The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2024, 22:31
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
ale wiocha wychodzi : wiec co ma powiedziec trener po takim meczu ? prawde mama bande kocopołow - nieudacznikow - lelum polelowców - i musze jakos ich gonic do roboty bo polow kontuzjowana a 1/3 wykartkowana nie chce bronic Rude- ale po co sie tak przypierdlac ? ze powiedzial a co mial ....a powiedziec ....przychrzaniacie sie do wszystkiego - tylko niw widzicie ze koles gra w pokera slaba karta - wiec czego wymagacie ? ze wygra parką z fullem ? zejdzcie ludzie na ziemie ...od cudow byl taki jeden zydek co podobno chodzil po jeziorze bez butow - ale to troche dawno temu bylo
Zaraz wiocha. Może mi się chyba nie podobać jak trener pieprzy takie dyrdymały prawda? Grali piach przez 75 minut a on wciska ludziom że grali fantastycznie ?
Lepiej jak powie: graliśmy monotonnie, nudno ale zremisowaliśmy bo do końca walczyliśmy chociaż o 1 pkt.
Nie byłem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem Rudego. A takie uwagi świadczą tylko o tym że masz problem ze czytaniem że zrozumieniem.
Mówiąc rzeczy wbrew temu co się widzi można oceniać trenera jako odklejonego. Taki sam syndrom miał Sobol po pewnym czasie i to samo zaczyna pojawiać się u Alberta.
Nie wiem czy zauważyłeś, że jednak można pozytywnie ocenić jego reakcje na wydarzenia boiskowe co oznacza że potrafi analizować. Problemem jest jednak przygotowanie do meczu już od 1 minuty. Dzisiejszy mecz nie był przypadkiem. I nie zasłaniaj się słabym składem i kontuzjami.
Może po prostu to nie jest ten gość o którego nam chodziło na ławce Wisły?
Myślę że łatwiej się dojebac za opinie niezgodna że swoim tokiem myślenia ale polecam. Nie boli.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.04.2024, 22:32
no i widzisz gizmo, zahaczyłeś o meritum - trener nigdy nie powinien na konferencji rugać piłkarzy, wypowiedział się dokładnie tak jak powinien, problem jest w tym, że wewnętrznie w klubie panuje kultura wzajemnego lizania się po fiutach. Od góry, czyli JK i JB, przez trenera, rzecznikę itp kończa na piłkarzach. I to jest powód do przypierdalania się - że nikt z tym nic nie robi.

Królewski po tym meczu zniknie z twittera na parę dni do momentu kiedy nie wyskoczy jakiś kibicowsko-populistyczny temat bądź kiedy wygramy jakiś mecz. Na to drugie może przyjść nam troche dłużej czekac, więc niestety Jarosław znów się zbłaźni nierealna groźba bojkotu, a najqistotniejsze kwestie funckonowania klubu piłkarskiego - uwaga, bo tu może być zaskoczenie - czyli dbanie o to, żeby sportowo zespół dojeżdzał poprzez budowanie odpowiednich struktur w klubie, dobieranie właściwych pracowników, zawodników etc będą leżeć. Bo łątwiej jest zgrywać kozaka na twitterze, niż zająć się realną robota. Niestety, jak szanowałem Królewskiego to niestety coraz bardziej przekonuje się do tezy, że to tylko geek, gnębiony w szkole, który ma radoche z tego, że w końcu dopuścili go do "fajnych chłopaków" i może z nimi potańczyć w szatni.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.04.2024, 22:41
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Kij się nie sprawdził więc trener wyciąga marchewkę. A takim twardzielem miał być, suty miał kręcić....
sobota ....
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.04.2024, 22:48
MMTS napisał(a):Wyświetl post
Zaraz wiocha. Może mi się chyba nie podobać jak trener pieprzy takie dyrdymały prawda? Grali piach przez 75 minut a on wciska ludziom że grali fantastycznie ?
Lepiej jak powie: graliśmy monotonnie, nudno ale zremisowaliśmy bo do końca walczyliśmy chociaż o 1 pkt.
Nie byłem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem Rudego. A takie uwagi świadczą tylko o tym że masz problem ze czytaniem że zrozumieniem.
Mówiąc rzeczy wbrew temu co się widzi można oceniać trenera jako odklejonego. Taki sam syndrom miał Sobol po pewnym czasie i to samo zaczyna pojawiać się u Alberta.
Nie wiem czy zauważyłeś, że jednak można pozytywnie ocenić jego reakcje na wydarzenia boiskowe co oznacza że potrafi analizować. Problemem jest jednak przygotowanie do meczu już od 1 minuty. Dzisiejszy mecz nie był przypadkiem. I nie zasłaniaj się słabym składem i kontuzjami.
Może po prostu to nie jest ten gość o którego nam chodziło na ławce Wisły?
Myślę że łatwiej się dojebac za opinie niezgodna że swoim tokiem myślenia ale polecam. Nie boli.
nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem Rude ....tylko szlak mnie trafia jak dzbanowco chce uslyszec po meczu prawde czyli : jestesmy beznadziejni - ten , tamten jest huyjowy i wogole na nic nie zaslugujemy ....nie pisze tu o warsztacie Rude - tylko o przypierdalaniu sie do tego ze cos powiedzial na konferencji - no tak , maila od razu wyjebac prawde po 3 miesiacach : jestesmy dziadami ......to by tutejszych blaznow pocieszylo ? nie tak buduje sie druzyne , a tu kilku-kilkunastu idiotow wymaga wlasnie tego od trenera , chlop dzwiga co ma co moze - - nie porownuje go do Sobola bo wg mnie ( a jest to tylko moje prywatne zdanie) ma duzo slabsza kadre
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 13.04.2024, 23:24
Pan Hartling się z tego wszystkiego śmieje
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 13.04.2024, 23:30
Marzenka też.

Ona była o krok od pucharów, tylko Hiszpanie zawalili.

A ci obecni wizjonerzy,

Kompromitują się drugi sezon w pierwszej lidze.

Jak to Boguś Leśnodorski powiedział?

https://przegladsportowy.onet.pl/pil...pewnik/jjjr6db

Gdyby wtedy było prawdziwe odnowienie, oddzielono Wisłę od przeszłości, to dzisiaj byłoby szykowanie się do kolejnego z rzędu Mistrzostwa Polski.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.04.2024, 07:23
Kij się nie sprawdził więc trener wyciąga marchewkę. A takim twardzielem miał być, suty miał kręcić....
Suty się wykręca na treningu, a nie w mediach. Co miał powiedzieć o zaangażowaniu to już powiedział w Głogowie. Sobczak walczył cały mecz z pianą na ustach i co z tego wyszło. W Płocku zawsze grało się ciężko udało się zremisować w końcówce tylko kretyn by narzekał na piłkarzy po takim meczu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.04.2024, 09:14
Cudowna, wręcz epicka jest ta ekscytacja Koaliczków, Azorków, Jarów czy Jagulików, gdy Wiśle się nie układa i nie wygrywa. Ależ zacieracie wtedy rączki, pobudzenie i radość u Was taka, że pewnie całą noc tańczycie ze szczęścia, bo macie swoje kolejne 5 minut na wylewanie żółci.

No bo może w końcu teraz, wreszcie, nareszcie, uda się wypchnąć komuś z klubu Hiszpanów i Królewskiego,by znów oddać go w ręce polskich menedżerów, albo nowych Pasiecznych, czy środowiska kibicowskiego mającego już dużą wprawę w wyprowadzaniu z niego pieniędzy!

No może wreszcie, więc ciśniemy jeszcze mocniej! I może wreszcie zaczniemy od tej czwartej ligi albo zrobimy z Wisły jakiś nowy GKS Katowice czy Chrobry Głogów, to jest to, o co musimy walczyć, tylko wstrętni Hiszpanie przeszkadzają, a nie polscy zawodnicy nie grający na 100% i mnożący największe indywidualne błędy w każdym meczu.

Jaro poczuł, że hejt znów ma moc, odzyskał sens życia, a biedny zagubiony Azorek, który nie rozumie związku między zakonnicami a kobietami, podobnie jak tysiąca innych spraw, myśląc tylko o "polerowaniu berła" innym, szuka mnie rozpaczliwie chyba we wszystkich tematach... Nawet i o Wolfiego gdzieś pyta

A Markus jest tu gdzie zawsze: we wspieraniu Wisły i kibicowaniu jej, a nie wyklinianiu na nią. Tej Wisły, która jest dziś tak beznadziejna, że awansowała do finału Pucharu Polski i nadal nie przegrała jeszcze awansu do ekstraklasy pomimo kilku złych meczy w lidze.
Ostatnio edytowane przez Markus : 14.04.2024 o godz. 09:18.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.04.2024, 09:14
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Suty się wykręca na treningu, a nie w mediach. Co miał powiedzieć o zaangażowaniu to już powiedział w Głogowie. Sobczak walczył cały mecz z pianą na ustach i co z tego wyszło. W Płocku zawsze grało się ciężko udało się zremisować w końcówce tylko kretyn by narzekał na piłkarzy po takim meczu.
No a narzekasz na Sobczak i Krzyżanowskiego....
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.04.2024, 09:17
Markusik kończ, wstydu oszczędź. Średnia 1,375. Dojebany trener i jeszcze lepsi Bregu i Omrani. Brawo JK, brawo markus.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 14.04.2024, 09:40
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Markusik kończ, wstydu oszczędź. Średnia 1,375. Dojebany trener i jeszcze lepsi Bregu i Omrani. Brawo JK, brawo markus.
Już teraz chcesz hejterku bym wystąpił w roli Wołodyjowskiego, do którego były skierowane te słowa? Na razie jeszcze ci nie będę oszczędzał wstydu, którego już najadłeś się po awansie Wisły do finału Pucharu Polski, kiedy okazało się, że ani ta drużyna nie jest tak słaba jak wmawiałeś, ani trener nie jest żadnym strzałem w kolano.

Jaka będzie ostateczna średnia Wisły w lidze i czy wystarczy do awansu choćby poprzez baraż, dowiemy się dopiero na koniec sezonu.

Ani liga ani puchar nie jest jeszcze przegrany.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.04.2024, 09:48
No a narzekasz na Sobczak i Krzyżanowskiego....
Bo nie jestem trenerem.

Przesłuchałem konferencje. Rude stwierdził, że przez cały tydzień piłkarze obiecywali, że będą rywalizować, że będą walczyć i że on walkę widział od pierwszej do ostatniej minuty. Za co drużynie dziękuje. To jest klucz do sukcesu w dłuższej perspektywie. Stan w którym rywalizacja i walka w meczu będą naturalnym odruchem. Dopiero nałożona na tą bazę, taktyka będzie mogła być skuteczna, a różnica umiejętności czysto piłkarskich będzie decydować o wyniku.

Dotychczas przegrywaliśmy brakiem walki, postawienia się, a ocena brzmiała "co za szrot", albo trener bez pojęcia. Zdziwienie się pojawiało kiedy szrot odchodził do innego klubu i nagle przestawał być szrotem. Rude ma świadomość co jest głównym problemem i jeżeli widzi poprawę w tym aspekcie to drużynę chwali. Czas na pokazanie błędów będzie na odprawach, a nie na gorąco po meczu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.04.2024, 11:21
do usuniecia
Ostatnio edytowane przez ciacho : 14.04.2024 o godz. 11:26.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 14.04.2024, 11:26
Bo nie jestem trenerem.

Przesłuchałem konferencje. Rude stwierdził, że przez cały tydzień piłkarze obiecywali, że będą rywalizować, że będą walczyć i że on walkę widział od pierwszej do ostatniej minuty. Za co drużynie dziękuje. To jest klucz do sukcesu w dłuższej perspektywie. Stan w którym rywalizacja i walka w meczu będą naturalnym odruchem. Dopiero nałożona na tą bazę, taktyka będzie mogła być skuteczna, a różnica umiejętności czysto piłkarskich będzie decydować o wyniku.

...
A powiedział czy zdąży wdrożyć to wspaniałą wizję przed ostatnim meczem? Ile ty masz lat żeby nabierać się na takie słodkie gadki?

Walki w tym meczu mógłbym sie ewentualnie doszukać od 80 minuty do strzelenia bramki, czyli 10 minut. Kolejne doliczone 7 to był jakiś pokaz cyrkowców.

Ja pier... 1/9 pkt w ostatnich 3 meczech. Jak można tego bronić? Jesteśmy jedną z 3 najgorszych drużyn w tym okresie.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 14.04.2024 o godz. 11:29.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 14.04.2024, 12:24
Jeżeli Wisła chce awansować, to Królewicz powinien jutro ogłosić TRENERA, a nie trwać w tym dziwnym eksperymencie z gościem z Erasmusa.

Jutrzejszy dzień będzie ostatecznym testem na wiarygodność Królewicza z Hańczowej - co jest celem Wisły?

Awans czy robienie sobie kpin z Wisły, z jej historii poprzez obecną sytuację z amatorami z Hiszpanii.

Królewicz,

Wisła musi awansować!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.04.2024, 12:53
ciacho napisał(a):Wyświetl post
A powiedział czy zdąży wdrożyć to wspaniałą wizję przed ostatnim meczem? Ile ty masz lat żeby nabierać się na takie słodkie gadki?

Walki w tym meczu mógłbym sie ewentualnie doszukać od 80 minuty do strzelenia bramki, czyli 10 minut. Kolejne doliczone 7 to był jakiś pokaz cyrkowców.

Ja pier... 1/9 pkt w ostatnich 3 meczech. Jak można tego bronić? Jesteśmy jedną z 3 najgorszych drużyn w tym okresie.
A w międzyczasie awans do finału PP. Możesz to wytłumaczyć?

Walka była cały mecz popatrz na Sobczaka. Problem w tym, że z tej walki niewiele wynikało. Zobacz jak straciliśmy bramkę. Nasz lewy obrońca poleciał do ataku dalej niż lewy pomocnik. Lewy pomocnik stracił piłkę i cała lewa strona została pusta. Mimo że działo się to z 80 metrów od naszej bramki, ani jeden ani drugi nie zdążył wrócić, nikt nie przerwał kontry faulem i Płock oddając jedyny celny strzał w meczu był bliski wygranej. A u nas? Sobczak zamiast grać w piłkę urządził sobie 90 minutowe zapasy. Rodado wyraźnie nie chciał wchodzić w zwarcia z przeciwnikiem, okazje które były, trzy wyplute przed siebie piłki przez bramkarza nie zostały wykorzystane. Było chyba z 16 strzałów w tym z 7 celnych. Pamiętaj że graliśmy w Płocku, gdzie zawsze jest ciężko.

Skąd ta seria? W Głogowie wyszły wszystkie nasze bolączki znane od lat, z Motorem przekręcił nas sędzia, a w Płocku pewnej wygranej, biorąc pod uwagę naszą sytuację kadrową oczekiwali tylko najwięksi optymiści. Tu nie chodzi o to żeby czegoś bronić, chodzi o to żeby zrozumieć przyczyny aktualnych wyników i próbować je usunąć.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 14.04.2024, 13:21
...Zobacz jak straciliśmy bramkę. Nasz lewy obrońca poleciał do ataku dalej niż lewy pomocnik. Lewy pomocnik stracił piłkę i cała lewa strona została pusta. Mimo że działo się to z 80 metrów od naszej bramki, ani jeden ani drugi nie zdążył wrócić, ....
Otóż nie "nie zdążył wrócić", tylko miał wyje.ane jajca i nawet nie zamierzał spróbować zdążyć. Widzisz różnicę?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.04.2024, 13:34
Widzę zdecydowanie, już od lat... . Jak twierdziłem, że kluczem jest zapieprzanie to ci co dzisiaj ubolewają nad postawą zawodników. Szydzili w najlepsze i twierdzili, że sportowcy zawsze chcą wygrywać i zawsze dają z siebie 100%. Albo, że są przemęczeni, zajechani przez trenera tyrana, dlatego snują się na boisku.

Niestety nie jest pora na radykalne posunięcia. Taka pora jest na koniec sezonu. Wtedy trzeba pozbywać się tych z wyje.anymi jajcami. Do tego potrzeba trenera który nie będzie się cackał.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 14.04.2024, 14:30
Markusik po tym jak kolejny raz się ośmieszył musiał iść w argument ostateczny - miłość do klubu i pełne wsparcie
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 14.04.2024, 16:25
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Przecież z tym człowiekiem to się nie rozmawia, bo merytoryka jest mu obca. Próbowałem, ale odpuściłem, bo skala manipulacji i bzdurnych teorii w jego wykonaniu wychodzi poza skalę.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 14.04.2024, 16:43
Walka była cały mecz popatrz na Sobczaka. Problem w tym, że z tej walki niewiele wynikało.
Cieszę się, że wreszcie zaczynasz zrozumieć, że samo zapieprzanie nic nie daje.

Smucę się, że musiałeś się o tym przekonać na przykładzie słabej gry i słabych wyników Wisły.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.04.2024, 17:09
Markus napisał(a):Wyświetl post
Cudowna, wręcz epicka jest ta ekscytacja Koaliczków, Azorków, Jarów czy Jagulików, gdy Wiśle się nie układa i nie wygrywa. Ależ zacieracie wtedy rączki, pobudzenie i radość u Was taka, że pewnie całą noc tańczycie ze szczęścia, bo macie swoje kolejne 5 minut na wylewanie żółci.

No bo może w końcu teraz, wreszcie, nareszcie, uda się wypchnąć komuś z klubu Hiszpanów i Królewskiego,by znów oddać go w ręce polskich menedżerów, albo nowych Pasiecznych, czy środowiska kibicowskiego mającego już dużą wprawę w wyprowadzaniu z niego pieniędzy!

No może wreszcie, więc ciśniemy jeszcze mocniej! I może wreszcie zaczniemy od tej czwartej ligi albo zrobimy z Wisły jakiś nowy GKS Katowice czy Chrobry Głogów, to jest to, o co musimy walczyć, tylko wstrętni Hiszpanie przeszkadzają, a nie polscy zawodnicy nie grający na 100% i mnożący największe indywidualne błędy w każdym meczu.

Jaro poczuł, że hejt znów ma moc, odzyskał sens życia, a biedny zagubiony Azorek, który nie rozumie związku między zakonnicami a kobietami, podobnie jak tysiąca innych spraw, myśląc tylko o "polerowaniu berła" innym, szuka mnie rozpaczliwie chyba we wszystkich tematach... Nawet i o Wolfiego gdzieś pyta

A Markus jest tu gdzie zawsze: we wspieraniu Wisły i kibicowaniu jej, a nie wyklinianiu na nią. Tej Wisły, która jest dziś tak beznadziejna, że awansowała do finału Pucharu Polski i nadal nie przegrała jeszcze awansu do ekstraklasy pomimo kilku złych meczy w lidze.

Nie chce mi się z Tobą wchodzić w polemikę - są na tym forum bardziej wytrwali i cierpliwi.

Zrozum jedną rzecz - tu nie chodzi o uderzanie w klub, bo każdy kto na tym forum jest swoje z Wisłą przeszedł i masohistycznie wciąż z nią jest. Tyle z romantyzmu.

Chodzi o Ciebie i Twoją postawę, którą albo na wzór albo przez sugestię kopiujesz od Królewskiego. Jest sukces - publiczny onanizm, gramy piach którego nawet Ty nie jesteś w stanie obronić - znikasz na parę dni. Tylko tyle.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.04.2024, 18:59
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Cieszę się, że wreszcie zaczynasz zrozumieć, że samo zapieprzanie nic nie daje.

Smucę się, że musiałeś się o tym przekonać na przykładzie słabej gry i słabych wyników Wisły.
Ale bez zapieprzania kończy się najczęściej tak jak w Głogowie. Dlatego warunkiem koniecznym, niewystarczającym jest zapieprzanie. Jeżeli tą prawdę zrozumieją nasi piłkarze to reszta przyjdzie sama. Mecze pucharowe są najlepszym dowodem.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 14.04.2024, 19:38
Obawiam się, że Jarosław z Hańczowej będzie upierał się do końca w sprawie, którą sam stworzył i ją zawala.

Kosztem awansu do Ekstraklasy będzie bronił tego gościa z Erasmusa.

Tu powinna być natychmiastowa decyzja.

Zatrudnić TRENERA na decydującą część sezonu.

Jarosławie z Hańczowej,

Czy twoje ego jest ważniejsze od dobra Wisły?
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.04.2024, 19:41
Rude 1906% poparcia. Koniec ze zmienianiem trenerów jak rękawiczki. Nawet w przypadku braku awansu, powinien zostać.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.04.2024, 19:56
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Rude 1906% poparcia. Koniec ze zmienianiem trenerów jak rękawiczki. Nawet w przypadku braku awansu, powinien zostać.
W przypadku braku awansu to mało prawdopodobne że Rude zostanie, ale nie ze względu na wyniki/styl (bo JK jest zbyt uparty i nie wyciąga wniosków), ale finanse i ewentualne zmiany właścicielskie.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.04.2024, 10:55
nie żartuj sobie
ONI mają zapieprzać ONI?
przecież Sobczak w wywiadzie dla gk wyraźnie powiedział, że są najlepsi w tej lidze, mają największe umiejętności

nie powiedział tego wprost, ale między wersami mam to, że cała liga powinna się przed WIELKĄ WISŁĄ położyć i prosić o niski wymiar kary

dodając do tego prezesa, który nie trzyma ciśnienia i jest uparty jak kozioł
wychodzą z tego mecze z Tychami, Płockiem, Głogowem itp. itd....

gwiozdy psiakrew od siedmiu boleści
zaorać i pogonić to towarzycho
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.04.2024, 10:56
nie żartuj sobie
ONI mają zapieprzać ONI?
przecież Sobczak w wywiadzie dla gk wyraźnie powiedział, że są najlepsi w tej lidze, mają największe umiejętności

nie powiedział tego wprost, ale między wersami można wyczytać, że cała liga powinna się przed WIELKĄ WISŁĄ położyć i prosić o niski wymiar kary

dodając do tego prezesa, który nie trzyma ciśnienia i jest uparty jak kozioł
wychodzą z tego mecze z Tychami, Płockiem, Głogowem itp. itd....

gwiozdy psiakrew od siedmiu boleści
zaorać i pogonić to towarzycho
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.04.2024, 11:14
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe,że wylazłeś z nory i zacząłeś pisać dopiero jak parchaci wygrali z Jagą.Humor się poprawił?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 15.04.2024, 13:52
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Markusik po tym jak kolejny raz się ośmieszył musiał iść w argument ostateczny - miłość do klubu i pełne wsparcie
Teraz masz jakiś problem z miłością do klubu i wspieraniem Wisły? Ono nie obowiązuje gdy rządzi Królewski, tak? Wtedy należy trzymać kciuki za jej porażki?

Ośmieszają tu się jedynie Ci, którzy bronią twórczości Koaliczka na forum i dodatkowo twierdzą, że znikam na parę dni, gdy zespół nie wygrywa.

Tak Cię boli, że powiedziałem, co dla mnie jest wartością w kibicowaniu i że jest z nią Wisła, a nie przepychanki z Wami czy Koaliczkiem, wmawiającym, że sezon już jest przegrany, choć jeszcze nie jest i wcale przegrany być nie musi?

Niektórzy są tu dla hejtu, inni dla czytania głupot Koaliczka, jeszcze inni dla skłócania kibiców, czy podbudowywania własnego ego i wyładowywania własnych frustracji, a ja podobnie jak mam nadzieję większość osób właśnie z miłości do Wisły. Jak widać mamy różne priorytety.
(...)
"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów