|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
użytkowniku "Markus"
nie pisz do mnie bo nie zamierzam wchodzić z tobą w żadne dyskusje szkoda mojego czasu niestety to forum jest tak zjebane że nawet po wciśnięciu ignora widzę posty ignorowanego masakracja ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szczerze mówiąc wisi mi to i powiewa. Jest za to bardzo znamienne jak wijesz się, by nie odpowiedzieć na moje bardzo proste pytanie. Ja Cię nawet nie zapraszam do dyskusji, tylko pytam o oczywistość, od której już od kilkunastu dni próbujesz rozpaczliwie uciec. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
To jak walka z wiatrakami. Niemniej polecam po prostu nie reagować. Na pewno wyciszenie pomaga, bo pół strony tylko w postach M. to już przesada. Nie wiem co się stało z tym użytkownikiem, ale tak oblężonej twierdzy to nawet Brzęczek nie tworzył.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
masz rację, najlepiej nie reagować zupełnie ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|