The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2024, 13:40
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Sorry, zaczęła się gdzieś jakaś merytoryczna rozmowa o problemach klubu? Musiałem przegapić.
naprawdę za każdym razem gdy Królewski dostaje zjebkę od trybun przy niekorzystnym wyniku trzeba tłumaczyć, że chodzi o te, no, "wymierne aspekty prowadzenia działalności"?
to chyba logiczne, że jak nie obrywa się np. piłkarzom, tylko jemu, chodzi o zarządzanie klubem tak jak w oświadczeniach przed sezonem
czy to jest dyskusja o semantyce i doborze słownictwa, czy po prostu staramy się teraz udawać, że ultrasi nie powiedzieli tego co mówią krytycy Królewskiego nawet tutaj, bo nie można się z nimi zgodzić z powodów pozamerytorycznych

Cytat:
Porównuję reakcję trybun na sytuację z sezonu spadkowego i teraz, a także to, że reakcja ta skończyła się na tym, że jeden gość wylazł przed trybuny, opowiedział parę emocjonalnych, acz nijak nie związanych z merytoryczną dyskusją frazesów, a trybuny rozpoczęły niezwykle dużo wnoszącą dyskusję o tym czy dany delikwent miał jaja czy też nie.
Cytat:
2. Patrz wyżej. Na podstawie historii. Oczywiście pod warunkiem, że nie będzie to już równia pochyła - wtedy nawet powtórzenie emocjonalnego manewru Kuby nie pomoże Królewskiemu.
Kuba miał immunitet od trybun już wcześniej i nikt nie podniósł na niego ręki, co osobiście uważam za błąd - co do Królewskiego, napisałem dosłownie dlaczego te sytuacje są nieporównywalne, ale przecież ty już oceniłeś że mu pomogło, więc o co chodzi? powołujesz się cały czas na opinie grup ludzi których nie dosyć że nie widziałem, to nie mogę zweryfikować, może jakieś konkrety? a może po prostu poczekamy kilka miesięcy i zobaczymy czy faktycznie "kupił sobie spokój" akurat, ze wszystkich rzeczy, czymś takim?

Cytat:
3. Że z nazwiska to chyba oczywiste w dzisiejszej sytuacji. Mam wyrażać podziw dla odwagi ultrasów w związku z tym, że teraz pojawia się konkretne nazwisko? Żartujesz?
mam wrażenie że próbujesz desperacko udowodnić, że zabranie głosu przez C i reakcja Królewskiego w jakiś sposób spaliła dyskusję o problemach klubu
szkoda tylko że jak się tutaj pojawiał i reagował na tę słynną wymierną, spokojną i merytoryczną krytykę, to nie było wcale lepiej, no ale cóż – warto marzyć
chociaż i tak nie wiem do końca czego oczekujesz, kto ma być podmiotem w tej dyskusji? dziennikarze? forum Wisły kropka PL? ludzie z Twittera których opiniami Jarosław się podciera?
jeśli nie chodzi o jakieś zaproszenie na dwór Jarosława, żeby zarozumiały egoista i manipulator wysłuchał twojej krytyki i rad w dodatku wcielając je potem w życie, obawiam się że jednak jesteśmy skazani na presję trybun. kończę bo zmierzamy donikąd
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów