The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2023, 10:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
To że Myśliwiec zmieni pracę jest niemal pewne. Pojechał ostro z (byłym) pracodawcą, rozstanie było zapowiadane na długo przed barażami. Done deal, chyba że w Stali będą udawać że to deszcz pada.

Arkadiusz.Czerepach po prostu jak zwykle nie ma pojęcia o czym pisze.

@PAWEŁ - nie jestem jakimś wielkim fanem Myśliwca, ale pycha i prostactwo ludzi takich jak Ty mnie dobija. Jesteśmy klubem pierwszoligowym który skompromitował się właśnie w barażach i ma niepewną sytuację finansową. Nie jest powiedziane że zwyczajnie ten trener dzięki sukcesowi nie znajdzie lepszego pracodawcy.
On jest może gwiazdą jednego sezonu, ale za to my na pewno - upadłym klubem i pośmiewiskiem polskiej piłki.
Mnie Myśliwiec nie podoba się z uwagi na beznadziejną grę w obronie Stali. To jest duży znak zapytania. Ale że u nas leją na defensywę i nie wyciągają wniosków - kto wie?
Ło panie ale pojechałeś pycha i prostactwo
Nie wiem co bierzesz ale bierz pół.

I już spieszę z wyjaśnieniem. Potrzebujemy trenera nawet z niższych lig który, robił postępy w miejscach w których pracował, który potrafił pociągnąć za sobą chłopaków a nie kolejnego czarodzieja 1 rundy który nawet za bardzo nie wie dlaczego mu żarło.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów