|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ja rozumiem Twoje ograniczenia intelektualne. Rozumiem dlaczego tacy jak Ty sięgają po teorie spiskowe. ALE DO CHUJA WACŁAWA TO DAWID I KUBA ZATRUDNILI SOBOLEWSKIEGO JAKO ASYSTENTA BRZĘCZKA A POTEM ZA NOWAKA DOSTAŁ DRUŻYNĘ W RUNDZIE JESIENNEJ. Czy Ty jesteś naprawdę tak odklejony że Twoje paranoje nie muszą mieć żadnego styku z rzeczywistością?! Kolejny KOALIK, obserwujemy na żywo pogłębianie się choroby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.06.2023 o godz. 17:25.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Nie interesuje mnie kto kogo, kiedy zatrudnił. Interesuje mnie, co zmieniło się po odsunięciu świętego zajeba od władzy w klubie, co się zmieniło po zaprzestaniu prezesowania przez Nowaka - dlaczego część osób na tym forum zaczęła krytykować trenera atakując w ten sposób Królewskiego. Też rozumiem twoje ograniczenia intelektualne, nie musisz się ich wstydzić. A Twoja reakcja świadczy tylko o tym, że być może dobrze trafiłem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|

|
||||||