|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Rude tu niczemu nie jest winien. Jest to analityk, który próbuje swoich sił jako trener. Póki co wyleciał z hukiem z dwóch klubów, które miały potencjał i jak widać potencjał w połączeniu z AI na niewiele się zdał bo zaliczył w tych klubach niepowodzenie. Jak też widać po pół roku i roku pracy w kazdym z klubów, nie był w stanie przekonać do siebie właścicieli, nie oczarował ich tym AI, na tyle żeby zostać w klubie na kolejny sezon i udowodnić, że coś nie coś potrafi, a AI to przyszłosć i ma sens.
Winien jest Krolewski, który eksperymentuje, a na stanowisko trenera sprowadził kolejny wynalazek. I przeciwko takiemu podejściu protestuje. Powiedzmy, że na 20% Rude może okazać się strzałem w dziesiątkę - niestety to samo można napisać praktycznie o każdym trenerze, o takim, który ma jakieś zaplecze taktyczne (jak Rude) czy takim, który zaczyna przygodę i ma dobre wyniki (ma w sobie to coś?) jak Jop, czy o Brzęczku, który jakieś tam wyniki w Płocku miał, był selekcjonerem więc powinien sobie w Krakowie poradzić. Ale jest niestety jeszcze 80% do calosci i niestety na tyle procent Rude sobie nie poradzi. Wlasnie z tych powodów, które wypisałem na początku. Jest to kot analityki. Ale dlaczego analityk, który 2 razy się ośmieszył jako trener, miałby sobie nagle poradzić na tym stanowisku w Wiśle? - gdzie ma najtrudniejsze zadanie, tu jest 15 meczów i tak z 11 musi wygrać. Nie ma czasu na choćby jedną głupią pomyłkę. Na pewno mu się uda ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|