The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2023, 10:38
Karherop napisał(a):Wyświetl post
10 punktów to byloby wybitne osiągnięcie dla naszego trenera. Wiadomo jednak, że tak się nie stanie i to nieosiągalne dla tego zespołu.

7 pkt biorę w ciemno.
Moim zdaniem nadal bardzo ambitnie. Trzeba by wygrać dwa mecze (czyli poprawić liczbę zwycięstw o 40% !) i jeden zremisować. Zbyt ambitnie. To jest Wasz problem że jesteście roszczeniowi! 10 punktów w czterech meczach, 7 punktów - to już nie czasy Cupiała!

Myślę że 4 punkty, jak dla Sobolewskiego i reszty ułomów w sztabie - ideolo. Jeszcze potem wyjdzie idiota na konferencję, zacznie opowiadać jaki to z niego jest fachowiec, a na koniec zjebie kibiców że go nie szanują. Potem nasz X-men Jaruś będzie .......ił jakie to mamy świetne statystyki w ataku, po kolejnym remisie bez goli. Taki cyrk to tylko u nas...

P.S. Puchar Polski wali mnie z góry na dół i nie mam zamiaru go wliczać do punktacji.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.11.2023 o godz. 10:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów