The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2025, 14:55
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Listę niewypałów z zagranicy zostawiłem Tobie.
(..)

Jasne. Ja bym jednak wolał żeby Wisła awansowała, a Duda, Sukiennicki, Szot i Dziedzic w tym nie pomagają. W odróżnieniu od Kutwy i Letkiewicza, ale nasz młody stoper ma chyba za słabego menedżera...
Ja tej listy poki co nie robie bo zastanawiam sie jak mozna byc tak zaslepionym w jedną stronę. Szczególnie jesli Mehrenicia uwazasz za filar klubu ostatnich lat

Duda, Sukiennicki, Szot, Dziedzic kosztowali nas mniej niz sumarycznie jeden Enis 500k euro Fazlagic wraz ze swoja pensja pochlanajaca 4 pensje tych młokosów

wolfy napisał(a):Wyświetl post
(...) . W odróżnieniu od Kutwy i Letkiewicza, ale nasz młody stoper ma chyba za słabego menedżera...
Ktory znowu stoper? Może Skrobanski?

Tobie sie juz wszystko miesza od naparzania tych postow dlugosci kilku stron a4.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2025, 15:12
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ja tej listy poki co nie robie bo zastanawiam sie jak mozna byc tak zaslepionym w jedną stronę. Szczególnie jesli Mehrenicia uwazasz za filar klubu ostatnich lat

Duda, Sukiennicki, Szot, Dziedzic kosztowali nas mniej niz sumarycznie jeden Enis 500k euro Fazlagic wraz ze swoja pensja pochlanajaca 4 pensje tych młokosów

Ktory znowu stoper? Może Skrobanski?

Tobie sie juz wszystko miesza od naparzania tych postow dlugosci kilku stron a4.
Enis Fazlagić to jest bardzo słaby punkt referencyjny i dobrze o tym wiesz. Do dzisiaj nie wiadomo kto tak naprawdę na nim (poza Żiliną) zarobił. Za dużo rzeczy nie ma w nim sensu żeby podchodzić do tego w stylu "wydaliśmy sobie pół miliona euro i daliśmy gigantyczny kontrakt jakiemuś macedońskiemu pionkowi".
Duda, Sukiennicki, Szot i Dziedzic sumarycznie kosztują nas więcej niż Poletanović albo Carbo AFAIK. Za takie pieniądze można ściągnąć wyróżniającego się w pierwszej lidze piłkarza.

Przypominam też że po odejściu Mehremicia zaczęło się pikowanie w dół. Dopóki Adi pilnował sabotażystę Wachowiaka jakoś to wyglądało w obronie, ktoś te główki wygrywał. Po jego odejściu tego cyrku nie dało się już opanować. Tak więc serio nie rozumiem z czego szydzisz.

Jestem zaślepiony bo nie podobają mi się tabuny pseudotalentów które przewijają się przez ten klub? Do tego kupowane często za gotówkę w sytuacji kiedy kadra jest wybrakowana a piłkarzom nie wypłaca się pensji? Niech będzie. Pozostanę przy swoim zdaniu.

Co do młodego stopera - pisałem o Kutwie. Chłopak ewidentnie nie ma tak dobrej prasy, dziennikarze nie dopytują o niego jak o Sukiennickiego czy Dudę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.02.2025 o godz. 21:41.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów