The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2023, 20:54
Ten Twój zajebiście potrzebny do gry głową Tachi nie pokrył przy dośrodkowaniu przy 1 bramce i mógł zaj**ać drugą, ale przeciwnik chybił - to tak apropo tego pożaru w burdelu.

Minęło ponad pół roku a ja dobrej gry głową i przy dośrodkowaniach Tachiego nie zdążyłem do teraz zauważyć.

Na tą chwilę Biegański > Raton.

Nigdzie nie twierdzę, że Biegański jest jakiś super, po prostu ten cały Raton jest tragiczny. Jak chcieliśmy wykładać kasiorę na pierwszego bramkarza, to trzeba było kogoś konkretnego z 1/2 ligi wziąć co ma przynajmniej 2 sezony za sobą jako pierwszy bramkarz i zbierał dobre recenzje.

A nie gościa co całe życie był przyspawany do ławki. Poczytać wystarczyło opinie na jego temat z Hiszpanii.

Gra obronna jest taka sama jak w poprzedniej rundzie. Nie osłabiliśmy defensywy, ba - wzmocniliśmy ją - przynajmniej na papierze. W końcu doszedł Deathstroke.... znaczy ten cały Sratutatu

Ja patrząc na popłoch w naszej linii obrony zaczynam tęsknić za Biegańskim i Moltenisem.

I sorry, my nie graliśmy z rewelacją rozgrywek o wyśmienitych SFG tylko z drużynami ogona tabeli.... Raton na 5 bramek, które mogło paść był winny przy 2. Zajebista statystyka, zajebać średnio gola na mecz... Parafrazując Wójta - Super kwa bramkarz.

Jagul : mi się nie chciało szukać. Spoko, że się wysiliłeś i znalazłeś dwie takie sytuacje na przestrzeni sezonu... Tyle, że obydwie te serie za Brzęczka - gdy mieliśmy dużo słabszy zespół. Nie ma co porównywać, tamta Wisła dopuszczała przeciwników do wielu więcej okazji strzeleckich. Generalnie tymi przykładami jedynie potwierdziłeś moje przypuszczenia.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.07.2023 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów