The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2025, 19:42
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Nie no błagam XD wyćwiczony balon w pole karne którego 9/10 bramkarzy nawet z 4 ligi by wyłapało na luzie XDD Pindroch się obciął i mielismy po prostu turbo farta. W obcinkach bramkarzy 1:1, ale ten łęcznej był dla nich bardziej brzemienny w skutkach.
Tak tak jak nam strzelają bramki to dlatego że jesteśmy dziady i patałachy, ale jak my strzelamy bramki to dalej jesteśmy dziady i patałachy tylko mamy turbo farta.

Wrzutka była balonem ale była w punkt, wyskok do głowy był elegancki i w tempo. A bramkorz we wszystkich innych przypadkach zachowywał się poprawnie więc można założyć że coś zmusiło go do błędu. Może słońce może moment dośrodkowania go zaskoczył w każdym razie sam sobie piłki do bramki nie wrzucił i umniejszanie zasług naszym jest debilizmem, niestety bardzo często uprawianym. Ale skoro "kibice" potrafią szydzić z kontuzji własnego zawodnika po chamskim faulu przeciwnika to bredni jak te powyżej należy się spodziewać.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 12.03.2025, 21:10
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tak tak jak nam strzelają bramki to dlatego że jesteśmy dziady i patałachy, ale jak my strzelamy bramki to dalej jesteśmy dziady i patałachy tylko mamy turbo farta.
Ja tam sie ciesze, ze wpadlo i nie zamirzam Mikulcowi wypominac, ze mu zeszla. Jak Baszczynski strzelil goleniem Omonii z 25 metrow to tez sie cieszylem ale nie probowalem nikomu wmawiac, ze tak wlasnie Baszczu chcial strzelic.

Ja sie tylko smieje z tego jak ktos pisze, ze dosrodkowanie bylo "idealne" XD.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.03.2025, 21:21
As napisał(a):Wyświetl post
Ja tam sie ciesze, ze wpadlo i nie zamirzam Mikulcowi wypominac, ze mu zeszla. Jak Baszczynski strzelil goleniem Omonii z 25 metrow to tez sie cieszylem ale nie probowalem nikomu wmawiac, ze tak wlasnie Baszczu chcial strzelic.

Ja sie tylko smieje z tego jak ktos pisze, ze dosrodkowanie bylo "idealne" XD.
Trafiło na głowę Biedrzyckiego? Więc było idealne. Ale śmiej się, bo Mikulcowi zeszło
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 12.03.2025, 22:35
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Trafiło na głowę Biedrzyckiego? Więc było idealne. Ale śmiej się, bo Mikulcowi zeszło
W sumie to racja. Gdyby mu nie zeszla i nie leciala pol godziny to by Biedrzycki nie dal rady sie do niej ustawic wiec jesli tak stawiac sprawe to byla "idealna.

Jakby nie patrzec, ja nie narzekam.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów