|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Niezależnie od tego, czy uda nam się awansować, czy też nie, mam nadzieję, że wraz z rewolucją kadrową w lecie (która odbędzie się bez względu na awans), zmieni się gruntownie nasza polityka sportowa.
Wydaje mi się, że priorytetem byłoby zatrudnienie osoby do działu sportowego, która pomogłaby Kiko (o ile jeszcze będzie w klubie) w przeszukiwaniu rynków inny niż hiszpański. U nas naprawdę można sprowadzić ciekawych graczy z odpowiednim mentalem, ale trzeba mieć do tego chęci i ludzi, którzy nasz rynek chociaż chcą przejrzeć. Nawet już nie wspomnę o chociaż jednym skaucie na rynek lokalny, który jeździłby po niższych ligach i starał się coś wyłowić. Mam również nadzieję, że zaprzestaniemy eksperymentów z zatrudnianiem zawodników do odbudowy, bo jak pokazał ten sezon, jest to droga donikąd. Potrzebujemy zdrowych chłopów do walki o każdy centymetr boiska i o każdy punkt, a nie wiecznych rekonwalescentów, którzy w sezonie są w stanie rozegrać 5 meczów na krzyż. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|