|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Biegański miał swoje za uszami, ale :
- jest młody, istnieje spora szansa, że spoważnieje i wyeliminuje błędy (tym bardziej, że 90% jego błędów wynikało z błędnych decyzji, a nie z braków technicznych czy słabego refleksu). Np. Lis też na początku popełniał sporo błędów, tylko, że on szybciej je eliminował niż Mikołaj - można na nim zarobić ze względu na wiek - niemalże tyle samo co paścił głupimi decyzjami przy dośrodkowaniach to nam ratował dzięki refleksowi i świetnej grze 1/1 Bo pokażcie mi dwa mecze z rzędu w 1 lidze w których Mikołaj przepuścił 5 bramek? To może 4? No raczej ciężko coś takiego będzie znaleźć. Raton to przy Mikołaju jest ręcznik na tą chwilę. I nie oceniam tylko po bramkach, on miał też sporo niepewnych zagrań bez konsekwencji. Praktycznie co leci piłka pod naszą bramkę to smród się niesie. Nie twierdzę, że w jego wykonaniu poprawa jest niemożliwa - użyłbym sformułowania - wysoce nieprawdopodobna. A Drozd niech dalej Drozduje Ktoś mi tutaj pisał, żeby patrzeć na bramkarzy Wisły, a nie Polski. Błąd. Jeśli potrzebowaliśmy kupić pierwszego bramkarza to mogliśmy wybierać wśród hiszpańskich lub polskich bramkarzy, którzy w Wiśle nie grali. Trzeba było postawić na polskich. Myślę, że spokojnie można było wyjąć jakiegoś pierwszego bramkarza z klubu 1 ligi. A jak nie, to nawet z drugiej ! Lepiej brać pierwszego bramkarza z 2 ligi, niż rezerwowego z 1 ligi ! Raton ławkował przez praktycznie całą swoją karierę... mam nadzieje, że u nas będzie już niedługo kontynuował tą zacną tradycję.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 30.07.2023 o godz. 20:39.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|