|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No znowu muszę interweniować bo mi się włączyło uczulenie na .......enie. Pepe, chłopie kochany, do TBB tracimy 12 pkt, zostało 9 kolejek. Nawet jak oni będą punktować średnio 1 pkt na mecz - czyli taka średnia, która zdobywają wręcz najsłabsze drużyny 1 ligi. To musimy odrobić to nich 21 pkt.
Po co Ty takie głupoty wymyślasz, że TBB jest do dogonienia i to w 5-6 kolejek? No bo my mamy łatwe mecze i wszystkie wygramy a oni mają połowę łatwych ale żadnego nie wygrają... Zlituj się. Oczywiście statystycznie wszystko jest możliwe ale Ty piszesz o scenariuszach najmniej prawdopodobnych, jakieś statystycze s-f uprawiasz. To już pisałem nie raz. Z tego tematu zrobiliście gówno. Przewidywanie na zasadzie jak wszyscy z czołówki wszystko przegraja, a my wszystko wygramy to mamy awans z 1 miejsca. Już bardziej słuszne jest stwierdzenie, że jak TBB wygra w najbliższej kolejce to ich nie dogonimy, bo będzie 8 kolejek i 12-15 pkt do odrobienia więc praktycznie byśmy musieli tyle wygrywać co nigdy. Robisz chłopie założenia takie które mogą prysnąć po 1-2 kolejkach. Dość memiczne to jest ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Co do s/f to patrząc na same mecze w 2025: BBT 6 meczów 7 punktów Wisła 6 meczów 10 punktów. Mam świadomość, że zachowując średnią 12 się nie odrobi na 9 kolejkach ale ... BBT do meczu z nami ma (w nawiasie miejsce): Stal Rz (11) ŁKS (10) Polonia (5) Znicz (9) My mamy: Warta (16) Chrobry (15) Odra (13) Pogoń (18) Strata punktów przez Wisłę w dowolnym z tych meczów to będzie kompromitacja, co niestety nie oznacza, że się nie zdarzy. Ale nie powstrzymuje mnie to przed pisaniem, o "zadyszce" BBT, która nie musi się im do meczu z nami skończyć.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 31.03.2025 o godz. 14:07.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|