|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kotwica ma już nowych zawodników:
- Wsiewołod Sadowski - napastnik 193 cm z Ordabasy Szymkent, który w eliminacjach LK 23/24 strzelił dwa gole Legii - Mykoła Musolitin - prawy obrońca, który grał w Czernomorcu Odessa, w znanej skądinąd Valmierze i w Lechii - Denys Favorov - obrońca grający przez dwa sezony w Wieczystej. I tak wyglądają też nasze poszukiwania wysokiego napastnika. Przecież nam nie jest potrzebny, a jeśli gdzieś taki jest to na pewno kosztuje krocie. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kolejnym nowym napastnikiem jest 24-letni Daniel Skiba. 185 cm grający do tej pory w niższych ligach
Co do Sadowskiego - Dzik obiecał mu 30 tys miesięcznie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
A tak powaznie to mam chwile wolnego w robocie to sobie wszedlem na transfermarkt w wyszukiwarke zeby znalezc zawodnika o nastepujacych parametrach: - Polak - wiek 23-30 lat - wzrost minimum 190 - pozycja srodkowy napastnik - cena do 300k Gdybym pracowal w Wisle i mial wykupione profesjonalne narzedzia skautingowe to bym mogl zarzucic wiecej konkretnych wymagan no ale dla zabawy mozemy uzyc TM. Tak czy inaczej znalazlo mi 34 aktywnych zawodnikow spelniajacych te wymagania. https://www.transfermarkt.pl/details...suche/54121850 Nie chce mi sie analizowac kazdego zawodnika ale na paru kliknalem zeby sprawdzic ile i dla kogo strzelali i jak. Klikasz w zawodnika, potem w Wystepy > Bramki > wszystkie gole i mozesz zobaczyc jak strzelal kazdego gola, lewa nogra, prawa, glowka czy karny. No i przykladowo jest taki chlopek Szymon Stanislawski, ktory calkiem sporo goli z glowy strzela. Czyli mozna zalozyc ze umie znalezc miejsce miejsce miedzy rzeznikami w 2 i 3 lidze. W pierwszej pewnie tez by umial. https://www.transfermarkt.pl/szymon-...spieler/291695 Nie wiem czy ten sie oczywiscie nadaje bo to tylko darmowy Transfermarkt, tylko zawodnicy z Polski i hobbistyczne wyszukiwanie. Pewnie majac w reku jakiegos Wyscouta daloby sie kogos znalezc. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|