|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Myślę, że porównanie Urygi/Biedrzyckiego i Araujo jest adekwatne do porównania 1betclic i LaLiga. Nie widzę tutaj problemu. https://www.youtube.com/watch?v=Z4uz_7vwFDU Wygląda znajomo? W sumie ciekawsze byłoby zobaczyć szerszą perspektywę co tam wydarzyło się w środku pola, że Araujo musiał podjąć w zasadzie z góry przegrany pojedynek biegowy, ale szczerze powiedziawszy nie chcę mi się szukać. Wiem, że niektórzy nie oglądają nic poza Wisłą i chyba tu tkwi problem, z którego powstają na forum jakieś banieczki z alternatywną futbolową rzeczywistością, w której stoperzy mają być szybsi od graczy ofensywnych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Uryga np. w meczu z Arką przy drugim golu dał się przestawić Czubakowi we własnym polu karnym jak junior. Biedrzycki to w ogóle sprawia wrażenie człowieka, który nie wie po co znalazł się na boisku. Oczywiście słabość tej obrony można maskować dobrą i odpowiedzialną grą środka pomocy, niwelując w ten sposób ilość pojedynków biegowych naszych ŚO, ale to nie zmieni ogólnej oceny i formy naszego bloku defensywnego, bo ciężko uznać ze jedynym mankamentem Urygi i Biedrzyckiego jest brak szybkości. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|