|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Ja lubie sie podpierac danymi historycznymi na ile cos jest mozliwe, na ile to bajdurzenie. Przypadek z 23/24 i Gieksa i Arka i 9 pkt przewagi na przestrzeni 6 spotkań: Po 28 kolejce: Arka: 55 pkt Gieksa 46 pkt Od tamtego czasu: Arka 7 pkt bilans 2-1-3 Gieksa 16 pkt bilans 5-1-0 Oczywiście mozna sie i cofnac glebiej, chocby do słynnego Gornika i sezonu 16/17. Tez 28 kolejka, 9 miejsce, 7 pkt straty do top2 i to zrobili. To że cos jest możliwe, nie znaczy jednak że sie dokona. Ja będę ultra zadowolony z barazu z 3 miejsca, a i 4 będzie naprawdę dobre. Będzie to znaczyło że złapaliśmy bardzo dobrą formę na koncowke rundy, a to jest najważniejsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Nie wiem jak inni ale jesli chodzi o moje ocyekiwania to spodziewam sie, ze kolejny sezon rowniez bedziemy w pierwszej lidze. Jestem oczywiscie zawsze gotowy aby sie mile zaskoczyc.
Powyzsze nie przeszkadza mi jednak analizowac "co by bylo gdyby...". |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|