|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pomijanie Sobczaka i udawanie że tylko Hiszpanie się starają to oznaka hejtu czy jeszcze nie?
Ja Rudego nigdy nie hehtowalem, tylko pisałem prawdę, że to żaden trener a tym bardziej w połączeniu z Królewskim, który mu będzie kłody pod nogi rzucał. Dlatego od początku mówiłem że ten cyrk nie ma prawa wypalić. Szczególnie l, że nic się nie zmieniło oprócz obsady stanowiska trenera. Ale śmiesznie poczytac teraz wasze kajanie się i powtarzanie po mnie tego co mówiłem 3 miesiące temu, że cały ten układ na mecze z Królewskim jest zgniły i nic tu sam Rude nie zmieni. Żałosne czytać te twoje wypociny Markus gdzie twierdziłeś że w klubie jest tak super, a jak przyjdzie trener z Hiszpanii a nie chora PMS, to będą wyniki. Praktycznie każdy piłkarz gra gorzej, wyników nie ma, HMS nie daje rady a ty zaczynasz płakać że sam trener nic nie zmieni i ze w klubie jest syf. Beka. Tymczasem Lechia świeżo skompletowana z PMS jest na miejscach dającym bezpośredni awans. My po 2 sezonach z JK, Hiszpańska MŚ, możemy pomarzyć o takich wynikach ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|