|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zastanawiam się czy którykolwiek z krakowskich dziennikarzy zada Alanowi proste pytanie, prosto w oczy - co on odjebał w 4 minucie meczu, który decydował o sezonie? Czemu po raz n-ty zagrał po prostu niechlujnie, na od....... się, grzebiąc nasze szanse na cokolwiek? Oczywiście w poniedziałek czeka przelew z klubu na ~70+ koła z gwiazdorskiego, ekstraklasowego kontraktu, a w perspektywie wypoczynek na Malediwach.
Będą teraz pierdy tych piłkarzyn o braku koncentracji i presji - ....A, jak wam przeszkadza presja w piłce nożnej, to droga do roboty na kasie w Lidlu jest otwarta. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A Alan zawalił dużo meczy
Wszystko się zgadza...![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No zawalił bo jest słaby i gra jedynie ze względu na swój status. Podziękuj trenerowi za wystawianie go.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@Książe Palownik - mnie to przeraża że z Łasickim chcą przedłużać kontrakt.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.05.2024 o godz. 20:20.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No i Rude klasyczek na konfie:
- jest dumny z zespołu, jak zagrał pomimo grania w 10, - w 10 nie da się wygrać, - walczymy dalej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://youtu.be/mLprldRRQdo?si=cj-NPhMqxRS7cfKM
- będziemy walczyć, - nie chcemy się tłumaczyć kartką, ale jednak się tłumaczymy, - Angel się żegna, - absolutny hit - do świętowania po PP w pewnym sensie przymusili naszych biednych wyrobników kibice. I mówi to kapitan. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Dość, w zeszłym sezonie dałem kredyt zaufania tłustemu okularnikowi po kompromitacji z puszcza. Po tym już nie mam siły. Dopóki ten szkodnik będzie dalej rządził klubem, moja noga na stadionie nie postanie, chyba że w ekstraklasie. Ile ....a można, jebane polskie hsv...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak to przecież Jarosław Wisłę Zbaw ma już 200+ piłkarzy obserwowanych.
Zauważyliście że nawet Żurawski z Jagodą byli podłamani wynikiem i grą? Co przynajmniej Jagodzie nie wypadało. Uryga do widzenia! Jeśli ma zostać to na defensywnego pomocnika, ale absolutnie koniec z ustawieniem go na stoperze! Nie wiem czy on jest za bardzo przypakowany (no bo chyba nie otyły) ale rusza się jak żółw i to od początku sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O sylwetce Alana mówiłem już kilka spotkań temu - zrobił się z niego po prostu kloc, wygląda jak 37-letni Głowacki kończący karierę. Według mnie po prostu za mocno przypakował podczas rehabilitacji.
Absolutne zero dynamiki, a przy naszej taktyce akurat środkowi obrońcy powinni być szybcy, żeby ścigać piłkarzy wychodzących z ewentualnymi kontrami. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Alan to po prostu słaby stoper, do tego wolny i mało zwrotny. Kumulacja. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Takie zagrania jak dzisiejsze na minę do Satrusteguiego to też jest skutek braku zwinności, braku czucia piłki wynikającego z dużej sztywności ciała i małego zakresu ruchu mięśni. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja bym jednak, rozumiejąc zdenerwowanie, polecał trochę lodu na głowy. Ten sezon nie został przegrany ani dzisiaj, ani tydzień temu z Lechią. To obecnie dwie najlepsze drużyny tej ligi. Ten sezon został przegrany w Sosnowcu, Rzeszowie, Głogowie, Niecieczy i Bielsku-Białej. Dzisiaj nie zagrało 3 z 4 podstawowych obrońców - trudno winić za to Rude czy Królewskiego. Trudno winić ich też za nieodpowiedzialną czerwoną kartkę. Ten mecz trudno byłoby wygrać grając galowym składem - GKS to obecnie najlepiej grająca drużyna w tej lidze, w dodatku grała u siebie. A odnośnie do osób równających Królewskiego z gównem, to rozumiem, iż kolejka chętnych czeka?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
+ Rodado jest jedynym zawodnikiem w wieku "transferowym".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pozostaje jedynie współczuć Rodado. Reszta powinna wypierdalać, włącznie z forumowymi wieszcza mi, ekspertami i znawcami w postaci drozdów, Markusow, wolfych i lesiow.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
To jest mega wstyd, aby z bandą cyganów ze starym Makiem na czele zrobić taki rezultat, nawet w osłabieniu !
Przy bramce na 1:0 nawet nie drgnęła mi powieka, wiedziałem jaki jest wyrok i czekałem ze spokojem na to co się stanie. Czerwona kartka w naszym przypadku oznacza najgorsze z możliwych. Z Odrą - czerwień, motur - czerwień, Lechia - czerwień, cygany - czerwień - było coś jeszcze? W każdym razie w każdym z tych meczów zostaliśmy ZJEDZENI. Pamiętacie męczarnie i dominacje Arki, która grała w osłabieniu 9 vs 11 Wstyd okropny, że z bandą drwali, którzy wrzucają NA OŚLEP, BEZ POJĘCIA, na bilard hiper mocne piłki - w wielu przypadkach mocniejsze niż strzały, to jest skandal. Lechia grała kombinacyjnie, z pierwszej piłki, rozklepała nas, bez szans, ale cygany to co robiły to jest KPINA - narożnik pola karnego a jakiś wybiegany przygłup wstrzeliwuje piłkę na oślep z całej siły ... i z tego co widziałem w paru innych meczach, oni tak grają ![]()
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.05.2024 o godz. 09:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Skoro widziałeś to, zaobserwowałeś na pewno, że na nas to wystarczy i wystarczyło za Guli, Brzęczka, Sobola. Wniosek ogólny spinający te okresy?
Ostatnio edytowane przez Kurz : 19.05.2024 o godz. 09:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
No i dlatego pisałem, że to mega wstyd i kompromitacja, przegrać z takimi wyrobnikami, których jedynym pomysłem jest wpieprzanie piłki na oślep, bez pojęcia i z całej siły w kole karne. Nikt mi nie powie, że te "strzały" to mierzone w punkt wrzutki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kompromitacja jest wtedy, kiedy dzieje się coś zaskakującego, dużo poniżej stanu faktycznego, na przykład Tyson Fury przegrywa ze Szpilką. W przypadku Wisły to chleb powszedni od wielu sezonów. Norma. Zaskoczeniem byłoby, gdyby takie sytuacje się nie zdarzały.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 19.05.2024 o godz. 09:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Sezon 2023/2024 juz się skończył?
Brak tematu meczowego a szatnia jest zmobilizowana, jak twierdzi bajkopisarz Rude https://gazetakrakowska.pl/albert-ru...SE8xECPD9FGcVY |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|