|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jeszcze raz: wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii. Nie ma tam mojego osobistego stanowiska. Ty natomiast nie opierając się na niczym poza pobożnymi życzeniami uznałeś, że Omrani może nas zbawić. Teraz pomyśl: skoro jak twierdzisz Królewski czyta wiślackie strony, profile na FB i TT to może moje "donosy" z Rumunii przyczyniły się do tego, że Omrani dostaje 2 tys euro miesięcznie zamiast 10 tys euro? Nie podziękujesz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|||
Fra Mat napisał(a):
![]() Szkoda czasu dalej wymieniać. Radzę ci przestań kompromitować się wmawianiem, że nie zajmowałeś wówczas żadnego stanowiska względem Omraniego, ani bronienia swoich rumuńskich bajek, które przedstawiałeś tutaj niczym jakąś prawdę objawioną. Idź lepiej na ten spacer itd. po który teraz próbujesz sięgać. W sprawie Omraniego epatowałeś opowiastkami i bajkami o rzekomej nadwadze, które kompletnie się nie potwierdziły. Twój problem polega właśnie na tym, że prawie wszystkie Twoje cytaty i rumuńskie źródła okazały się tu bezwartościową brednią , której nadal bronisz jako wiarygodną i prawdziwą. ![]() Wypowiadając się o Omranim opierałeś się na tych niewiarygodnych bajkach, a ja na jego sportowych dokonaniach w postaci pięciu tytułów mistrzowskich oraz kilkudziesięciu bramek i asyst zrobionych na tamtejszych boiskach w silnym klubie grającym na poziomie sportowym znacznie wyższym niż gra dzisiejsza Wisła. Do tego sprowadza się ta różnica. Jeszcze chciałbyś, aby ktoś Ci za to dziękował? Te Twoje "donosy" na szczęście pojawiły się na forum dopiero po tym, jak wypłynęły informacje dotyczące kwoty 2000 Euro, na które miała zgodzić się Wisła. Wszystko było już znacznie wcześniej ustalone i zaplanowane, dlatego na szczęście Twoje wysiłki i szkalowanie wizerunku zawodnika niewiele mogły już zmienić, nawet gdyby jakiś naiwniak przypadkiem potraktował je poważnie.A o Jopie i Rude pisałeś wtedy to: Fra Mat napisał(a):
![]() A potem: Fra Mat napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Markus : 18.03.2024 o godz. 15:07.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
||||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|