|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Ja zwróciłem uwagę, że na wczorajszej konferencji nasz prezesek często używał liczby mnogiej.
Czyli zrobiliśmy, przeanalizowaliśmy itd. I tak, co do oceny Sobczaka mamy: "Tak został oceniony, tak wyszło z naszych danych i z analizy, którą przeprowadziliśmy. Nie tyczy się to tylko goli i asyst, ale ogólnego pojmowania tego, jak chcemy, żeby drużyna była i wyglądała". Chcemy? Kto? Chyba nie Kiko ani Rude? I chyba nie Moskal. No to kim są ci "oni"? ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
oni nie istnieją no chyba że przez my JK określa siebie i legendarne AI ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Mnie to nie razi. W ogóle, staram się oddzielić sposób bycia człowieka i jego cechy charakteru od jego dokonań. I oceniać za całokształt. Widzę błędy, które popełnia, nie zapominam o zasługach dla Wisły - bo one są. A wiara kibica w lepsze jutro jest wielka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo to nie dyrektor sportowy, nie trener decyduje o przydatności zawodnika ale sam pan prezesek. A jakie są tego efekty to widzimy. ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Tylko nie pisz że powinien odejść i nic nie mówić .Sobczak nadawał się jedynie na zmiennika, kiedy grał od początku przynosił więcej szkody niż pożytku. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla dobra wszystkich. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I tak to się żyje w tym uniwersum obłędu. Edit... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo oczywiście "wiesz", że moim celem było "przy......" No to wytłumaczę ci łopatologicznie . Zadałem pytanie (retoryczne), na kanwie przypadku Sobczaka, kto w naszym klubie podejmuje decyzje w zakresie przydatności danego zawodnika. W normalnym układzie takie decyzje podejmują dyrektor sportowy w porozumieniu z trenerem. W normalnym układzie prezes klubu wkracza do akcji wtedy jak zatrudnienie takiego zawodnika przekracza budżet, ewentualnie kiedy dostrzega szeroko rozumiane "problemy wychowawcze". Nasz prezesek stwierdził, że Sobczak nie sprawiał problemów wychowawczych i dodał że "przeprowadziliśmy" ocenę sportową tego zawodnika, która wypadła negatywnie. Ponieważ w okresie kiedy przeprowadzano tą ocenę, nie było w klubie ani dyrektora sportowego ani trenera, dla mnie naturalnym pytaniem kto ją zrobił. Konkretnie, kto? Jacyś ludzie (jacy?), nasza wspaniała aplikacja, AI ? A celem moim było uzyskanie odpowiedzi kto realnie ponosi decyzję za wyzbycie się zawodnika, który ( w mojej ocenie) mimo swych powszechnie znanych wad, był jednak wartością dodaną. Z jednym mogę się zgodzić, dyskusja byłaby kompletnie niepotrzebna gdyby prezeska broniły wyniki sportowe. W swym obłędzie pewnie spytasz co to są "wyniki sportowe"? Odpowiem ci tak- przeanalizuj historię Motoru Lublin z ostatnich dwóch lat. Może wtedy coś zrozumiesz. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|