The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2023, 18:43
Po tym meczu najbardziej chciałbym przeczytać kolejne brednie i narzekania Koalika, jakie to beznadziejne transfery zrobił Kiko i jak to Hiszpanie pogrążają Wisłę i blokują miejsce w drużynie takim Olejarkom czy innym Polakom w rodzaju Sapały.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 07.10.2023, 18:43
tego jeszcze nie było zero komentarzy po takim meczu ?
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 07.10.2023, 18:45
Widziałem tylko 2 połowę. Co mi się rzuciło w oczy:
otwarta gra Znicza- przy lepszych strzelcach mogłoby być ciężko
fajny ten Nagamatsu- chciałbym go na ławkę zamiast Sobczaka
radosna twórczość Colleya
fatalna zmiana Szota- powinien wylecieć za 2 żółte

Ze skrótów wyszło że najlepszy na boisku Rodado.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.10.2023, 18:55
Kiedyś tu panowała opinia, że bez Fernandeza bardziej wypłynie Rodado. Tak wyszło. Pytanie tylko czy to dzięki brakowi Luisa, czy po prostu Rodado potrzebował chwili na aklimatyzację.
W innym wątku już napisałem. Jak idzie to jest zajebiście, gromimy. Problem, że w następnej kolejce może być już stypa. Czy 5:1, 4:1 czy 6:2, nieważne tak na prawdę bo punkty i tak 3.
Mental tu nie dojeżdża moim zdaniem i to wina trenera, że w jednym meczu się wszystko klei, a w kolejnym nic się nie klei i się gubimy. Wina też tego, że nie mamy żadnej taktyki. Po prostu jak chłopakom wychodzi to jadą jak ze szmatami, jak nie wychodzi to biegają, tworzą akcje - albo i nie tworzą - ale nie umieją takiej taktyki dobrać aby jakąś rozegrać rywala.

Pytanie ile w takim przypadku uzbieramy punktów do końca sezonu. Tylko 1-2 miejsce daje spokój. Baraże to taka sama niewiadoma jak rok temu. Wygramy tam mecze po 5:1 czy przegramy 1:4? I to jest nasz wielki problem jeśli tak ma wygądać drużyna Sobola. Że możemy cały sezon czekać, grać, czasami pięknie, gromić itd a przyjdą baraże i się w 90 minut sezon skończy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.10.2023, 18:55
Sylwus1988 napisał(a):Wyświetl post
Po takim właśnie meczu, gdzie ofensywny potencjał tej drużyny widać jak na dłoni tym bardziej zasadnym staje się pytanie, jakim cudem my tracimy na tym etapie rozgrywek 7 punktów do Odry Opole.
Oby w końcu ta wysoka wygrana oznaczała rozpoczęcie jakiejś serii zwycięstw, choć wiary we mnie jak na lekarstwo.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.10.2023, 18:59
Więcej drużyn z takimi obrońcami, to może jakoś awansujemy ^^

Cała linia obrony Znicza powinna po tym spotkaniu wracać do domu Pekaesem. Dawno nie widziałem tak słabej obrony rywala w meczu Wisły (Arki nie liczę, oni przeszli koło meczu).

Olejarka nie wykorzystał swojej szansy, Krzyżanowski popełnia błędy, ale nie można mu odmówić zaangażowania w grę. Sapała zagrał tak, jakby się nie chciał zbytnio zmęczyć przed imprezką dziś w nocy, więc niech się później nie zdziwi, że go Duda przyspawa do ławki.

Sam nie wiem, co sądzić po taki meczu. Wynik cieszy, ale wiem, że bardziej wziął się on z katastrofalnej postawy obrony gości, niż z naszej ultra dobrej gry. Niech teraz dobrze przepracują przerwę na reprę i zepną się na końcówkę roku, dobrze byłoby przed zimą mieć miejsce 1-2.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.10.2023, 19:21
Znicz w ataku i w obronie to dwie różne drużyny. Na początku straszliwie nas cisnęli, myślałem że będzie zdrowy w........ I nagle zaczęli rozdawać prezenty, ale tak po całości, więc z komterki pykało.

Wreszcie trzy punkty u siebie, ciekawe czy znajdzie się jeszcze trener kamikadze który zagra z nami otwartą piłkę. Obawiam się że nie.

Hiszpanie ciągnęli grę, Polacy statystowali. Krzyżanowski na plus w ataku, w obronie znowu tragedia. Ogólnie nasza obrona się nie popisała.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.10.2023, 19:33
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Znicz w ataku i w obronie to dwie różne drużyny. Na początku straszliwie nas cisnęli, myślałem że będzie zdrowy w........ I nagle zaczęli rozdawać prezenty, ale tak po całości, więc z komterki pykało.

Wreszcie trzy punkty u siebie, ciekawe czy znajdzie się jeszcze trener kamikadze który zagra z nami otwartą piłkę. Obawiam się że nie.

Hiszpanie ciągnęli grę, Polacy statystowali. Krzyżanowski na plus w ataku, w obronie znowu tragedia. Ogólnie nasza obrona się nie popisała.
Nie wiem czy wszystkie drużyny z dolnej części tabeli są dobre w murowaniu, bo przecież właśnie takie będziemy spotykać do końca rundy. Wygrana cieszy, ale to głównie efekt, jak wspomniałeś otwartej gry i strasznych indywidualnych błędów, a nie metamorfozy Wisły.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.10.2023, 19:40
Ale nam Znicz podał tlen. Wszystkie bramki po błędach przeciwnika i z kontry. Nikt już niestety z nami tak nie zagra i dalej będziemy męczyć bułę. Chwilowo poprawiony humor i to tyle.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 07.10.2023, 19:43
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy wszystkie drużyny z dolnej części tabeli są dobre w murowaniu, bo przecież właśnie takie będziemy spotykać do końca rundy. Wygrana cieszy, ale to głównie efekt, jak wspomniałeś otwartej gry i strasznych indywidualnych błędów, a nie metamorfozy Wisły.
Po prostu obrońcy Znicza byli aż tak surowi technicznie, że przy agresywnym doskoku i pressingu błyskawicznie się gubili, robiąc koszmarne błędy.

Wystarczyło, że Rodado parę razy agresywnie zaatakował ciałem i rywal już głupiał, nie wiedząc co robić z piłką. Większość innych zespołów ma podobnie, tyle że my bardzo rzadko w ten sposób potrafimy wymuszać błędy. Jedynie Alfaro i Rodado czasem próbują to robić. To znów pole popisu dla trenerów i dobranej taktyki.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.10.2023, 20:01
Markus napisał(a):Wyświetl post
Po prostu obrońcy Znicza byli aż tak surowi technicznie, że przy agresywnym doskoku i pressingu błyskawicznie się gubili, robiąc koszmarne błędy.

Wystarczyło, że Rodado parę razy agresywnie zaatakował ciałem i rywal już głupiał, nie wiedząc co robić z piłką. Większość innych zespołów ma podobnie, tyle że my bardzo rzadko w ten sposób potrafimy wymuszać błędy. Jedynie Alfaro i Rodado czasem próbują to robić. To znów pole popisu dla trenerów i dobranej taktyki.
Na sztab nic nie poradzimy. Przestaję już sobie szarpać nerwy.
Wypada wobec tego życzyć nam wszystkim i naszemu klubowi, żeby dolnej części tabeli kryło się więcej Rudoli.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.10.2023, 20:11
Jak napierdalać w trenera i drużynę po wygranej 6:2?

Patrząc po następnych komentarzach to jednak się da.

A co do meczu to widać, że poszło więcej osób do wysokiego pressingu i przyniosło to gole. By obrońcy przeciwników "dawali" nam tlen trzeba ich atakować. Bo to jest 1 liga a nie La Liga.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 07.10.2023 o godz. 20:14.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.10.2023, 20:16
Ten mecz pokazał, że indywidualnie mamy skład o dwie klasy lepszy od całej reszty ligi. Niestety piłka nożna to nie szachy. Dlatego kiedy trafiamy na jako taki zespół który sam nie strzela sobie bramek to nasze indywidualne przewagi giną wobec całkowitego braku zespołowości. Klepka dwóch naszych zawodników to jesz szczyt naszych możliwości.

Przez to marnujemy multum sprzyjających okoliczności do strzelania bramek. Wynik o niczym nie świadczy, dalej nic nie gramy i nic w tym dziwnego.

Sobol i reszta do widzenia...

Takim to znaczy jakim?

Ja bym go określił. Wybitnie szczęśliwym.

I co pisać po takim? Że dalej nic nie gramy, ale mieliśmy farta? Po co.

Sobolewski powie, że wynik był sprawiedliwy. Bo 3 z 6 bramek Znicz sam sobie strzelił. Hura.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.10.2023 o godz. 20:25.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.10.2023, 20:26
Jak napisałem przed meczem, zdobędziemy punkty jak Znicz przegra sam ze sobą. Dopóki trzymali gardę i szyk szło im dobrze. Z naszej strony królowała Sobolewszczyzna i błędy w obronie czyli standard. Jak uwierzyli we własną gwiazdę i zapędzili się w pięciu pod nasze pole karne dostali bramkę na 1:1 i posypali się. Druga połowa to taka radosna podwórkowa piłka, od pola karnego do pola karnego.

Wygraliśmy wysoko z Motorem i Arką. Czy tamte "triumfy" coś zmieniły ?
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 07.10.2023, 20:36
1.SKANDALICZNA GRA CAŁEJ FORMACJI OBRONY na czele z Colleyem , Uryga niewiele lepszy !
2. Z Ratonem w bramce palpitacje serca gwarantowane.
3.Olejarka tragedia
4.Baena ma świetne centry jak na gracza 1 ligi
5.Takie wyniki (abstrahując od słabej gry w 1 połowie) powinny być co mecz na Reymonta.
Ostatnio edytowane przez AS82 : 07.10.2023 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.10.2023, 20:46
Wynik cieszy, sposób prowadzenia szybkich ataków i naciskania na obrońców i pomocników rywala, też.
Jednak Znicz to frajerzy - wyszli na Wisłę zupełnie otwarci jakby myśleli, że słabe wyniki Wisły oznaczają że z Wisłą każdy sobie poradzi.
No, sorry, ale to była woda na młyn Hiszpanów.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.10.2023, 20:54
Bo ktoś musiałby przyznać że miałem dobre przeczucia co do przebiegu meczu

Znicz zagrał tak jak Wisła tego chciała. Kolejny beniaminek który nie wiedział w jaki sposób się ustawia na Wisłę żeby wywieźć punkty.

Niemniej cieszy że Hiszpanie postrzelali. Może Goku się odblokuje na dobre.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 07.10.2023, 21:06
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Bo ktoś musiałby przyznać że miałem dobre przeczucia co do przebiegu meczu

Znicz zagrał tak jak Wisła tego chciała. Kolejny beniaminek który nie wiedział w jaki sposób się ustawia na Wisłę żeby wywieźć punkty.

Niemniej cieszy że Hiszpanie postrzelali. Może Goku się odblokuje na dobre.
Dokładnie. Cieszy wygrana - ale na tle 14 zespołu gdzie nasz Super Defensywny napastnik Rodado sam nam wygrał mecz (mam na mysli 3 pierwsze gole - gdzie 2 po jego przechwytach) niektórym chyba trochę zaciemniła obraz tego co gramy

A gramy głownie męczenie buły - chyba ze przeciwnik jest naiwny albo cos zgubi pod swoim polem karnym jak dziś Znicz. Szkoda że z Płockiem jednej takiej akcji nie zrobił Rodado.

Niemniej Rodado - super mecz - gdyby nie on pewnie 0 byłoby w strzelonych golach. Bo po 3-1 dla nas Znicz juz odpuscił grę. 10- na 10 dla mnie Rodado dziś.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.10.2023, 21:09
Cicho w temacie bo nie wypada narzekać, a tylko przegrane/remisy są wodą na młyn malkontentów.

Jak ma grać obrona z graczami takimi jak Jaroch i Colley. Błędy nieuniknione, jedyna szansa liczyć, że ofensywa coś strzeli.

Wolałabym jednak Brodę nie umiejącego grać nogami- na bramce.

Carbo, Rodado, Baena świetnie, Krzyzanowski obrona tragedia, atak coś tam szarpie, choč celność wrzutek dramatycznie słaba. Goku mimo goli dalej mnie nie przekonuje.
Tu trzeba stawiać na ofensywny futbol przy kiepskiej obronie, innego wyjscia nie ma. I liczyć że strzelimy więcej niż stracimy.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.10.2023, 21:15
Dla mnie oczywistym jest fakt, że w tej lidze nikt nie jest w stanie sobie pozwolić na otwartą grę z nami. Punkty nam urywają drużyny, które są zdyscyplinowane taktycznie i nie grają zbyt ofensywnie. Każda drużyna jaka z nami wyjdzie grać w piłkę zbierze oklep.

Ja nadal nie widzę większej różnicy w naszej grze od tego co graliśmy jak mieliśmy tą niesamowitą passę zwycięstw w poprzedniej rundzie. Po prostu część meczy nam się udawało przepychać kolanem po jakichś indywidualnych popisach czy farrtownych akcjach. W dalszej części sezonu suma farta się wyrównała, co sprawiło, że brakło tych punktów.

Nadal obstawiam awans bezpośredni w tym sezonie, chociaż nie zdziwi mnie miejsce w barażach - piłka nieraz mnie zaskakiwała.

Generalnie rozpierdziela mnie to forum. Chyba od zmiany adresu sami etatowi malkontenci tu pozostali. Przegrywamy lub gramy słaby mecz to 10 stron frustracji i opierdzielania żył, zagramy fajny mecz jak dziś to cisza.... no bo nie pasuje do koncepcji.

Brakuje mi tu zwykłych kibiców, nie ma z kim rozsądnie pogadać, same płaczki to też sam coraz rzadziej głos zabieram. Jakbym miał ochotę popełniać zbiorowe seppuku to bym zakupił bilet do Japonii.

Czirsik.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 07.10.2023, 21:40
o co chodziło z tymi gestami Villara po bramce na 5:2 i tym bardziej Goku wskazywaniem na Villara po 6;2 ?
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 07.10.2023, 21:49
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
o co chodziło z tymi gestami Villara po bramce na 5:2 i tym bardziej Goku wskazywaniem na Villara po 6;2 ?
Wyglądało jakby Villar kogoś wyzywał na solówę.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.10.2023, 22:21

Jak obejrzysz bramki jeszcze raz to zauważysz że czasem doskok nie był potrzebny bo sami nam podawali.

EDIT: widzę że fani sobolewszczyzny już odklejka. Niestety - gówno graliśmy dopóki Znicz nie zaczął nam podawać na kontry. Wątpię żeby po takich w.......ach jakie wyłapała Arka, Motor i teraz Znicz ktokolwiek odważył się rzucić nam rękawicę, zwłaszcza na naszym boisku. Po prostu widać że Kiko tych piłkarzy nie brał losowo tylko oni jak na pierwszą ligę mają umiejętności. Jedna strata w środku i już witają się z bramkarzem.
Ale wystarczy stać w 10-ciu za linią piłki, wybijać po rogach i autach (zero zagrożenia z naszych SFG) i 90% podań jest do tyłu albo w bok, a zagrożenie tylko iluzoryczne.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.10.2023 o godz. 22:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.10.2023, 22:52
Dopiero co mówiłeś że trener Znicza na bank nie zagra z nami otwartej pilki. I zagrał.

I jako że rywalom szczególnie w meczach u siebie nie wypada grać "murowanka" to sądzę że Wisła w tym sezonie wywiezie więcej punktów z wyjazdów niż zdobędzie u siebie.

Szczególnie ciekawy będzie mecz z Lechią pod tym kątem, ale to za jakiś czas.

A takie strzelania jak dziś, z Motorem i Arka się powtórzą. Tak jak i się powtórzą zakalce jak z Płockiem.

Mało kto by się tego spodziewal, a tu już 7 mecz bez porażki. Jest to już jakaś seria ja której można coś budować.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.10.2023, 22:58
Znicz zagrał dobre 30minimut, potem zaczęli się kopać po czole, szkolne błędy i totalny zjazd mentalny, totalnie się posypali.My nie graliśmy niczego wyjątkowego, graliśmy to samo co zawsze.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 07.10.2023 o godz. 23:05.
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 07.10.2023, 23:53
Bardzo dziwny mecz. Strzelone sześć goli, a w kościach czuć, że gdyby nie gol na 4-1 to byśmy go zremisowali.

Trudno jest to w ogóle oceniać, bo Znicz to bezdyskusyjnie najgorsza drużyna z jaką w tej G-lidze graliśmy przez te półtora roku. Skra przy nich to solidny ligowiec, co z tego że w ofensywie jako tako to wygląda (ten Japończyk całkiem interesujący) jak w decydującym dla wyniku momencie darują 2 bramki jak Św. Mikołaj, piłka podwórkowa. I jednocześnie pozwoliliśmy takiemu zespołowi robić praktycznie co chce u siebie przez prawie godzinę. Może to był kolejny przejaw geniuszu "trenera", dać rywalowi grać swoje, ale po takim wyniku to już się raczej nie zdarzy. 3/4 ligi będzie się murować, niezależnie czy u siebie czy w delegacji i najgorszym razie wywiezie wyjazdowe 0-0 jak potężny Płock, który dzisiaj u siebie dostał w czajnik od Arki 0-3.

Tak jak już tu pisano, wygraliśmy głównie dzięki indywidualnym umiejętnościom piłkarzy, w szczególności Hiszpanom z ofensywy, bardzo cieszy forma Rodado. Cała reszta - mocno tak se. Colley znowu zaczął wariować, Krzyżanowski o ile wygląda przyzwoicie z przodu to w defensywie dramat, najlepszym przykładem sytuacja z początku drugiej połowy gdzie biegnie z 15m za chłopem, usiłuje go sfaulować i nie potrafi. Musi mieć taryfę ulgową ze względu na wiek, ale nie oszukujmy się że to jest pewna obsada pozycji. Raton, mimo że trochę sytuacji wybronił, irytuje, choćby akcjami takimi jak kiks tuż przed golem na 0-1.

Podsumowując: punkty cieszą, ale nadal kręcimy się na karuzeli.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 07.10.2023, 23:59

Przede wszystkim obrońców atakował nie tylko Rodado. W odróżnieniu od meczu z Płockiem.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 08.10.2023, 01:14
Skrót z meczu (by Wisła):
https://youtu.be/IdDEj-GP8S8?si=zOxv8B4rPMtoMAUT

Jak obejrzysz bramki jeszcze raz to zauważysz że czasem doskok nie był potrzebny bo sami nam podawali.
Możesz napisać które nam "sami podali"?
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 08.10.2023 o godz. 01:21.

Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 08.10.2023, 06:04
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Skrót z meczu (by Wisła):
https://youtu.be/IdDEj-GP8S8?si=zOxv8B4rPMtoMAUT

Możesz napisać które nam "sami podali"?
A 6 bramka to co? Weź się naprawdę przestań jarać tym meczem, bo wszystkie bramki to błędy obrońców, kontry i, przyznaje, wynik naszego pressingu. Ale to są bramki wynikające z tego, że Znicz zagrał tak jak zagrał. Przez dużą część meczu graliśmy atak pozycyjny, a wtedy znów gówno z tego było.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 08.10.2023, 07:19
Nie wiem, czy to istotne, czy też nie, ale strzeliliśmy sześć goli i wszystkie padły po akcjach rozegranych po ziemi, a nie z magicznych dośrodkowań ze skrzydła, które to naszym grajkom wtłacza do głowy ich trenejro. Może niech oni po prostu grają to, co potrafią i co ich cieszy, bez realizacji tych założeń taktycznych RS.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów