MaLk napisał(a):

Ale zauważyłeś co napisałem i do czego się odnosiłem, bo właśnie... potwierdzasz to, co napisałem? 
My stanowimy alternatywę rozważaną przez nich tylko i wyłącznie dlatego, że dajemy lepszą kasę, a nie dlatego, jak wymyślił FraMat, że przychodzą za grosze żeby u nas zaistnieć 
Przynajmniej dopóki gnijemy w I lidze nie będziemy żadnym okienkiem do lepszego piłkarskiego świata, będziemy tylko miejscem, w którym dostaną lepsze pieniądze. I tylko dlatego tu przyjdą. Wiara w to, że w takiej sytuacji na luzie odpuszczą kasę tylko po to, aby się promować jest tak naiwna, że szkoda gadać.
|
Jak już napisałem: Mula, Fernandez, nasz były francuski stoper znaleźli sobie lepiej płatne fuchy, Rodado miał ofertę za 900 tys. euro dla klubu którą odrzuciliśmy, a teraz zastanawiamy się czy ktoś go nie kupi, Junca miał podobno oferty z Ekstraklasy. Ci co wrócili, wrócili na ten sam poziom z którego odchodzili.
Wydaje mi się że dla piłkarzy na zakręcie jesteśmy jednak okienkiem. Oczywiście - nie jest to okienko do wielkiej kariery, ale Ci goście i tak na nią nie mają już widoków. Jesteśmy mimo wszystko okienkiem do klubów które i tak płacą wielokrotność stawek z drugiej/trzeciej ligi Hiszpańskiej...