|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bo fundament to zapieprzanie...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
w tym przypadku jest to prawie słuszne.
Puszcza ma zawodników, którzy potrafią realizować założenia trenera i mają do tego odpowiednie warunki fizyczne. Taki mini-Raków z zachowaniem odpowiednich proporcji i wizji trenera. Mają swój włoski styl (przeszkadzanie, wybijanie z uderzenia) i proste środki w ataku, a Tułacz dobiera piłkarzy do wizji swojego stylu. To działa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Czerepach, w pucharowym nas może nie wyjaśnili, ale ośmieszyli na pewno, bo wyrównali w dogrywce grając w 10-tkę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tak wiem o meczu pucharowym , ale ligowe były 3 porażki
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
1. Gratulacje dla Puszczy, która wywalczyła ten awans jak najbardziej sportowo, pokazując to nawet grając obydwa mecze bez swojego głównego atutu, czyli gry na własnym stadionie.
2. Zwracam honor wszystkim, którzy przekonywali mnie, że w Puszczy pojawiło się zielone światło na awans. Moje źródło informacji okazało się tu kompletnie niewiarygodne. Meczu nie oglądałem, ale podobno walka była do upadłego, więc nie można tego awansu nazwać przypadkowym.
Ostatnio edytowane przez MaLk : 12.06.2023 o godz. 07:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
95% składu puszczy to Polacy. To pokazuje że trener musi mieć czas aby dobrać sobie ludzi chętnych do gry nawet jeśli umiejętności techniczne nie dojeżdżają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zgadzam się. Tyle, że my nie mamy trenera.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Można tylko głośno się zaśmiać. Puszcza wyjasniła wszystkich, w tym paru wieśniaków z tego forum, którzy najgłośniej wyzywali ich od wieśniaków i się puszyli, że oni tylko potrafią u siebie zdobywać punkty na zabronowanym boisku.
Trochę podobne podejście wykazali przedstawiciele Wisły przed naszym meczem w Niepołomicach, a to boisko złe, murawa zła, wymiarowo złe i szyny też były złe - i być może już wtedy były to pierwsze symptomy wskazujące, że nam awans może się nie udać. Puszcza dwa wyjazdy i dwie wygrane w barażach, a Wisełka nie marudzić, nie puszyć się, że inni to wiesniaki, tylko nauczyć się zapierdalać, a nie pajacować, kombinować i mysleć, że za kasę, Hiszpanami, czy budżetem się wygra ligę. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gratulacje dla Puszczy.
Do esa awansowała druzyna najsolidniejsza w przekroju całego sezonu. Pewnie w esa nie zagrzeje długo miejsca, choć niewiele różni się od Warty Poznań która dzielnie się trzyma do tej pory. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|