The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2025, 14:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja się zgadzam, tylko pytanie czy Biedrzycki jest na tyle zdrowy żeby normalnie wejść i grać, czy może w razie W wejść na zmianę i może jakoś dogra do końca meczu?

Bo wiadomo że lepszy ograny Biedrzycki niż Colley w takiej formie jak ze Stalą. Przy czym i tu, i tu poziom oczekiwań może być tylko i wyłącznie niski.
W razie czego lepiej żeby zaczął od początku, bo tracimy tylko 1 zmianę jakby musiał zejść przez uraz
Colley to tykającą bomba z opóźnionym zapłonem nawet w optymalnej formie, teraz to w gole strach się bać
No druga kwestia, on z Lasickim na środku to ewidentny brak centymetrów
Swoją drogą, jak tylko zaczynam myśleć o tym meczu czuje w powietrzu zapach mokrej szmaty
A co w ogóle z Uryga, było oficjalne info ?
Domyślam się że zerwał krzyżowe skoro jest już po operacji ale komunikatu albo nie było albo mi umknal
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2025, 15:05
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
W razie czego lepiej żeby zaczął od początku, bo tracimy tylko 1 zmianę jakby musiał zejść przez uraz
Colley to tykającą bomba z opóźnionym zapłonem nawet w optymalnej formie, teraz to w gole strach się bać
No druga kwestia, on z Lasickim na środku to ewidentny brak centymetrów
Swoją drogą, jak tylko zaczynam myśleć o tym meczu czuje w powietrzu zapach mokrej szmaty
A co w ogóle z Uryga, było oficjalne info ?
Domyślam się że zerwał krzyżowe skoro jest już po operacji ale komunikatu albo nie było albo mi umknal
Podejrzewam że jeśli Biedrzycki będzie zdrowy, to zagra.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów