radosną wiadomość, że dalej pełnię władzy będzie dzierżyć nasz ukochany Prezesek. Aby uszanować to nowe otwarcie oraz w celu wyeliminowania wszelkich niejasności chcemy ustalić zasady oceniania Prezeska: 1. Prezesek ma prawo wygłaszać dowolne stwierdzenia, zapewnienia czy też , jak wy to mówicie kocopoły 2. Natomiast Wy nie macie prawa rozliczać go z tego co powiedział, szczególnie wtedy kiedy oczywista jest rozbieżność między słowem a czynem, wytykać braku logiki, czepiać się treści tłitów czy mijania się z prawdą. 3. Zakazuje się też jakiejkolwiek krytyki, szczególnie wtedy jeśli jest ona uzasadniona. Ale nowe otwarcie to też nowe cele. Doszły do nas słowa Waszej krytyki, iż kiśniemy w pierwszej lidze. Dlatego też chcemy to zmienić i zapowiadamy zasadniczą zmianę- spróbujemy powalczyć o ligę drugą. Na koniec jedna podstawowa zasada- pamiętajcie, że jeśli coś nam nie wychodzi to tylko dlatego, że jest to wina WK AUUUU URA, URA, URA. ŁUBU DUBU ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Bo on ci tak powiedzial? Skoro tak często jesteś w kontakcie z Pinokiem i omawiacie przebieg rozmow to zapytaj co z umorzeniami pożyczek. Przypomnę, że Wisła placi już milion złotych z tytułu odsetek od tych pożyczek. A może to o te odsetki chodzi? Hmmm |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale ja z Tobą baranie nie rozmawiam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nieswiadomie pokazales, ze jestes pelikanem, ktory lyka wszystko jak leci
Alez to jest smutne, ze takie marionetki rzadza stowarzyszeniem liczacym ponad 3 tysiace czlonkow. Ja to chyba zaraz kupie to czlonkostwo zeby na waszej grupie pokazac jakim jestes pelikanem i dyletantem. Co oni na ciebie chlopie maja... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Śmiało, zapraszam do Stowarzyszenia, pośmiejemy się
![]() Jak już pisałem (komu się chce może sobie te kilka stron wstecz przewinąć) i co podtrzymuję nadal, nie znam szczegółów rozmów, bo w nich udziału nie brałem, a - UWAGA - wg wyłącznie mojej opinii nikt warunków nie do przyjęcia Kwietniowi nie stawiał. Nie wierzę w to zwyczajnie, uważam że na kłamstwa Kwiecień by jednak zareagował. Z drugiej strony rozumiem, że ktoś może twierdzić inaczej i uważać, że takie warunki stawiane są. Tyle, że to też jedynie wyłącznie opinia tej osoby, jak np. "starego dziada", a nie żaden fakt (jak sam "stary dziad" przyznał swoją opinię opiera na przekazie osób trzecich, które raczej WK nie są ). Moja opinia jest taka, ktoś inny widzi to inaczej - tak krótko pisząc.Jeśli nie jesteś w stanie nadal tego pojąć, to cóż... Dobrej nocy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli poniewaz tobie sie wydaje, ze cos nie mialo miejsca, to z tego powodu stanowczo nie pozwalasz innemu forumowiczowi wyrazac wlasnego zdania, popartego informacjami, ktore posiada.
Aha. Plyniesz jeszcze bardziej. Proponuje kilka dni urlopu, zero internetu. Taki reset pomaga. Bo to co tu tworzysz to kompromituje cie na calej linii. Ja sobie moge pisac ze jestes dla mnie dnem i zerem. Jestem anonimowym forumowiczem. Osobie, ktora pelni istotna role w stowarzyszeniu i reprezentuje ponad 3 tysiace ludzi, zwyczajnie nie wypada schodzic ponizej pewnego poziomu, co robisz regularnie. Pomijam juz, co oni musza na ciebie miec, zeby bawic sie w takie gownotresci jakie tu uprawiasz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie głuptasku, wspomniałem jedynie, że to nie jest fakt, a jego opinia, którą swobodnie może przedstawiać i jak widać bez przeszkód to robi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jak mozesz stwierdzac, ze to nie jest fakt, skoro nie bierzesz udzialu w rozmowach?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może ustalmy czym dla Ciebie jest fakt? Jeśli jest to np. opinia oparta na zasłyszanych plotkach, których nie możesz w żaden sposób zweryfikować czy udowodnić, to wycofuję się i przyznaję rację. Dobranoc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odwracasz kota ogonem.
Twierdzisz, ze to co pisze Stary Dziad nie jest faktem, czyli Ty musisz znac fakty, zeby moc oceniac co jest faktem a co opinia. Ale nie znasz faktow, bo nie bierzesz udzialu w rozmowach. Wiec na jakiej podstawie oceniasz czy cos jest faktem czy opinia? Widzisz... nie wchodz w dyskusje z kims inteligentniejszym od ciebie, bo sie pograzasz. |
|
|
|
Member
Od: 05.2024
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I czego w tej wypowiedzi nie rozumiesz?
Kolega stary dziad gdzieś usłyszał jakieś ploteczki i je tutaj opisuje, ja sobie luźno dyskutuję i piszę tutaj to, co uważam w temacie. Obie wypowiedzi, tak moja jak i kolegi, to po prostu żadne fakty ![]() Antytezy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problemem jest to, czego ty nie rozumiesz...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najważniejsze, że Ty rozumiesz czym są fakty
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli ktos tu ma z czyms problemy to zdecydowanie ty. To ty nie znajac faktow, odmawiasz komus prawa do ich przedstawiania. Nie wiedzac z kim rozmawial i skad ma informacje
Bo one nie sa zgodne z twoim wyobrazeniem rzeczywistosci (albo raczej tego jak pinokio rzeczywistosc ci przedstawil) i basta ![]() Ale pograzaj sie dalej ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie próbuję nawet dyskutować, w końcu jesteś inteligentniejszy
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że na "fakty" starego dziada odpowiadałeś kategorycznie, a okazuje się, że prawdopodobnie tak jak i stary dziad poruszasz się w sferze przypuszczeń i informacji z drugiej ręki. Twoje fakty nie różnią się zatem w niczym od faktów starego dziada.
Co do antytezy, to tak... Istnieje takie słowo. Do dzisiaj nie przypuszczałem, że może zostać uznane za zabawne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() Tak, moja opinia w poruszanej sprawie, to nie żaden fakt. Podobnie jak kolegi starego dziada. Cieszę się, że jednak to zauważasz ![]() Ps. nie słowo, a jego użycie mnie rozbawiło ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dyskusja z Tobą przypomina rozmowę ze starszym, nie ma co ukrywać inteligentniejszym bratem Drozda.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mnie dyskusja z Tobą po prostu bawi
Miłego dnia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przestańcie proszę, bo mi się popcorn kończy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Now dzień, nowa zapowiedź. Tym razem eksperymentu po którym otworzymy nowy rozdział w naszej historii. Szkoda, że prezes nie zauwazyl, że eksperyment to prowadzimy od kilku lat. Z marnym skutkiem.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Mam poważne pytanie, co do faktów.
Ponieważ 30 czerwca zakończył się kolejny rok obrachunkowy, czy ktoś coś wie na temat realnego wyniku finansowego? Ja wiem, że skoro dopiero się zakończył to trzeba dać czas aby księgowość poksięgowała i wyliczyła. Ale przecież w klubie na pewno mają rozbudowane systemy controllingowe ( no bo przecież muszą mieć, nieprawdaż?) i są w stanie z dużą dokładnością określić wynik. No więc jaki ten wynik? Wczoraj Prezesek w tym goalu nawet się nie zająknął na ten temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
Wypuści bilans pewnie jakoś przed Bożym Narodzeniem to się dowiesz.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Powiem tak, obrzydliwym jest jakiekolwiek bronienie takiego patałacha jak Zaskroniec. Nawet jeśli ktoś powie jakaś półprawda na jego temat, czy "fakt" na podstawie domysłów. Bronienie takiego pajaca bo ktoś coś źle interpretuje lub myśli po swojemu, to jak jakiś syndrom sztokholmski.
Gościu co robi syf z Wisły i .......i cyklicznie głupoty to jest wstyd dla każdego kibica Wisły i tym bardziej wstyd i żenada żeby takiego niedojeba bronić bo ktoś o zgrozo źle się wypowiedział lub jakaś nieprawdę napisał bo mu się coś wydaje. Nie chcę się znęcać nad Serkiem ale w pierwszej kolejności to byś się wziął za prostowanie głupot Zaskrońca... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
do usuniecia 10 znakow.
Ostatnio edytowane przez DeadOrAlive : 02.07.2025 o godz. 11:49.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Serek a przy negocjacjach z Urferem byłeś?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|