The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2024, 16:44
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Załuska w teorii to dobry materiał na trenerka GK, liznął trochę klubów, szczególnie szkockie zespoły to było duże pole dla popisu dla bramkarzy (wysokie piłki, bardzo agresywna gra). Na pewno będzie się płynnie dogadywał z Rude, a i z Kiko ma jakieś doświadczenie (pół roku u niego grał).

Na pewno od Łaciaka gorszy nie będzie, bo powinien być (w teorii) mocno zmotywowany do sukcesów i do rozwoju. Wystarczy spojrzeć kto jeszcze tak niedawno był u nas trenerem GK i jak newiele trzeba było żeby się wybić do Rakowa.
Jak to się ma do AI i wyboru Rude?Skoro Ki....sztuczna inteligencja wybierała spośród gości którzy poświęcili się trenerce w młodym już wieku i w tym kierunku się kształcili czemu trenera bramkarzy nie wybrano na podstawie podobnych kryteriów?Kiko....przepraszam AI nie znalazło żadnego gościa który poświęcił się tej pracy za młodu a nie jest tylko byłym bramkarzem?
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.01.2024, 17:21
Markus napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Załuska okazał się kompetentnym trenerem bramkarzy, który potrafi im pomóc i ich rozwijać, to trzeba będzie się tylko z tego cieszyć.
mam wrażenie że Biegańskiemu przydałby się również trener mentalny
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 11.01.2024, 13:38
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...z-honduraninem

Przedłużenie Jarocha i Talara oceniam na plus, co do Łasickiego myślę, że nie będzie chciał być rezerwowym.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.01.2024, 15:24
Watts napisał(a):Wyświetl post
mam wrażenie że Biegańskiemu przydałby się również trener mentalny
Na pierwszym miejscu przydałaby mu się inny klub, a nam nowy bramkarz.

Apropo plotki Koźmińskiego:

Każdy z tych 3 piłkarzy pewnie przydałby się na ławke w ekstraklasie, ale realnie brak tylko Jarocha byłby odczuwalny.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 11.01.2024, 22:26
Łasicki grał w Napoli ?!?
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 12.01.2024, 00:47
Całe 12 minut.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.01.2024, 12:32
Co do wzmocnień to zdecydowanie bramka.

Mam dość tracenia co chwilę punktów ze względu na niekompetencję między słupkami.

Reszta pozycji wydaje się być dobrze, równomiernie obstawiona. Dlatego też poza transferem bramkarza, nie siliłbym się na jakieś wielkie wzmocnienia, chyba, że trafiłby się ktoś kto zdecydowanie przerasta naszych obecnych piłkarzy umiejętnościami.

Transfer bramkarza to priorytet, mamy do wyboru pomiędzy turystą, a dwoma dzieciakami. Taki wybór to żaden wybór.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 14.01.2024, 14:00
Z Lecha Poznań będzie chciał odejść Ksawery Kukułka .Lewy obrońca. chłopak od nas z Nowej Soli. nie znalazł wspólnego języka z trenerem Rumakiem. Jako konkurencja dla Junci i Krzyżanowskiego jak znalazł.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 15.01.2024, 09:21
3 nominalnych lewych obrońców w kadrze (a dodatkowo Szot,Eneko, i Wiśniewski którzy tam też grali) to jak na 1 ligowa Wiśle chyba jednak zbyt dużo.

Kadra Wisły jest tak opasła ilościowo, że chyba tylko jakis jeden gracz do ofensywy mógłby być sprowadzony bez konieczności zluzowania kadry z innych kontraktów. A i to jest więcej niż konieczne.

Marzy mi się sytuacja jak jeszcze do niedawna w Rakowie, gdy płynnie wymieniano jednostki gorsze na lepsze, bez specjalnej rewolucji w systemie gry i bez żadnych spadków jakości. Pomijając oczywiście ich letnie okno i działań Szwargi, bo w pewnych kwestiach tam poszli o krok za daleko.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.01.2024 o godz. 09:25.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.01.2024, 09:52
W ogóle dziwi mnie to, że chcą przedłużyć kontrakt temu fajtłapie Łasickiemu, przecież to poziom najwyżej na powiedzmy lidera 3 ligi... kompletnie niezrozumiała decyzja, bo myślałem że będziemy się pozbywać przeciętniaków.
Do skutecznej walki o awans potrzebujemy kogoś na zmianę na skrzydło, bo jak wypadnie Villar i Alfaro to leżymy, no i potrzebujemy kozaka na bramkę, bo nazywanie tych parodystów którymi obecnie dysponujemy bramkarzami to obraza dla tego 'zawodu'.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.01.2024, 18:59
Biegański podobno jedzie za ocean. Wszystkiego dobrego życzę.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 18.01.2024, 20:26
Bardzo dobrze.
Skoro znika jeden z bramkarzy to oznacza, że kogoś zatrudnimy.
Miejmy nadzieję, że kompetentnego.

A co do Mikołaja to on jeszcze prędzej czy później wypłynie. Widać, że chłopak jest ambitny i grzanie ławy go nie interesuje.
Dlatego nie ufam bramkarzom co większość kariery grzali ławy. To, że grzali ławę to był ich wybór.

Proszę o bramkarza, który jest podstawowym zawodnikiem swojego obecnego zespołu i jest pierwszym bramkarzem przynajmniej 2-3 lata tam gdzie gra.
Może byc z 2 ligi polskiej, naprawdę. Byle nie kolejny ex-ławkowicz.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.01.2024 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.01.2024, 22:06
https://sport.tvp.pl/75449232/nowy-t...-puchar-polski
Mateusz Miga napisał(a):
MM: Jarosław Królewski napisał na portalu X, że nie będzie tej zimy wzmocnień. Co pan na to?
AR: W tym momencie ma rację.

- Za to tracicie Mikołaja Biegańskiego. Będzie chciał pan kogoś na jego miejsce?
- To faktycznie realna opcja. A jeśli tak się stanie, musimy ocenić sytuację i podjąć najlepszą decyzję, by podtrzymać rywalizację. Chcemy awansować i chcemy mieć ku temu jak najlepsze narzędzia.

- Czy ktoś jeszcze może odejść?
- W tej chwili nie sądzę. Każdy zaczyna od zera. Mamy obóz w Turcji z czterema sparingami. Chcę dać szansę każdemu graczowi na różnych pozycjach w różnych formacjach, aby zrozumieć, co możemy zrobić ze składem, który mamy i ocenić, czy mamy jakieś potrzeby. W następnej kolejności postaramy się wykorzystać każdego jak najefektowniej w drodze do awansu.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 18.01.2024, 22:27
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Biegański podobno jedzie za ocean. Wszystkiego dobrego życzę.
I bardzo dobrze

Odchodzi od nas 3 bramkarz, jeden z ostatnich na ekstraklasowym kontrakcie.

Obie strony skorzystają na jego odejściu.

Mam tylko wątpliwości czy warto inwestować w kolejnego bramkarza nr 3. Najlepiej byloby znaleźć wartościowego numer 1 albo nie ściągać nikogo ma ten moment. Tym bardziej że ciężko kogoś sensownego znaleźć zima. To tylko 16 spotkań.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.01.2024 o godz. 22:49.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.01.2024, 02:16
I bardzo dobrze

Odchodzi od nas 3 bramkarz, jeden z ostatnich na ekstraklasowym kontrakcie.

Obie strony skorzystają na jego odejściu.

Mam tylko wątpliwości czy warto inwestować w kolejnego bramkarza nr 3. Najlepiej byloby znaleźć wartościowego numer 1 albo nie ściągać nikogo ma ten moment. Tym bardziej że ciężko kogoś sensownego znaleźć zima. To tylko 16 spotkań.
Z Biegańskiego i tak był zerowy pożytek.
Oczywiście, dobrze byłoby mieć wreszcie porządnego bramkarza, pytanie czy nas na takiego stać. Może mieć nawet 38 lat, byle dobrze bronił przez te 16 kluczowych dla naszej przyszłości spotkań, dawał spokój reszcie obrony i miał silny charakter. U nas pozycja bramkarza to od lat tragifarsa, albo beznadziejny emeryt albo beznadziejny młody. Chciałbym zobaczyć kogoś kto będzie miał równą formę, może być bez genialnych obron, ale też bez niewymuszonych strat.

Ale fakt, kolejny wynalazek jest nam zbędny, zwłaszcza jakiś kolejny szemrany "talent". Prawdziwe talenty to trafiają do Legii Warszawa, do nas tylko trzeciego sortu fujary z jakimiś poważnymi brakami.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.01.2024 o godz. 02:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 19.01.2024, 18:03
Tak jak mówiłem.
Niech to będzie gość, który gra na poziomie 1-2 ligi od paru lat regularnie i jest ceniony w swoim obecnym klubie.

Nie facet co ma znane nazwisko za wysiadywanie ławki lub gdzieś ją wysiadywał w jakimś lepszym niż nasz klubie. Nie dzieciak, nie emeryt po przejściach. Nie gość po kontuzji. Nie kot w worku z zagranicy.

Zwykły ligowy bramkarz - nie obchodzi mnie czy z jakiegoś Chrobrego, Polonii Warszawa czy innej Chojniczanki. Mamy scoutów od czegoś, niech sprawdzą kto na tle naszych lig broni równo i nie jest zbyt znany. Nie powinno być trudno znaleźć gościa, który gra regularnie i nie ma tendencji do wrzucania sobie piłki do bramki co któryś mecz.

Wątpię, żeby to był aż taki straszny wydatek, że miałoby nas nie stać.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 19.01.2024 o godz. 18:29.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 19.01.2024, 19:50
Biegański musi zrobić miejsce dla kolejnego Hiszpana.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 19.01.2024, 22:20
Gdyby Biegański robił miejsce dla kolejnego Hiszpana takiego jak Carbo. byłaby to wspaniała wiadomość dla Wisły.

Niestety, nie słyszymy, by zespół miał być w jakiś sposób wzmocniony podczas tego okienka. Uważam to za błąd. Nie mamy drużyny kompletnej i bez słabszych punktów.
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.01.2024, 00:47
Ja tam liczę na trenera który został wybrany do naszej taktyki i naszego profilu zawodników. Dobrze gdyby jeszcze doszedł jakiś ofensywy pomocnik lub napastnik do pierwszego składu.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 20.01.2024, 07:40
Gdyby Biegański robił miejsce dla kolejnego Hiszpana takiego jak Carbo. byłaby to wspaniała wiadomość dla Wisły.

Niestety, nie słyszymy, by zespół miał być w jakiś sposób wzmocniony podczas tego okienka. Uważam to za błąd. Nie mamy drużyny kompletnej i bez słabszych punktów.
Może już naprawdę doszliśmy do ściany finansowej i AI albo żona powiedziała JK że już go nie stać na kolejne 300-400 tys rocznie x iluś nowych kopaczy.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 20.01.2024 o godz. 07:43.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.01.2024, 07:59
Finanse to jedno i na pewno lepiej zejść z pensji, bo skoro mieliśmy 3 bramkarzy w tym powiedzmy Broda i Raton na jednym poziomie i zaraz za nimi ale jednak niżej Biegański. A tak na prawdę żaden do gry się nie nadaje, to bez sensu było trzymać 3 jednocześnie. Przecież na tej pozycji nawet 2 to o jednego za dużo i na pewno nikomu miło na ławie nie jest siedzieć. A tym bardziej bramkarzowi nr 3, który w głowie ma "przecież ja ....a nigdy się nie dobiję do tego 1 składu" więc co za pożytek z takiego człowieka? Jedynie kwasów może narobić.

Bo bramkarz nr 2 to jeszcze sobie może myśleć, że wskoczy do bramki jak nr 1 kontuzje złapie albo jakąś gorszą formę itp.

No ale jeśli nie planujemy wzmocnień to raczej ta ściana już jest i już zapobiegawczo "tniemy" koszty (tniemy tzn. nie zwiększamy póki co). Bo nie oszukujmy się, gdyby była możliwość sprowadzić 1-2 kozaków, to na pewno by się dla nich miejsce znalazło na boisku. I na pewno by pomogli bardzo, przyczyniając się do zdobywania punktów.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.01.2024, 09:52
Ja liczę, że jednak przynajmniej jeden jakościowy transfer in będzie, nawet jeśli to miałby być bramkarz.
Wydaje mi się, że to nawet psychologicznie na drużynę mogłoby pozytywnie wpłynąć, że poza nowym trenerem jest w drużynie jakaś nowa krew, która daje poczucie że jesteśmy mocniejsi niż jesienią.

Problem wydaje mi się wynika z tego, że nie ma też tej jednej jedynej pozycji, w której mamy jakąś wyrwę wymagającą natychmiastowego uzupełnienia i to ich usypia.
Argumentum ad żonum doktora granata tez mnie przekonuje
Ostatnio edytowane przez masada : 20.01.2024 o godz. 09:57.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 20.01.2024, 13:28
Jako, że większość meczów gramy przeciw drużynom, które bronią się w 11 w polu karnym to jednak przydałby się wysoki napastnik. Dziwi mnie, że takiego nie ma i klub nie widzi, że 99% wrzutek wybijają obrońcy przeciwnika.

Ktoś taki powinien przyjść nawet na ławkę jako po prostu opcja kiedy mecz wymaga zmiany sposobu gry.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.01.2024, 14:00
A ja uważam, że jeszcze będziemy kiedyś żałowali, że wypuściliśmy Biegańskiego.
Jego słabsze ostatnio występy w rezerwach były, moim zdaniem, spowodowane tym, że odstawiono go na boczny tor z jakichś powodów (być może nawet leżących po jego stronie - chęć wyrwania się z klubu, gdzie na niego nie stawiają).
Wiem jednak, że większość tego forum uważa go za słabego bramkarza, a i ja zdaję sobie sprawę z jego niedostatków, więc tylko wyrażam swoją opinię.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 20.01.2024, 15:24
As napisał(a):Wyświetl post
Jako, że większość meczów gramy przeciw drużynom, które bronią się w 11 w polu karnym to jednak przydałby się wysoki napastnik. Dziwi mnie, że takiego nie ma i klub nie widzi, że 99% wrzutek wybijają obrońcy przeciwnika.

Ktoś taki powinien przyjść nawet na ławkę jako po prostu opcja kiedy mecz wymaga zmiany sposobu gry.
Jak drużyna się broni w 11 w polu karnym, grasz atak pozycyjny ostatnie co cię powinno interesować to namiętne wrzucanie pilki w pole karne i liczenie że jakis koszykarz do nich doskoczy, wygra główkę i w dodatku uderzy na tyle kąśliwie że bramkarza uda się zaskoczyć. Któryś to trener z topu niedawno zacytował analizy z których wynika że wrzutki to najmniej efektywny element gry.

Co innego jak masz zawodnika który po prostu potrafi grać dobrze głową. Brożek był wzrostu Sobczaka czy Rodado a 1/4 swoich bramek strzelił głową. Miał świetny instynkt strzelecki.

Z kolei do SFG i tak możesz wysłać ŚO, którzy tam wzrostem mogą zrobić robotę.

Jakbyśmy mieli w tym oknie zrobić jeden transfer to o.wiele bardziej wolałbym kogoś na 10, kto potrafi dobrze grać w piłkę i mieć ten błysk jak kilku poprzedników na tej pozycji, Fernandeza, Imaza czy z dawnych lat Stillicia. Kogoś kto zdecydowanie może zrobić różnice ma boisku.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 20.01.2024, 15:37
Jak drużyna się broni w 11 w polu karnym, grasz atak pozycyjny ostatnie co cię powinno interesować to namiętne wrzucanie pilki w pole karne i liczenie że jakis koszykarz do nich doskoczy, wygra główkę i w dodatku uderzy na tyle kąśliwie że bramkarza uda się zaskoczyć. Któryś to trener z topu niedawno zacytował analizy z których wynika że wrzutki to najmniej efektywny element gry.
Musisz zadzwonić z tą informacją do Hoenessa z Bayernu i mu powiedzieć, że chłop od 30 lat się myli zawsze ściągając do drużyny wysokiego napastnika. Dodatkowo wydał 100 milionów na Kane’a a mógł wziąć za darmo Wernera. Dyletant ;-)

A tak poważnie to wszystkie drużyny zostawiają nam boki wolne bo gramy tym atakiem pozycyjnym i co chwila tracimy piłkę bo ktoś nam ją dziabnie albo przetnie podanie. Brak wysokiego zawodnika w przodzie pozwala trenerowi przeciwników przeczytać plan meczu Wisły zanim trener Wisły ogłosi skład. Żeby nas przeczytać wystarczy spojrzeć na kadrę w Transfermarkt.

Gdyby był wysoki napastnik to silą rzeczy musiałby bronić również boków i zwiększenie przestrzeni między zawodnikami broniącymi co dałoby więcej miejsca na grę kombinacyjną w środku.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.01.2024, 16:13
...
To prawda ale np. Puszcza skutecznie postawiła na taki styl. Problem w tym, że ustawienie drużyny tak grającej zajęło im kilka lat. I tak były robione transfery.
My mamy całkowicie inaczej zbudowaną drużynę więc należy znaleźć inny sposób niż dojście skrzydłem i wykop w tłum.

Przy okazji, Wisła dogadała się z Łasickim i Jarochem
https://www.goal.pl/1-liga/kiko-rami...-wisle-krakow/
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 20.01.2024, 16:22
Tylko że Hoeneness pozyskiwał Kane’a, Lewandowskiego, Mandzukica, Lukę Toniego, Tristana, Elbera, Pizarro.. nie chce mi się więcej wymyślać, którzy potrafią (-ili) poza tym grać w piłkę, a my to nie wiem czy jesteśmy w stanie znaleźć tego typu gracza powyżej poziomu Ondraska, który moim zdaniem w piłkę grać nie umiał.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 20.01.2024, 17:22
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Tylko że Hoeneness pozyskiwał Kane’a, Lewandowskiego, Mandzukica, Lukę Toniego, Tristana, Elbera, Pizarro.. nie chce mi się więcej wymyślać, którzy potrafią (-ili) poza tym grać w piłkę, a my to nie wiem czy jesteśmy w stanie znaleźć tego typu gracza powyżej poziomu Ondraska, który moim zdaniem w piłkę grać nie umiał.
Chodzi o to, że Heieness rozumie, że każdy z przeciwnik w Bundeslidze muruje bramkę i poprostu potrzebują mieć taką opcję do ataku. Po to na zmianę za Lewego czy Kane’a wchodzi Chuopo-Moting. HoenessPozyskiwał też Robbena czy Ribberigo ale mi nie chodzi o to, że Wisła ma ściągnąć napastnika który nadawałby się na Bayern.

Chodzi o ściągnięcie w miarę ogarniętego chłopa, który wejdzie w 65 minucie i da dodatkową opcję rozegrania w ataku. Tylko przykładowo taki ktoś w typie Brown Forbes’a. Duży, silny, za słaby na mocne drużyny ale w sam raz 1 ligę bo nie wymagający finansowo.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 20.01.2024, 17:29
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
To prawda ale np. Puszcza skutecznie postawiła na taki styl. Problem w tym, że ustawienie drużyny tak grającej zajęło im kilka lat. I tak były robione transfery.
My mamy całkowicie inaczej zbudowaną drużynę więc należy znaleźć inny sposób niż dojście skrzydłem i wykop w tłum.

Przy okazji, Wisła dogadała się z Łasickim i Jarochem
https://www.goal.pl/1-liga/kiko-rami...-wisle-krakow/
Doprecyzowując, wstawienie jednego wysokiego zawodnika do ataku nie oznacza, że masz przestać grać pozycyjnej. Oznacza tylko tyle, że kiedy taki chłop wchodzi to oprócz ataku pozycyjnego, który dalej możesz kontynuować masz jeszcze opcje zaskoczyć przeciwnika dośrodkowaniem.

Absolutnie nie twierdzę, że Wisła ma się przestawić na taktykę “siłą razy ramię”.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów