The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2024, 11:41
Ja zwróciłem uwagę, że na wczorajszej konferencji nasz prezesek często używał liczby mnogiej.
Czyli zrobiliśmy, przeanalizowaliśmy itd.
I tak, co do oceny Sobczaka mamy:
"Tak został oceniony, tak wyszło z naszych danych i z analizy, którą przeprowadziliśmy. Nie tyczy się to tylko goli i asyst, ale ogólnego pojmowania tego, jak chcemy, żeby drużyna była i wyglądała".

Chcemy? Kto?
Chyba nie Kiko ani Rude?
I chyba nie Moskal.
No to kim są ci "oni"?
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.06.2024, 11:54
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Ja zwróciłem uwagę, że na wczorajszej konferencji nasz prezesek często używał liczby mnogiej.
"Tak został oceniony, tak wyszło z naszych danych i z analizy, którą przeprowadziliśmy. Nie tyczy się to tylko goli i asyst, ale ogólnego pojmowania tego, jak chcemy, żeby drużyna była i wyglądała".

Chcemy? Kto?
Chyba nie Kiko ani Rude?
I chyba nie Moskal.
No to kim są ci "oni"?
nikim
oni nie istnieją
no chyba że przez my JK określa siebie i legendarne AI
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.06.2024, 13:32
(...)
Może to być nieświadoma maniera przyniesiona ze świata naukowego. Pluralis modesiae. "Liczba mnoga oznaczająca skromność'
Mnie to nie razi.

W ogóle, staram się oddzielić sposób bycia człowieka i jego cechy charakteru od jego dokonań. I oceniać za całokształt. Widzę błędy, które popełnia, nie zapominam o zasługach dla Wisły - bo one są. A wiara kibica w lepsze jutro jest wielka
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Stary 06.06.2024, 15:42
yarow napisał(a):Wyświetl post
Może to być nieświadoma maniera przyniesiona ze świata naukowego. Pluralis modesiae. "Liczba mnoga oznaczająca skromność'
Mnie to nie razi.
Jeśli tak to jest jeszcze gorzej.
Bo to nie dyrektor sportowy, nie trener decyduje o przydatności zawodnika ale sam pan prezesek.
A jakie są tego efekty to widzimy.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 06.06.2024, 18:28
Jeśli tak to jest jeszcze gorzej.
Bo to nie dyrektor sportowy, nie trener decyduje o przydatności zawodnika ale sam pan prezesek.
A jakie są tego efekty to widzimy.
To zaproponuj jak powinien się wyrażać? Skoro wszystko się nie podoba. Bardzo jestem ciekawy.

Tylko nie pisz że powinien odejść i nic nie mówić .

Sobczak nadawał się jedynie na zmiennika, kiedy grał od początku przynosił więcej szkody niż pożytku.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Stary 07.06.2024, 12:34
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To zaproponuj jak powinien się wyrażać? Skoro wszystko się nie podoba. Bardzo jestem ciekawy.
Odpowiem ci najkrócej -powinien skupić sie na robocie, pracować w ciszy , ograniczyć aktywność w mediach oraz skończyć z wszelkimi spektaklami.

Dla dobra wszystkich.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.06.2024, 06:14

Chcemy? Kto?
Chyba nie Kiko ani Rude?
I chyba nie Moskal.
No to kim są ci "oni"?
Jakby powiedział: "przeprowadziłem", "chcę" to byś się przypierd.lił, że z nikim się nie nie liczy i sam podejmuje decyzje sportowe.

I tak to się żyje w tym uniwersum obłędu.

Edit...

emjot napisał(a):Wyświetl post
nikim
oni nie istnieją
no chyba że przez my JK określa siebie i legendarne AI
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Stary 07.06.2024, 12:23
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Jakby powiedział: "przeprowadziłem", "chcę" to byś się przypierd.lił, że z nikim się nie nie liczy i sam podejmuje decyzje sportowe.

I tak to się żyje w tym uniwersum obłędu.
Kolego, w obłęd to wpadasz ty.
Bo oczywiście "wiesz", że moim celem było "przy......"

No to wytłumaczę ci łopatologicznie .
Zadałem pytanie (retoryczne), na kanwie przypadku Sobczaka, kto w naszym klubie podejmuje decyzje w zakresie przydatności danego zawodnika.
W normalnym układzie takie decyzje podejmują dyrektor sportowy w porozumieniu z trenerem.
W normalnym układzie prezes klubu wkracza do akcji wtedy jak zatrudnienie takiego zawodnika przekracza budżet, ewentualnie kiedy dostrzega szeroko rozumiane "problemy wychowawcze".

Nasz prezesek stwierdził, że Sobczak nie sprawiał problemów wychowawczych i dodał że "przeprowadziliśmy" ocenę sportową tego zawodnika, która wypadła negatywnie.
Ponieważ w okresie kiedy przeprowadzano tą ocenę, nie było w klubie ani dyrektora sportowego ani trenera, dla mnie naturalnym pytaniem kto ją zrobił.

Konkretnie, kto? Jacyś ludzie (jacy?), nasza wspaniała aplikacja, AI ?

A celem moim było uzyskanie odpowiedzi kto realnie ponosi decyzję za wyzbycie się zawodnika, który ( w mojej ocenie) mimo swych powszechnie znanych wad, był jednak wartością dodaną.

Z jednym mogę się zgodzić, dyskusja byłaby kompletnie niepotrzebna gdyby prezeska broniły wyniki sportowe.

W swym obłędzie pewnie spytasz co to są "wyniki sportowe"?
Odpowiem ci tak- przeanalizuj historię Motoru Lublin z ostatnich dwóch lat.
Może wtedy coś zrozumiesz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów