|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
https://weszlo.com/2024/04/15/adrian...echie-i-wisle/
W rozmowie z Tomaszem Ćwiąkałą 37-latek zdradził, że podczas pobytu w Państwie Środka kilkakrotnie był nagabywany o możliwość inwestycji w klub ze szczebla polskiej ekstraklasy i wprost pytano go o potencjalny zakup Wisły Kraków i Lechii Gdańsk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I tak się właśnie kończy wszystko co/kto może być poważne/y w Wiśle Kraków. Każdy ze środowiska piłkarskiego w Polsce wie jaki w Wiśle jest syf i tu nie przyjdzie, albo odradzi to zainteresowanemu, od inwestorów przez piłkarzy na pracownikach pionu sportowego czy sztabu kończąc.
Taki jest obraz prostowania wizerunku oraz kwestii organizacyjnych Wisły Kraków i szykowania jej pod sprzedaż, po 5 latach rzadów trio/Jarka. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Dlatego to wszystko powinno je.bnąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
post wyżej to dopiero megalomania
typowy sierotyzm po cupiale ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kolejny mitoman-wizjoner. Ja o Rzymie, ten o Krymie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Po czym wnosisz, ze bedzie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakladajm, że Paczul raczej nie będzie delikatny, co może spowodować kilka ciekawych cytatów/memów ze strony naszego Prezesa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Tematy dnia: wszyscy do Warszawy - sukces dekady, kibice Wisły będą wpuszczeni na finał PP - wielki sukces negocjacyjny i jeszcze dużo więcej o innych troszkę mniejszych sukcesach obecnych i przyszłych. No i że nowy prezydent to może szansa na nowy niższy czynsz. Wszystko już było, no chyba że pokaże w programie. podpisaną umowę sprzedaży Wisły komuś z głową na karku i pieniędzmi to będzie coś.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 24.04.2024 o godz. 07:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Dopóki się nie zmienią władze to uważam, że nic się nie zmieni. Załóżmy, że nawet odszedłby Rude, może kilku zawodników itp., ale co z tego jak nowych zawodników (lub ludzi, którzy by ich wybierali) wybrałby dokładnie ten sam człowiek, który nie ma za grosz intuicji i czucia piłki. Na 90% byłoby dokładnie to samo tylko z innym nazwiskiem i inną opcją, np. maszyna losująca wyrzuci tym razem wynalezionych przez AI Skandynawów + młodych Polaków.
Jedyny ratunek tego klubu to jego sprzedaż i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaga pokazuje jak z naszym budżetem walczyć o MP, zatrudniając odpowiednie osoby na odpowiednich stanowiskach (Pertkiewicz, Siemieniec), Ufer jak szybko wrócić do e-klapy, Podolski jak realnie w pozytywny sposób wpłynąć na klub (https://weszlo.com/2024/04/24/lukas-...bory-felieton/) bez zbędnego populistycznego .......enia. Czy poza kibicami - naiwnymi, acz mimo to silnymi - w tym klubie funkcjonuje?
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podolski, a Błaszczykowski, to niebo i ziemia.
Pierwszy coś konkretnego działa, widać jego efekty. Drugi zatrudnił rodzinę w Wiśle, a po spadku odsunął się w cień. Błaszczykowski to masakryczne rozczarowanie. W Wiśle działa tylko propaganda sukcesu, bajki o ratowaniu - prezentowane też na tym forum przez ponoć ratowników i przekonanie, że Trójca Święta i ich klakierzy nie mają sobie nic do zarzucenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
Jak przychodził Błaszczykowski, to nie liczyłem zbytnio na niego na boisku, ale wierzyłem, że będzie twarzą tego klubu, że będzie medialnie, że ściągnię sponsorów, że zainteresuje środowiska biznesowe Wisłą, że będzie pełnił funkcję coś na wzór Podolskiego w Zabrzu.
PS. A tak wogule, to on żyje? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przygotowuje się do tego mitycznego wywiadu, w którym opowie swoją prawdę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądał ktoś Królewskiego w Kanale Sportowym? Podobno Borek spytał, że Wisła może mieć tego samego partnera co KS i Królewski nie zdementował. Ale tylko mi mignęło na X.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
pytanie było chyba w kontekście zastąpienia Orlenu, wątpie żeby ktoś sypnął więcej grosza niż Orlen.. więc nie ma co się napalać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Daruj chłopie.Przez to ponowne .......olo o Omranim zmusiłem się do obejrzenia wywiadu z Paczulem gdzie oczywiście Królewski znowu po mistrzowsku manipuluje faktami byle wyszło na jego.niech ktoś inny się poświęci oglądnie i streści czy jest tam coś ciekawego.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=QYAU...%C5%82Sportowy
od 22 minuty do 38. Typowe gadki Zaskrońca. Jest źle ale w sumie jest dobrze. Jest dobrze ale w sumie jest źle. Od 33 minuty obie puśćcie. Rozwiązała się chyba kwestia premii za PP... Cytat:
Cytat:
On im więcej mówi to tym bardziej mętne wszystko się robi...Im bardziej zapewnia, tym bardziej później się z tego wycofuje i wymyśla kolejne bajeczki, że to tak własnie miało/powinno być. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałem fragmenty, ale nie dałem rady dłużej. Straszne .......ety w tych wywiadach, zero konkretów, dziennikarze słabo przygotowani.. No w sumie AI, mocna inwestycja w to, kadra dobrze zbudowana, bo przyszłościowo (hit xd).. szkoda czasu. Ja bym chciał posłuchać co dalej, jaka przyszłość przed klubem, jakie plany na kolejny sezon, co ze sponsorami, akcjonariatem, przecież kończą się kontrakty tylu zawodników, jaki plan na kadrę.. Tyle wątków, a zero konkretów.
Ostatnio edytowane przez wierność83 : 29.04.2024 o godz. 15:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Czyli po popisach kilka dni temu z paczulem, który swoją drogą moim zdaniem był również bardzo kiepski JK polazł opowiadać to samo gdzie indziej 3 dni później? Mistrz, powinni wprowadzić do oferty sklepu Wisły stroje pajaców i w jednym z nich, tym z numerem 1 powinien paradować królewski jak udziela kolejnych idiotycznych wywiadów o dupie maryny.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 29.04.2024 o godz. 17:32.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2024
Offline |
|
|
Wklejam też tutaj bo tematu o Socios pewnie nikt nie czyta. A to ważne wydarzenie. Zarząd Socios (tam chyba prezes podpisany) właśnie nam potwierdził, że to nie Jadczak bredzi, to nie Koalik ma fobię tylko fakty są takie, że mamy coraz większą powtórkę z SKWK. Ja to miałem uraz i się nie zapisałem, ale współczuję tym co się złamali i zapisali. Nie tylko finansują spalarkę pieniędzy, ale teraz organizują wyjazdy i piszą kibolskie oświadczenia przeciw policji. Jak to mówią - to już było.
Z innego tematu przeklejone: Są tu jacyś Socios? Możecie mi wytłumaczyć skąd u was koncepcja, że możecie się wypowiadać za wszystkich kibiców Wisły? Ustaliliście to chociaż u siebie wewnętrznie? Zresztą nieistotne - wiem, że nie ustaliliście bo mój kumpel, jeszcze członek, właśnie mi napisał, że miałem rację z tą rezerwą do was i on kończy ze składkami bo się czuje wydymany SKWK style. Wracając do tematu. Wam się wydaje, że normalni ludzie mają problem z policją? Wam się wydaje, że możecie za nas wszystkich decydować czy wejdziemy na stadion czy nie? Bo paru kolesi z racami czuje dyskomfort? „My ze swojej strony informujemy, że w sytuacji kiedy na strefie kontroli Kibiców Wisły Kraków będą się znajdować funkcjonariusze Policji […] Kibice Wisły Kraków nie rozpoczną wchodzenia na teren imprezy masowej. Podpisane: Stowarzyszenie Socios Wisła Kraków” Co to jest? SKWK bis? |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Najlepsze jest to, że co im się nie zarzuciło na linii Socios kontra klub to ciągle gadka, że statut stowarzyszenia nie przewiduje tego, że oni nie są od tego tylko tamtego, bla bla, aż to nagle jeb ciul dup nic nie ma znaczenia, będziemy pisać oświadczenia do policji i mówić co maja robić kibice.
Ostatnio edytowane przez nero : 29.04.2024 o godz. 21:35.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
może źle interpretuje tą sytuację, ale z tego co wyczytałem to obecność policji w tamtym miejscu łamie regulamin imprezy masowej czy coś w tym stylu..
oni są tam nie potrzebni, zrobią niepotrzebne kontrole, zawsze trafi się 5 debili wśród 20 tysięcy osób, reszta zacznie ich bronić i pójdzie lawinowo.. przy wzmożonych kontrolach część osób możę nie wejść na trybuny.. chciałbyś wejść w połowie meczu? może warto zastanowić się czy idea jednak nie jest słuszna, jak wiadomo w policji jest duzo prowokatorów.. a całej polsce kibolskiej jest na rękę, żebyśmy coś "odjebali" bo będą mieli konkretne argumenty, żeby nas kolejny sezon nie wpuszczać na trybuny |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez nero : 29.04.2024 o godz. 22:37.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Na PDW też ze składek idzie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co z tymi zapowiadanymi umorzeniami, skoro dług jest głównie do właścicieli? Widzicie, gdyby dziennikarze byli przygotowani to w tych dziesiątkach wywiadów mogliby o takie ciekawe rzeczy dopytać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
O ile dobrze pamiętam to problem z umorzeniem jest taki, że Wisła musiałaby zapłacić od tego podatek.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z tego samego powodu Cupial wolał mieć przez lata po stronie księgowej 100 mln w pożyczkach niż płacić od tego podatek. Ciężko żeby biedna jak mysz mogła to teraz od tak zapłacić.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|