The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.09.2024, 21:11
Markus napisał(a):

Azorek dalej pisze totalne brednie, jak przystało na kogoś mającego zerowy kontakt z rzeczywistością, który zakodował sobie jakieś głupoty i żyje w ich świecie. Ja już wczoraj napisałem, że ewentualne ponowne zatrudnienie Rude będzie kuriozalnym ruchem i dużą pomyłką. A ten biedak myśli, że na niego czekam...

Chciałbym zakontraktowania innego, lepszego trenera, nie mam jednak nadziei, że kogokolwiek sensownego Królewski ma w zanadrzu, zwłaszcza że dziś każdy normalny i szanujący się trener będzie omijał Wisłę szerokim łukiem, przy takim zarządzaniu jakie mamy i takiej drużynie jaką stworzył tu Królewski i jego algorytmy.
azor napisał(a):Wyświetl post
Chcesz się założyć, że w przypadku powrotu Rude, przez chwilę będziesz siedział cicho, a później znów wrócisz do zachwytów nad magikiem z Kostaryki?
Pójdę dalej i zaproponuje formę zakładu, która będzie dla Ciebie mega łatwa do wygrania:

- jeżeli Rude zostanie trenerem i do czasu pierwszego meczu rozegranego pod jego wodzą zaczniesz się tasować nad jego zajebistością - wpłacasz na wybrana przeze mnie zrzutkę 500 zł. Jeżeli nie, analogicznie robie to ja. Potwierdzenie wpłaty wrzucamy na forum. Wchodzisz?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów