The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2024, 11:04
wolfy napisał(a):
A jednak działania w klubie pokazują co innego, tak jak napisałem. Jeżeli awans byłby najważniejszy to wszystko musiałoby być mu podporządkowane. A nie było. Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem co napisałem, ale mogę prościej:

- Krzyżanowski nie powinien grać, maksymalnie ogony
- Puchar Polski powinien był być odpuszczony, bo nie namy kadry
- zamiast Olejarki powiniem przyjść doświadczony boczny obrońca
- taktyka powinna być o wiele bardziej wyrachowana itp itd.

Czyny, nie słowa.

Czekaj, czekaj, czy ty właśnie stwierdziłeś, że w klubie nie zrobili wszystkiego, żeby Wisła awansowała i z tego wyprowadzasz wniosek, że celem Wisły nie był awans? Może i jesteś analitykiem, ale miernym.

Biorąc pod uwagę presję finansową oraz presję kibiców, znacznie bardziej prawdopodobne jest, że w klubie nie zrobiono wszystkiego, żeby awansować, ponieważ osoby zarządzające klubem nie potrafią lepiej albo nie dołożyły staranności.

Największym błędem wydaje się wybór trenera, który potrzebuje czasu i miejsca, żeby zorientować się w lidze i samemu rozwinąć, popracować z zawodnikami.

Na pewno jednak nikt w klubie nie zakładał, że drużyna będzie punktować tak słabo. Z perspektywy zimy awans przez baraże był celem realnym i był celem. Brak realizacji tego celu obciąża w pierwszym rzędzie trenera, a w drugim Królewskiego i Kiko.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów