The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2024, 22:15
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bez znaczenia, niestety jest przepis o młodzieżowcu, a Starzyński jest jeszcze gorszy.
Dziedzic jeszcze gorszy
a nawet jakby Moskal postawił na Letkiewicza w bramce (a raczej nie postawi) to kto niby miałby grać obok Carbo....? teoretycznie Sukiennicki mógłby grać obok Carbo, a Rodado za plecami Zwolińskiego, ale ten jest w takiej formie fizycznej że szkoda gadać nawet...

bieda w tej kadrze taka jest że smutek
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2024, 06:29
emjot napisał(a):Wyświetl post
Dziedzic jeszcze gorszy
a nawet jakby Moskal postawił na Letkiewicza w bramce (a raczej nie postawi) to kto niby miałby grać obok Carbo....? teoretycznie Sukiennicki mógłby grać obok Carbo, a Rodado za plecami Zwolińskiego, ale ten jest w takiej formie fizycznej że szkoda gadać nawet...

bieda w tej kadrze taka jest że smutek
Obok Carbo jest miejsce dla Sukiennickiego, tak powinien być środek zbudowany ze jeden jest od trzymania pozycji, głębiej ustawiony a drugi biega od pola do pola
Póki Duda nie wróci grałbym Starzynskim jako młodzieżowcem...ale na 10
To nie jest i nigdy nie będzie materiał na skrzydłowego, nie ma odpowiedniej szybkości ani dryblingu
Ma za to jakiś tam zmysł do gry kombinacyjnej, poza tym tam najłatwiej jest ukryć braki, Rodado i tak się cofa po piłkę i gra za dwóch
A i żeby być sprawiedliwym chciałbym za gen mecz pochwalić Biedrzyckiego
To nie jest moim zdaniem stoper na miarę Wisły ani przede wszystkim, na sposób w jaki chcemy grać ale zagrał wczoraj poprawnie, długie tyczki na których biega pozwalają mu sięgnąć/ wybić piłki w kluczowych momentach
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 13.08.2024 o godz. 06:33.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów