|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Szykujcie sie na kolejne x lat wzorem hsv. Wypierdalac, wszyscy!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No to czekamy na ciąg dalszy.
Jakiś będzie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ty jesteś nienormalny? Już odpadliśmy. Koniec.
Możesz zapalić świeczkę na ołtarzyku Sobolewskiego, po tej kompromitacji kibice go nie zaakceptują. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ty pieprzysz?
Pytam co dalej z Wisłą. Możesz już wyjąć szpilki z laleczki voodoo Sobola. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Żegnaj Luis Fernandez, dzieki za wszystkie bramki dzięki Tobie do dziś była nadzieja na awans. Dzięki i powodzenia w nowym klubie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Lepiej zrób analizę genialnego ustawienia trójką z tyłu mistrza Sobolewskiego. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno nie liczę na ciebie. Możesz się uspokoić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
WSTYD I UPODLENIE
Królewski, Błaszczykowski i reszta WON - za takie zarżnięcie klubu ( a teraz naprawdę będzie zarżniety po braku awansu) , odpowiadacie tylko i wyłącznie Wy pajace. Co żeście z klubu zrobili.. Ciapate asy z hiszpani po 120 tysięcy na miesiąc zarabiające a na trenera nie byłoâŚWyprzedać to całe towarzystwo w .... i zaczynać od nowa. Postawiliście wszystko na jedna kartę i rozdupcyliscie wszystko - wypierdalac. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tyle lat musiałem czekać aby dowiedzieć się jak się czuli kibice Schalke 04 po klęsce u siebie 1:4 w meczu o coś... I dowiedziałem się po meczu z Puszczą w 2 lidze. Niesamowite.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Prawie zremisowaliśmy, zabrakło szczęścia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wow. Po prostu wow.
Każdy, kto nie patrzył przez różowe okulary, wiedział, że Puszcza dziś awansuje. Jednak myślałem, że będzie to jakieś 0:1, może karne. Ale cztery gongi? I nasz jeden celny strzał przez cały mecz? To był kosmos. Tak jak pisałem, awans przegraliśmy z Sosnowcem. Skoro w takim meczu daliśmy dupy, to było 100% pewności, że jeszcze lepszy przeciwnik nas powiezie. To będzie gorące lato na Reymonta. Nie dość, że zmieni się cały sztab, to jeszcze praktycznie cały skład. Ciekawe, gdzie tym razem wylądujemy... ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zawodnicy odejdą, sponsorze też odejdą.. budżet 2x mniejszy.. ciekawy sezon się zapowiada
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nabijanie się z Karheropa jest za łatwe. Ten dekiel niczego nie rozumie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oczywiście Puszcza wybiegała ten mecz , ale oni dzisiaj nie byli nawet zmuszeni ,żeby grać na 100% , stali twardo a te patałachy od wuefisty Sobolewskiego wyglądali jak dzieci we mgle.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Sześciu Hiszpanów to za mało, aby Puszczę pokonać!
Więcej Hiszpanów, więcej Hiszpanów! A pisałem wielokrotnie, że zatrudnienie błazna z Hiszpanii jest fatalnym pomysłem. Znów miałem rację. https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=91122 https://wislakrakow.com/forum/showpo...ostcount=91174 https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=4683 Od początku ponowne zatrudnienie błazna było dziwne, biorąc pod uwagę fatalne wyniki sportowe poprzednim razem - zwłaszcza styl + niejasne powiązania z ekipą Sarapaty. Mam nadzieję, że jutro będzie jasny i prosty komunikat: Jakub Błaszczykowski i Jarosław Królewski definitywnie odchodzą z Wisły. Ciekawe, jakie instrukcje dostaną sociosy i różne ananasy będące tubą propagandową rządów Marzenki. Od samego początku 2019 r. pisałem, że tylko prawdziwy reset albo to nie ma sensu. Delegalizacja TS-u, rezygnacja ze skompromitowanych środowisk kibicowskich były oczywistą oczywistością. Ale pojawili się różni przebierańcy i są widoczne efekty. Byłem strasznie atakowany przez różnych spadów z czasów Marzenki. Przez lata. Kto miał rację? Więcej Dawidków, więcej Jurków, więcej Kikuśków! Zniszczyliście Wisłę. A czemu Święty nie chciał pomóc w naprawieniu wyniku na boisku?
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 06.06.2023 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A wystarczylo miec trenera z pomyslem na gre. Dzisiaj puszcza nic nie grala bo nie musiala. Tyle na nas wystarczylo. Wystarczyl tez slaby sosnowiec. A zeby te wiesniaki dostaly na ....e od nieczieczy bo nawet jednwj trybuny nie zapelnia na r22. Chyba ze my przyjdziemy ogladac Widzew,Ruch,Legie i zydow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kiedy rewanż?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Rewanż będzie za 4 lata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oczywiscie sie wystraszyli meczu o stawke. Z pajacujacym Sobolewkim z pierwsza 11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
2:3
1:2 1:4 Bilans z Puszczą w drugiej lidze: 0-0-3 A jakby był rewanż za kilka dni to niektórzy dalej uważaliby, że faworytem będzie Wisła. Niesamowite. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czyli gdyby nie Puszcza to byśmy mieli 1 miejsce w I lidze z ŁKSem
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wypierdalac. Wszyscy. Natychmiast. A Błaszczykowski niech zorganizuje sobie benefis, zamiast wchodzić w meczach przy prowadzeniu 3:0
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no błagam, Puszcza na kolejny rok w 1 lidze? Chcesz znów oglądać, jak nas ośmieszają? Ileż można, litości... Jak kiedyś Wisła się odbuduje, to weźmiemy rewanż ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A kto powiedział że dalej będziemy w 1 lidze ? Finansowo przy braku awansu to 4 liga nie jest fantastyką.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Teraz to chętnie zobaczyłbym Stal Rzeszów w 1 lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeśli o jakimś meczu można powiedzieć, że został przegramy przez trenera to ten jest tego idealnym przykładem. Przeciez ten parodysta miał do dyspozycji wszystkich graczy, których gra się zachwycaliśmy na początku rundy. To wymyślił sobie, że posadzi ich na ławce i zagra ustawieniem z dupy i samo się wygra.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Truskolasy niestety nam się odbijają czkawką.
Pierwszy do wyjebania - kubuś Drugi do wyjebania - Raduś Trzeci do wyjebania - Fernandez - się zrobił gwiazdor... Nie wiem, czy ten inwestor będzie czy nie. Ale trzeba zacząć myśleć długoterminowo - a nie zmieniać koncepcje co pół roku. konkretny plan, konkretni ludzie. KONKRETNY PLAN |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przecież plan jest i to dobry:stawianie na Kiko i Hiszpanów z tamtejszych niższych lig. To nie zawiodło. Zabrakło tylko jednego kluczowego elementu: sensownego trenera na ławce, który umiałby ich odpowiednio ustawić i wykorzystać. Gdyby był, mielibyśmy Ekstraklasę.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zabrakło wyników jesienią, trenera w decydujących meczach na wiosnę i chyba jednak bramkarza. Szacun Mikołaj, ale jednak to chyba nie to.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|