The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2025, 13:51
Wychodzi niestety brak doświadczenia u Jopa.Dopiero teraz zobaczymy czy będzie w stanie wyciągnąć odpowiednie wnioski i wymyślić rozwiązanie.Wczoraj żółta kartką sędzia tak go ustawił do pionu że do końca meczu stał sparaliżowany,z resztą nie tylko on ale cały sztab z Kmiecikiem i gumowym uchem na czele.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 15.03.2025, 14:19
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi niestety brak doświadczenia u Jopa.Dopiero teraz zobaczymy czy będzie w stanie wyciągnąć odpowiednie wnioski i wymyślić rozwiązanie.Wczoraj żółta kartką sędzia tak go ustawił do pionu że do końca meczu stał sparaliżowany,z resztą nie tylko on ale cały sztab z Kmiecikiem i gumowym uchem na czele.
Bójmy się Boga, bo gumowym uchem Królewski będzie chciał panicznie ratować baraże, kiedy Jop wyleci za parę kolejek.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 16.03.2025, 15:33
Dobry sędzia, Jopa do pionu ustawił . Ale tego, że pośredniego na bramkarzu za złapanie podania od własnego obrońcy nie gwizdnął to już nieważne. Powinien jeszcze Rodado wywalić z czerwienią, wtedy kibice Wisły by mu pomnik postawili.

Banda hipokrytów...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 16.03.2025, 22:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dobry sędzia, Jopa do pionu ustawił . Ale tego, że pośredniego na bramkarzu za złapanie podania od własnego obrońcy nie gwizdnął to już nieważne. Powinien jeszcze Rodado wywalić z czerwienią, wtedy kibice Wisły by mu pomnik postawili.

Banda hipokrytów...
Odpowiem słowami twojego idola.
Kur.wa gościu.Opamiętaj się.Czy ja gdzieś wspomniałem,że sędzia był dobry?Czy ja gdzieś napisałem,że pretensje Jopa były nieuzasadnione? Chłopie weż się kur.wa zastanów zanim cos napiszesz i nie wkur.wiaj mnie po prostu idioto.Chuja cię interesuje dobro Wisły.Interesuje cię krótkoterminowa adrenalina i poczucie sukcesu.Jak dorośniesz o przestaniesz smarkać to może w końcu to zrozumiesz.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 17.03.2025, 21:36
Odpowiem słowami twojego idola.
Kur.wa gościu.Opamiętaj się.Czy ja gdzieś wspomniałem,że sędzia był dobry?Czy ja gdzieś napisałem,że pretensje Jopa były nieuzasadnione? Chłopie weż się kur.wa zastanów zanim cos napiszesz i nie wkur.wiaj mnie po prostu idioto.Chuja cię interesuje dobro Wisły.Interesuje cię krótkoterminowa adrenalina i poczucie sukcesu.Jak dorośniesz o przestaniesz smarkać to może w końcu to zrozumiesz.
A co napisałeś gościu? Że sędzia ustawił Jopa do pionu? Gratulacje, podziękuj sędziemu

Tak jesteś zaczadzony, że nawet nie pojmujesz jak bredzisz... ja tego tłumaczyć nie mam zamiaru. W razie czego zawsze możesz stwierdzić, że żartowałeś. Żenada.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 17.03.2025, 22:06
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A co napisałeś gościu? Że sędzia ustawił Jopa do pionu? Gratulacje, podziękuj sędziemu

Tak jesteś zaczadzony, że nawet nie pojmujesz jak bredzisz... ja tego tłumaczyć nie mam zamiaru. W razie czego zawsze możesz stwierdzić, że żartowałeś. Żenada.
I to wydedukowałeś,że skoro napisałem,że sędzia ustawił Jopa do pionu to stwierdzam,że to dobry sędzia?
A doczytałeś,że pisze o braku doświadczenia?Widziałeś jak po końcowym gwizdku gumowe ucho klepał się po pleckach z technicznym?
Sam chłopie jesteś tak zaczadzony,że miotasz się jak twój idol.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.03.2025, 08:07
I to wydedukowałeś,że skoro napisałem,że sędzia ustawił Jopa do pionu to stwierdzam,że to dobry sędzia?
A doczytałeś,że pisze o braku doświadczenia?Widziałeś jak po końcowym gwizdku gumowe ucho klepał się po pleckach z technicznym?
Sam chłopie jesteś tak zaczadzony,że miotasz się jak twój idol.
Klepał się bo co by nie mówić tonie sędzia jest zasadniczą przyczyną porażki. To samo było przed meczem z Arką jak były jaja z varem przez kilka minut. Wszyscy nasi śmiszkowali z tym kretynem, a potem zostali elegancko przekręceni. W swoim wpisie przedstawiłeś sytuację jednostronnie i to jeszcze biorąc stronę leszcza z gwizdkiem, co jest przegięciem.

Natomiast Królewski to żaden mój idol, tylko lepszy prezes niż wszyscy poprzedni od czasów Cupiała, niewiele lepszy, ale lepszy. Oczywiście istnieją lepsi od niego tylko, że na nich nas aktualnie nie stać.
Zamiast płakać to wystarczy zerknąć na Lechie i Pogoń i się uspokoić.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.03.2025 o godz. 08:12.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów