|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z kronikarskiego obowiązku:
Zwoliński - Sobczak 4-6 (niestety pepe72 jak zwykle pompuje balonik tylko w jedną stronę) ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bo jest kibicem Wisły. Nie zrozumiesz.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest tubą.
Zresztą ty też po zatrudnieniu pewnego osobnika liczyłeś średnie, a później próbowałeś obrócić to w zabawę
Ostatnio edytowane przez Jagul : 21.10.2024 o godz. 17:38.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To że pepe72 niekoniecznie śledzi na bieżąco wyczyny Sobczaka jest akurat łatwe do zrozumienia dla każdego normalnego kibica Wisły. Zwolińskiego kazdy z nas śledzi na żywo. Wychodzi że Królewski miał rację w kwestii zastąpienia jednego drugim i o to jest cała afera. Tak być przecież nie może, przecież on wszystko robi źle. I dlatego Sobczak to genialny i niezastąpiony napadzior a Zwoliński to łamaga, mniejsza o rzeczywistą wartość sportową. Jesteś równie przejrzysty jak Jaroo1. P.S. Mam pomysł żeby na przyszłość zapobiec takim problemom - za każdym razem kiedy Sobczak strzeli gola napisz o tym w temacie o byłych piłkarzach. Wtedy my wszyscy którzy mamy na niego wywalone (zdziwiłbyś się ilu nas tu jest) będziemy na bieżąco.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.10.2024 o godz. 18:10.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli sugerujesz, że pepe72 może podawać błędne dane gdyż ich nie weryfikuje? Ładnie podsumowałeś kompana. Skoro masz wywalone to nie wiem czym się ekscytujesz. Pomiń ten wpis (który nie był nawet adresowany do Ciebie). W ten sposób dalej będziesz mógł beztrosko funkcjonować na forum. Nie wiem po co jak zwykle manipulujesz i piszesz o Sobczaku jako genialnym napastniku celowo sugerując, że mam takie zdanie. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Po drugie na tym forum początkiem rundy napier*alano w Zwolińskiego, łącznie z prześmiewczym pytaniem kto zdobędzie więcej bramek. Do 11 kolejki Sobczak prowadził 4-0. Łukasz zaczął strzelać od 11 kolejki. Skoro zaczęło żreć to zamierzam się tym cieszyć. Tak samo jak cieszę się ze średniej 3,0 Pana Trenera Mariusza Jopa w Wiśle. Po trzecie nie policzyłem bramki w pucharach, bo byłoby 5-6 ![]() Wynik 4-5 podałem "19.10.2024, 01:31" czyli po naszym meczu, a przed meczem Arki. https://forumwisly.pl/showpost.php?p...6&postcount=78 Więc nie ma się co czepiać, że nie przewidziałem, że Sobczak trafi jakieś 38 godzin później . Nakryliśmy czapkami lidera 1 ligi, który nie tylko przegrał, ale nawet nie pierdnął. I zamierzam się tym jarać co najmniej do rozpoczęcia meczu z Łęczną. Zwłaszcza, że top2 potraciło punkty.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 21.10.2024 o godz. 20:18.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oby Zwoliński jutro przeskoczył Sobczaka ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|