|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Realną ocenę transferów zweryfikuje liga. Nie rozumiem po co sprowadzono kolejnego kloca do obrony jeżeli chcemy w zamyśle grać wysokim pressingiem ba w środku pola brakuje zawodników potrafiących zarówno bronić jak i atakować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Bo nie mieliśmy żadnej głębi składu w obronie. Kolejna rzecz to potencjalna możliwość gry trójką w środku. Środkowy obrońca, jako tako doświadczony, był nam bardzo potrzebny.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
- bo dodajemy sobie centymetry (192) w siłowej, 1 lidze, Biedrzycki jest obecnie naszym najwyższym zawodnikiem w drużynie No i trzeci argument, w zasadzie zaprzeczający tezie. Biedrzycki odpowiadał za wyprowadzanie piłki z obrony, nie jest aż takim klockiem jak Uryga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Duda chyba będzie pauzował dłużej więc transfer do środka, w tym transfer młodzieżowca, jaki się jako konieczność teraz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przecież w środku mamy dwóch młodzieżowców, Kutwę i Dziedzica
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() i 10 śmiechów ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Ja mówię o realnych opcjach do gry. Powyższa dwójka może stanowić ciekawą opcję dla Wisły II.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tyle tylko, że podobnie jak z Zarównym oni nie chcą go sprzedawać nam zresztą chłopak który ma 18 lat, gra nierówno, bo takie prawa wieku potrafi zniknąć na 10-15 minut w meczu lub w ogóle się nie pojawić ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Budowanie głębi składu nie polega na dodawaniu piłkarzy z takimi samymi ograniczeniami do już istniejących. Ściągając Biedrzyckiego zagwarantowaliśmy sobie wrzucanie piłek za plecy na szybkich zawodników.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Na YT Goal.pl, B. Karcz twierdzi, że Rodado może już nie polecieć do Wiednia!
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co w tym dziwnego? Serio ktoś liczy, że chłop tu zostanie żeby się użerać z parodystami?
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Skoro jest dziura w budżecie, to go sprzedamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja liczyłem że pomoże nam realnie powalczyć z Trnawą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Fajnie byłoby się dogadać ze go puszczą po rundach kwalifikacyjnych LE/LK
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest kwestia położenia odpowiednich pieniędzy na stół. O ile śmieszne oferty z Legii i Lecha można było zlać, to jak ktoś położy na stole 800 tys. euro - milion, to przy naszych długach decyzja może być tylko jedna.
@AgresywnyChomik - kto płaci ten wymaga.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2024 o godz. 15:05.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie położą kasy na stół z ryzykiem odniesienia kontuzji przez Angela w meczach eliminacyjnych.
Ogromna szkoda, to było serce tej drużyny w zeszłym sezonie, otoczone większym lub mniejszym szrotem. Szkoda, że odchodzi do takiej nijakiej ligi, ale pewnie kontrakt mu to wynagrodzi. Na 100% w jego miejsce przyjdzie ogór (oczywiście w porównaniu z Angelem), więc strata sportowa netto będzie znaczna :( ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no ja też nie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
oj tam malkontenci, postanowiłem wyręczyć naszego prezesa Jarosława i sam wykorzystałem sztuczną inteligencję, a konkretnie chatgpt i jak widać wybór dokonany przez AI pokrywa się z zakupem którego dokonaliśmy
ja: witam , jakiego piłkarza zaproponowałbyś jako zastępce angelo rodado w Wiśle Kraków, tak aby nie uległ obniżeniu poziom sportowy tego klubu ChatGPT Wybór odpowiedniego zastępcy dla kluczowego napastnika, takiego jak Angelo Rodríguez, to wyzwanie, które wymaga uwzględnienia kilku czynników: styl gry, zdolność do zdobywania bramek, dopasowanie do zespołu oraz budżet klubu. Oto kilka propozycji piłkarzy, którzy mogliby wzmocnić Wisłę Kraków: Jarosław Niezgoda (Portland Timbers, MLS) - Polski napastnik, który ma doświadczenie zarówno w Ekstraklasie, jak i w MLS. Niezgoda ma umiejętność strzelania bramek i jest dobrze znany z efektywnej gry w polu karnym. Karol Świderski (Charlotte FC, MLS) - Kolejny polski napastnik, który dobrze radzi sobie w MLS. Ma dobre wyczucie gry i potrafi wykorzystywać okazje strzeleckie. Adam Buksa (RC Lens, Ligue 1) - Polski napastnik z doświadczeniem w grze w Europie i MLS. Buksa jest znany ze swojej siły fizycznej, umiejętności gry głową oraz zdolności do zdobywania bramek. Patrick Bamford (Leeds United, Premier League) - Jeśli budżet na to pozwala, Bamford może być doskonałym wyborem. Ma doświadczenie w najwyższych ligach europejskich i umiejętność strzelania goli w trudnych sytuacjach. Fabio Silva (Anderlecht, wypożyczony z Wolverhampton) - Młody i utalentowany napastnik, który może być dostępny na wypożyczenie. Silva ma potencjał, by stać się kluczowym graczem w zespole. Łukasz Zwoliński (Lechia Gdańsk, Ekstraklasa) - Napastnik z doświadczeniem w polskiej lidze, który regularnie zdobywa bramki. Może być bardziej dostępny finansowo dla Wisły. Przy wyborze nowego napastnika ważne jest również, aby rozważyć jego dopasowanie do stylu gry zespołu oraz współpracę z resztą drużyny. Dobrym pomysłem jest także rozważenie młodszych talentów, którzy mogą rozwijać się w Wiśle i stać się wartościowymi graczami w przyszłości. btw śmiesznie troche jakby się okazało że to ChatGPT jest tym zaawansowanym narzędziem z którego korzystamy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Ja bym brał Świderskiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kluivert zaleczył kolana, więc może to ostatni dzwonek na niego?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
bardzo śmieszne... widzę, że niektórzy się nudzą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A na pewno nie gorszy niż Rodado. Wystarczy nie oglądać meczy żeby to wiedzieć.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Asperger, jak widzę się rozwija
![]() Wystarczy mieć aspergera, żeby zażądać tytułu analityka tego forum ![]()
Ostatnio edytowane przez FraMat : 29.07.2024 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Widzę, że zatrzymanie najlepszego zawodnika schodzi na dalszy plan...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co Ty - pierwszy raz jesteś na forum?
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale w takich momentach jaskrawiej widać motywację... co dla kogo jest istotne.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie.
Kto rozpoczął zabawę w piaskownicy w tym wątku po konferencji o godzinie 21:15? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo ja wiem? Nie widzę tu miliona wpisów oceniających tą decyzję ponieważ wszyscy prawdopodobnie zbierają szczęki z podłogi.
No bo jak to ocenić? Sportowo super, wiadomo. Finansowo? Cieżko powiedzieć. Okaże się czy (kiedy?) zabraknie nam pieniędzy na bieżącą działalność. Skoro masz lepsze przemyślenia to się nimi podziel. Ja aktualnie czuję euforię, ale i lęk czy nie idziemy all in. Muszę poczekać aż mi naświetlisz temat, skoro jesteś tu i teraz skoncentrowany na tym co najważniejsze. Ja nie wiem jak to ocenić, chociaż może być tak że kolesie z Baku chcieli nam zapłacić pieniędzmi z Monopoly i to pomogło w negocjacjach z Rodado. Ale nie sądzę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2024 o godz. 21:05.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|