The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2024, 01:11
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejsza wyjsciowa grafika ze składem nie byla niczym innym jak przelaniem na papier tego co juz stosowalismy w fazie budowania akcji. W obronie powracalismy do czworki z tylu.

Fajnie byloby zobaczyc w jakiejs perspektywie Szota za Jarocha na tej pozycji. Wielu juz zapomnialo ale Szot trafil do nas jako ŚO i gral tam jeszcze do 18 roku zycia.

Ustawienie w ataku bylo troche skorygowane ale wydaje sie że nieprzypadkowo Kiss zostal zdjety w przerwie. Nie mogl sobie znalezc miejsca na boisku.
Kiss mógł strzelić gola, wychodził do piłek - nie było tak źle.

Za to naprawdę świetny powrót Dudy, nie było po nim widać braku gry.

Kutwa trzeci z rzędu bardzo dobry mecz na stoperze. Widać że aktualnie jest w lepszej formie niż Biedrzycki i dlatego gra.

Pisałem to dziesiątki razy - nasi młodzi nie rywalizują z piłkarzami wartymi miliony euro, jeśli nie są w stanie wygrać rywalizacji to naprawdę nic ich nie usprawiedliwia Tacy Kiss, Alfaro czy Baena wciągają Starzyńskiego i Młyńskiego nosem, a nikt normalny nie napisze że to niesamowici piłkarze.

Letkiewicz wpuścił babola po kilku meczach w pierwszym składzie, nie mam pretensji - każdy bramkarz się myli. Byle nie robił tego często, a tu akurat jest na plus.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.11.2024 o godz. 01:18.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.11.2024, 10:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Kiss mógł strzelić gola, wychodził do piłek - nie było tak źle.

Za to naprawdę świetny powrót Dudy, nie było po nim widać braku gry.

Kutwa trzeci z rzędu bardzo dobry mecz na stoperze. Widać że aktualnie jest w lepszej formie niż Biedrzycki i dlatego gra.

Pisałem to dziesiątki razy - nasi młodzi nie rywalizują z piłkarzami wartymi miliony euro, jeśli nie są w stanie wygrać rywalizacji to naprawdę nic ich nie usprawiedliwia Tacy Kiss, Alfaro czy Baena wciągają Starzyńskiego i Młyńskiego nosem, a nikt normalny nie napisze że to niesamowici piłkarze.

Letkiewicz wpuścił babola po kilku meczach w pierwszym składzie, nie mam pretensji - każdy bramkarz się myli. Byle nie robił tego często, a tu akurat jest na plus.
Duda - 2 klasy wyzej niz Suknia. Wydaje mi sie ze mentalnie bedzie silniejszy. Wczoraj chcial brac wiecej gry na siebie i dawac wiecej do przodu. Kilka razy puscil piekne ciasteczka w pole karne.

A ogolnie co do mlodych to najwazniejsze aby byli odpowiednio wprowadzani i miec duzy dystans do ich pierwszych wystepow. Kutwa musial zebrac frycowe, był wpusczany mimo oslabiania skladu ale widac w nim momentami naprawde fajny potencjal.

Z perspektywy czasu dobrze ze fiaskiem potoczyły sie negocjacje z Chrobrym ws. Zarownego. Mogly byc to kolejne wtopione pieniadze na mlody talent. A tak mamy produkt wlasnej akademii
Ostatnio edytowane przez Karherop : 11.11.2024 o godz. 10:24.
Odpowiedz cytując
pi0tr3k94
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 11.11.2024, 13:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Duda - 2 klasy wyzej niz Suknia. Wydaje mi sie ze mentalnie bedzie silniejszy. Wczoraj chcial brac wiecej gry na siebie i dawac wiecej do przodu. Kilka razy puscil piekne ciasteczka w pole karne.
Duda działa jak sprzęgło, pięknie potrafi zarówno przyspieszyć jak i spowolnić grę, nie boi się wejścia dryblingiem, w odróżnieniu od gogoła i sukiennickiego nie holuje niepotrzebnie piłki.
Ciekawe jak Jop pouklada drugą linie kiedy w pełni gotowi do gry będzie wcześniej wspomniany Duda, Carbo i James.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów