The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2024, 21:49
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Pozwólmy miłośnikom AI i talentu super trenera cieszyć się dzisiaj z olbrzymiego sukcesu, jakim niewątpliwie jest zwycięstwo na boisku hegemona polskiej piłki - Znicza Pruszków. W końcu to była drużyna Lewego.
Jesteś szmatą. I naprawdę śmierdzisz czosnkiem.

Odnośnie meczu: pisałem to wielokrotnie, ale co znaczy mieć piłkarza z dośrodkowaniem w składzie i nie mieć.
Pierwsza połowa była chyba nawet gorsza niż z Chrobrym. Biegać zachciało im się dopiero od drugiej bramki.
Zmiany Rude odmieniły mecz. Junca poza dwiema asystami miał też świetne dogranie do Żyro, Żyro świetny mecz.

Oby Uryga na dobre usiadł na ławce. Z Petrochemią podał rywalom na dwa zero, teraz pokazał swoją szybkość oldboya. Sorry, to jest mimo wszystko profesjonalna liga, trzeba biegać.
To co Duda odwalił przy drugiej bramce - katastrofa. Kolejny myślami przy Pucharze Polski polski. No i oczywiście - wszystkie dośrodkowania złe, wszystkie podania do tyłu.
Szot - katastrofa na lewej, główny hamulcowy na prawej.
Sobczak - kolejny gówniany mecz. Żyro zasłużył chyba na pierwszy skład.

Znamienna sytuacja kiedy Alfaro poszedł z kontrą (chyba jedyną w meczu) i musiał czekać na resztę.

Dobrze że jest Żyro, dobrze że jest Junca, dobrze że jest Rodado. Oby Gogół był w formie, Dudzie przyda się przerwa.

Mimo wszystko - wyprowadzenie meczu z 2-0 na 2-3 powinno dać im trochę pewności siebie. Ale nie ma co ukrywać - pierwsza połowa to byla farsa...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.04.2024, 21:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jesteś szmatą. I naprawdę śmierdzisz czosnkiem.
Znowu ci się asperger włączył?
Nie martw się. Przejdzie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.04.2024, 21:57
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Znowu ci się asperger włączył?
Nie martw się. Przejdzie.
Nie mam aspergera. Po prostu nazywam szmatę która udaje kibica Wisły po imieniu. Nie ja jeden to zauważyłem. Zdradziłeś się.
Frustracja po wygranej swojej drużyny to nie jest normalne zachowanie kibica. Za to pasiastego trolla - jak najbardziej...

A tak między nami, to Cię nie rozumiem. Czego tutaj szukasz? Nie lepiej znaleźć sobie klub do kibicowania, a nie nienawidzenia?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 19.04.2024, 22:00
Nie mam aspergera. Po prostu nazywam szmatę która udaje kibica Wisły po imieniu. Nie ja jeden to zauważyłem. Zdradziłeś się.
Frustracja po wygranej swojej drużyny to nie jest normalne zachowanie kibica. Za to pasiastego trolla - jak najbardziej...
A tak między nami, to Cię nie rozumiem. Czego tutaj szukasz? Nie lepiej znaleźć sobie klub do kibicowania, a nie nienawidzenia?
Mógłbym ci wytłumaczyć skąd frustracja po "wygranym" meczu, ale do aspergerowców takie coś nie dociera.
Sam się zdradzasz atakując innych ad personam.
Ja rozumiem, że przerzucasz swoje uczucia na innych, między innymi te o nienawiści.
Nie będę polemizował.
Polemika z chorymi z nienawiści tylko ich utwierdza w ich urojeniach.

Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 19.04.2024, 22:10

Frustracja fraszmata po wygranej Wisły bezcenne. Jednak tabletka dzień po to dar niebios.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 19.04.2024, 22:24
krzywy napisał(a):Wyświetl post
Frustracja fraszmata po wygranej Wisły bezcenne. Jednak tabletka dzień po to dar niebios.
Też nie wiesz skąd "frustracja" po tym wygranym meczu?
No cóż... poziom inteligencji na tym forum strasznie spadł.

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.04.2024, 22:25
Oby Uryga na dobre usiadł na ławce. Z Petrochemią podał rywalom na dwa zero, teraz pokazał swoją szybkość oldboya.
Uryga w obecnej formie to wypisz wymaluj Głowacki z ostatnich miesięcy gry w Wiśle. Objeżdżany przez napastników, zero dynamiki, często ratował się ostrymi wejściami na pograniczu żółtej kartki. Różnica jest taka, że to dopadło Alana 7 lat wcześniej. On jest strasznie napakowany, nogi ma jak koń, może tu leży przyczyna jego kłopotów?

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 19.04.2024, 22:28
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Uryga w obecnej formie to wypisz wymaluj Głowacki z ostatnich miesięcy gry w Wiśle. Objeżdżany przez napastników, zero dynamiki, często ratował się ostrymi wejściami na pograniczu żółtej kartki. Różnica jest taka, że to dopadło Alana 7 lat wcześniej. On jest strasznie napakowany, nogi ma jak koń, może tu leży przyczyna jego kłopotów?
Nie wiem, w ciemno wymieniłbym go na Tachiego lub Moltenisa. On po prostu nie nadaje się do profesjonalnej piłki z takimi możliwościami fizycznymi. To jest jaki dramat.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 19.04.2024, 22:35
Fajnie, że udało się wygrać, ale pierwsza połowa to był dramat. W drugiej Znicz siadł i pojawił się na boisku zawodnik, który mając trochę luzu umiał wrzucić dobrą piłkę. Obawiam się, że to za mało, żeby wygrywać do końca sezonu.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.04.2024, 05:53
Duda jest tragiczny. Chłop może pomarzyć o takim podaniu jakim wczoraj popisał się Majewski. Zresztą po takich podaniach, gole już nam strzelały Tychy i Chrobry, Duda jedynie potrafi podać na 3 metry do najbliższego partnera z drużyny. Wykonanie rzutów różnych katastrofa, tam nikt nie potrafi dosrodkować! Gdyby nie Junca, to wczoraj nic by z tego nie było.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów