|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Omrani był trzeci mecz z rzędu poza składem. Nie wiem czy udają, ze ma jakąś kontuzję czy jak. Generalnie tak się rozkręcił przez te dwa miesiące, schudł, że przestał się łapać nawet na ławkę.
Dlatego tak jak napisałem. Prawdopodobnie już sam Wielki Trener Pan Albert Rude się na nim poznał i go wypieprzył na śmietnik. I tak oto już mamy koniec wielkiego piłkarza Ol. Marsylia w Wiśle. 8 i 17 minut zagrane w dwóch meczach. Dobre i to. Swego czasu Markus się tu podniecał jak to Ulani grał w Marsylii, nawet bramkę strzelił, w 4 meczach grał. No ale jakby mu minuty zliczyć z tych meczów to wyszło 63. Teraz może jakiś inny Markus się będzie podniecał jak do jego bida klubu ściągną Omraniego, który ma występy w Marsylii oraz najlepszym polskim klubie w XXI wieku. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Należy pamiętać, że Omrani ma tego samego agenta, co Rodado.
Nie wiemy jakie tam są układy zakulisowe, może taka pomoc Omraniemu to np. preludium do przedłużenia kontraktu Rodado? Albo wręcz przeciwnie, podpisanie Omraniego spowoduje, że agent będzie szukać ze zdwojoną intensywnością nowego klubu dla Angela, żeby Wisła zarobiła maksymalną kwotę na rok do zakończenia jego kontraktu? Możliwości jest wiele, ale jestem niemal pewien, że nie byłoby w Wiśle tematu Pączka, gdyby nie jego agent. To są detale, które w klubie zna Królewski, Kiko i może jeszcze 1-2 osoby. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie wiem po co dalej ciągnąć temat Omraniego. W zespole nie ma kontuzji, zaraz cała kadra będzie zdrowa i po 8 chłopów z pierwszej kadry będzie siedziało na trybunach. Co w tym dziwnego?
Dopiero co Rodado miał kontuzje, Żyro jeszcze był świeżo po wdrożeniu, miejsce dla 4 napastnika miało sens. Szkoda że padło na niego, ale czasu nie cofniemy. Przynajmniej nikt tu nie ukrywa że trafił z polecenia. Choć szczycić się nie ma czym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Największy brak kadrowy to brak drugiego lewego obrońcy przy powracającym po kontuzji Junce. Krzyżanowskiego w obecnej dyspozycji nie powinno być w ogóle w kadrze. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jeśli Krzyżanowski nie jest w formie, Eneko też nie, Goku i Villara też, olejarka też, Bregu i Omrani nie mogą dojść do formy - a po to tu przychodzili, słabo gra Szot, Łasicki, Uryga, Sapala i jeszcze pewnie ktoś by się znalazł. To raczej nie świadczy o tym, że Krzyżanowski się nie nadaje, a nie nadaje się Rude. Można by w Wiśle złożyć 11 z graczy z potencjałem, którzy albo w ogóle formy nie mają, albo grają słabo, albo kondycji praktycznie zero a mieli się jedynie szybko w 1-2 miesiące od odbudowac i grać. No dziwne
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
najwiekszym naszym brakiem kadrowym jest brak ofensywnego pomocnika - ktorym mial byc ten koles ktory ma teraz nazwe z bajki kreskowki - szkoda ze nagle chlopina tak zglupial i tak mu odjebalo - i przez to niestety Carbo z Dudą sie dubluja na tej samej pozycji
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|