|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A nasza obrona wpuściła dwa gole z niczego.
W ogóle to jesteśmy taką drużyną z niczego. Czy kolejny rok do niczego? Czekajcie... przecież my się chcemy zakręcić w okolicy szóstego miejsca, a szczyt formy szykujemy na baraże, gdzie pojedziemy równo ze wszystkimi. Taki jest plan. Prawdę mówię, nie zmyślam. A na poważnie: Królewski, odpuść sobie Wisłę. To nie na twój level. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przy pierwszej stoi Biedrzycki jak jełop i obserwuje jak go Sobczak mija. Kogoś innego pilnował? Bo nikogo więcej tam nie było... Druga jeszcze lepsza - stoją sobie nasi obrońcy na linii bramkowej i nie wypychają Arkowców. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Myślę, że to były najłatwiejsze bramki dla Arki w tym sezonie. Wystarczyło wrzucić piłę w pole karne, naszym wtedy odcina prąd, i cyk dwie brameczki. Obrona pierwsza klasa.
Zespół powinno się budować od obrony, ale Królewski jeszcze za mało w piłce siedzi, żeby to zrozumieć. W sezonie 2046/47 będziemy mieć taką obronę, że klękajcie narody. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Meczu nie widziałem, ale z relacji wynika, że straciliśmy już Poletanovica, a Jop znów odstawił Kutwę od składu. No nie wiem, może nie stracilibyśmy 2 bramek w meczu, w którym przeważaliśmy, gdybyśmy mieli mocniejszy środek obrony?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|