The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2024, 23:26
Na tą chwilę wyniki w lidze Rudego są skandaliczne.

10 punktów w 7 meczach.

Średnia punktowa na mecz 1,42 - Brzęczek
Średnia punktowa na mecz 1,43 - Rude
Średnia punktowa na mecz 1,47 - Sobolewski 2023/2024
Średnia punktowa na mecz 1,74 - Sobolewski ogółem 1 liga
Średnia punktowa na mecz 1,95 - Sobolewski 2022/2023
Średnia punktowa na mecz 3,00 - Jop

Oczywiście Jop jest skrajnym przykładem, bo miał się do pokazania tylko w dwóch meczach ligowych. Mimo wszystko fakt, że Jop zrobił 60% dorobku Rude w 28% jego czasu na ławce powinien dać do myślenia.

Rudego ratują jedynie wyniki w PP, gdzie rozegraliśmy dwa bardzo dobre mecze.

Ja mam dość obwiniania sędziów czy czerwone kartki, każdy trener ma czasem taką sytuację. Szczęście na stanowisku trenera to też umiejętność i tyle w temacie. Skoro uważamy, że dzięki Rude awansowaliśmy do finału PP, gdzie tak naprawdę przepchnął nas sędzia w ćwierćfinale - nie powinniśmy płakać, gdy tym razem poszło w drugą stronę. Byłoby to hipokryzją.

Generalnie jestem zażenowany naszą postawą i dziwię się, że Rude ma tu tylu popleczników podczas, gdy ani gra, ani wyniki się nie zgadzają.

Najgorsze jest w tym wszystkim to, że jak coś nagle nie zatrybi to możemy mieć wielkie problemy z utrzymaniem się w strefie barażowej.

Dodam też, że dopóki Rude nie zrozumie, że pchanie Ratona do składu to zabawa z tykającą bombą to nas jeszcze sporo niespodzianek czeka pod własną bramką. Ratonik dziś jedna bramka koncert zapieprzona i raz pluł w łatwej sytuacji - na szczęście ratowali go nasi stoperzy. To nie jest bramkarz, to jest ręcznik. Ja bym go wypierdzielił dyscyplinarnie nawet gdyby Broda i ten wschodni wynalazek byli kontuzjowani. Nawet junior nie namnoży tak często tak dziecinnych błędów. WON pajacu.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 07.04.2024 o godz. 23:33.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów