wolfy napisał(a):

Ależ oczywiście, bo w Arce, Tychach czy Odrze grają mega technicy nie popełniający błędów indywidualnych
Znów to samo odklejone .......enie - to jest pierwsza liga, dużo lepsi piłkarze tu nie trafią. To jest kwestia wyciśnięcia maksa z tego co jest, ustawienia taktyki pod możliwości, wypracowania automatyzmów. Za Kaszkieta na 100 rogów padł jeden gol. Tego nic nie tłumaczy.
Idioci dowalali się do Balty - awansował ze swoją drużyną jako kapitan do pucharów. Starzyński kopał się po czole - teraz robi liczby w topie pierwszej ligi.
Zejdź człowieku na ziemię, to nie liga mistrzów tylko pierwsza liga. Twoje marzenia o mega składzie raczej się nie spełnią. Już to co jest finansowo się nie skleja.
A czy nasz skład jest coś warty (indywidualnie pokazują że tak) to można będzie ocenić jak potrenują z fachowcami.
|
Trudno w ogóle odpowiedzieć kiedy nie zdołałeś zrozumieć mojego wpisu i dopowiedziałeś sobie rzeczy pod wcześniej ustaloną tezę. To co napisałeś jest całkowicie nie na temat i z jakichś całkowicie niezrozumiałych względów podłączyłeś do tego Arkę, Tychy i Odrę. Przecież te kluby nie mają absolutnie żadnego związku z tym co ja napisałem.
Polecam przeczytać mój wpis tyle razy aż zostanie zrozumiany. Żadne kreatywne interpretacje i dopowiedzenia nie są potrzebne.