|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Dodałbym jeszcze, że taki skład nie pojawił się na boisku bez wiedzy/zgody JK.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No już bez przesady ze JK wybiera skład..
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Myślę ze dla jakiegokolwiek presesa chyba nie ma wiekszej obrazy jak oskarzenie o to
A od kiedy akurat to ma jakiekolwiek znaczenie w pilce? Do karnego podchodzi ten kto byk wyznaczony, a doprowadzic do niego mogl nawet Letkiewicz, bez różnicy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
- Mariusz, dziś ma być awans bez względu na wszystko, chcę majówkę na Narodowym.
- Nie ma sprawy szefie, wystawimy pierwszy garnitur i zmieciemy Polonię z powierzchni ziemi. <Na boisko wybiega Szot, Sukiennicki, Łasicki, Gogół i Duarte, przegrywamy> - Nie na to się Mariusz umawialiśmy, zwalniam Cię. Osobiście po prostu nie wierzę, że JK nie został poinformowany/nie brał udziału w podejmowaniu decyzji o składzie na mecz PP z Polonią. Wiadomo, że Jop miał ostatnie słowo odnośnie personaliów, ale myślę, że koncepcja wystawienia składu złożonego z graczy rezerwowych była wspólną decyzją Jopa i JK, którzy w końcu wzięli pod uwagę priorytety obecnego sezonu. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Rodado i tak niepotrzebnie grał w tym meczu.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A kto do tego karnego doprowadził? Ktoś inny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Szkoda, że nie udało się, ale porażka była wkalkulowana. Niestety, kadra jest wąska, a Wy przyzwyczailiście się do zwycięstw za Jopa tak bardzo, że wpadacie w histerię/krytykę, kiedy dochodzi do porażki.
Teksty o pozorantach litościwie pominę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Problemem jest oczywiście wybór/dobór i rozwijanie graczy, ale tego to nawet kadra 50 sztuk może nie rozwiązać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
jestem załamany
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Królewski pewnie zrozumiał (albo dał sobie wytłumaczyć) że namy za wąską kadrę. Gdyby określił PP jako kluczowy cel to gralibyśmy pierwszym składem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Bo w okolicach południa pisał jeszcze o kolejnej majówce na Narodowym ![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Myślę, że większość z nas po tym jak zobaczyła wyjściowa 11-tkę to z góry była pogodzona z wynikiem w plecy ale "pech" chciał, że Duarte wyszło 45-minut życia i apetyt urósł nam w miarę jedzenia. Mieliśmy 2:0, radosny futbol a finalnie przegraliśmy wygrany mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Baena mógłby nastrzelić z tym,że obrońca musiałby skoczyć jakieś 6 metrów w górę albo Kiss tylko chyba jak przeciwnik w murze osłania jajka to karnego nie gwizdną.
Ostatnio edytowane przez krysztal : 05.12.2024 o godz. 10:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Patryko pełna zgoda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dobra ch.uj z tym pucharem już, niech ktos temat meczowy na ligę otworzy
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przeciez masz otwarty od wczoraj
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wszystko jest takie nasze kibicowskie gdybanie, ale mimo wszystko będę obstawać przy swoim, biorąc pod uwagę poziom zaangażowania JK we wszystkie procesy zachodzące w klubie.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem jak mozna mówić o naszej kadrze że jest "wąska". Ma swoje deficyty jakościowe, ale w przeciwienstwie do 90% druzyn 1 ligi to mamy po dwoch zawodnikow na każdą pozycje. Potrzeba natomiast wymiany kilku zawodnikow ale to już większość kibicow wie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Macie rację, mamy dużo zawodników. Ale z drugiej strony nie mamy jakościowych zmienników, nawet na warunki pierwszoligowe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Żaden klub od 7 w dol nie ma ławki rezerwowych. Pierwsza 5 ma porownywalna, kto tam sie wybija wybitnie na plus ławka rezerwowych?
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.12.2024 o godz. 14:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A co z Kuziemką?On ma jakąś kontuzję?Bo całkiem fajnie wypadł z Chrobrym i tyle go widziano.Myślałem,że właśnie w takim PP dostanie swoją szansę
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|