|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wychodzi niestety brak doświadczenia u Jopa.Dopiero teraz zobaczymy czy będzie w stanie wyciągnąć odpowiednie wnioski i wymyślić rozwiązanie.Wczoraj żółta kartką sędzia tak go ustawił do pionu że do końca meczu stał sparaliżowany,z resztą nie tylko on ale cały sztab z Kmiecikiem i gumowym uchem na czele.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Ale tego, że pośredniego na bramkarzu za złapanie podania od własnego obrońcy nie gwizdnął to już nieważne. Powinien jeszcze Rodado wywalić z czerwienią, wtedy kibice Wisły by mu pomnik postawili. Banda hipokrytów... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kur.wa gościu.Opamiętaj się.Czy ja gdzieś wspomniałem,że sędzia był dobry?Czy ja gdzieś napisałem,że pretensje Jopa były nieuzasadnione? Chłopie weż się kur.wa zastanów zanim cos napiszesz i nie wkur.wiaj mnie po prostu idioto.Chuja cię interesuje dobro Wisły.Interesuje cię krótkoterminowa adrenalina i poczucie sukcesu.Jak dorośniesz o przestaniesz smarkać to może w końcu to zrozumiesz. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Tak jesteś zaczadzony, że nawet nie pojmujesz jak bredzisz... ja tego tłumaczyć nie mam zamiaru. W razie czego zawsze możesz stwierdzić, że żartowałeś. Żenada. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A doczytałeś,że pisze o braku doświadczenia?Widziałeś jak po końcowym gwizdku gumowe ucho klepał się po pleckach z technicznym? Sam chłopie jesteś tak zaczadzony,że miotasz się jak twój idol. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast Królewski to żaden mój idol, tylko lepszy prezes niż wszyscy poprzedni od czasów Cupiała, niewiele lepszy, ale lepszy. Oczywiście istnieją lepsi od niego tylko, że na nich nas aktualnie nie stać. Zamiast płakać to wystarczy zerknąć na Lechie i Pogoń i się uspokoić.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.03.2025 o godz. 08:12.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|