|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie ma co sie piescic. Wiadomo juz ze Sobol tego nie dzwignie i kwestia kolejek a moze i nawet dni jest jego koniec.
Od ponad roku powtarzam Vukovic. Wiadomo dzisiaj poza zasiegiem Pacheta mial fajny czas w koronie. Ale chyba obecnie jest poza zasiegiem Kolejnym bylym pilkarzom/legendom typu Stolarski, Moskal mowie nie. No to kto? Zapraszam do dyskusji. Jestem gotowy na hejt i niemile komentarze od obroncow Sobola. Zapraszam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trenerem powinien zostać ogarnięty szkoleniowiec z niższych hiszpańskich lig. Mieliśmy już takowych, którzy niestety pracowali za krótko. Więc są w naszym zasięgu i dobrze pasowaliby do strategii opierającej się na sprowadzaniu stamtąd zawodników.
W chwili obecnej byłoby to bardzo naturalne posunięcie, niezbędne dla ratowania tego sezonu, bo od dawna widać, że każda kolejna minuta z Sobolewskim jako trenerem i w ogóle z całym naszym obecnym sztabem, to prosta droga do następnej katastrofy. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeśli nie ma kasy na konkretnego trenera , to myślę ,że z potencjałem jaki mamy nawet taki Mamrot by wykręcił awans.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|