|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak se czytam Drozda i nagle widzę to zdanie :
Jest temat doświadczenia, ale nasz aktualny trener bramkarzy jest w sztabie i jakieś doświadczenie ma w prowadzeniu i przygotowywaniu zespołów. I mam tak : Najgorsze jest to, że sam nie jestem pewien czy on to pisze poważnie czy trolluje.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.12.2023 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wyobraź sobie, że popieprzyły mi się dwa nazwiska. Siarhei Mikhailau który został trenerem Bramkarzy. i Aleksandr Mikhailov - - asystent trenera drużyny Wisła II Kraków (analityk drużyny rezerw) w sezonie 2023/24 (ur. 21.12.1984). Licencja: UEFA PRO. W Wiśle od: 2023 Trener posiadający licencję UEFA PRO, który w ostatnich latach związany był z BATE Borysów, będąc w 2022 roku pierwszym trenerem seniorskiego zespołu, z kolei w latach 2020-2022 samodzielnie prowadził BATE II Borysów. Cenne doświadczenie zdobywał również podczas pracy w młodzieżowych reprezentacjach Białorusi: w sezonie 2017/2018 w U-15, w sezonie 2018/2019 w U-16. Ponadto od 2021 roku był asystentem w kadrze Białorusi do lat 19. W Wiśle Kraków będzie pełnił również funkcję asystenta w zespole CLJ U-17. O którego doświadczenie mi chodziło. Kompleksiarzu .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|