|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To, czy sezon zakończy się sukcesem czy kompromitacją to się dopiero okaże.
Na dziś faktycznie - pomimo tragicznej jesieni udało się przedłużyć szanse na sukces. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przepaliliśmy masę pieniędzy, zatrudniliśmy masę niepotrzebnych beznadziejnych piłkarzy, to co zostało z Ekstraklasowego składu skompromitowało się ligę niżej (Plewka, Colley, Gruszkowski, Hugi, Młyński, Starzyński), a wielu z tych piłkarzy zarabia dużo nawet jak na zespół z najwyższego poziomu. To JEST kompromitacja.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.06.2023 o godz. 12:17.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Natomiast w dyskusji powyżej oraz medialnie istnieje "twardy" podział na jesień i wiosnę. Mój wpis dotyczył jesieni, która jest obecnie lansowana (dzisiejszy tekst Treli oraz wpisy Królewskiego) jako świetny czas dla Wisły. Jeżeli awansujemy - tak. Jeżeli nie - również wiosna okaże się kompromitacją i nikt mnie nie przekona, że 13/18 wygranych to jest świetny wynik. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Wisła wiosna zrobiła swoje. Tabela wiosny mówi wszystko. A że nie miała marginesu błędu to i nie awansowała bezpośrednio. Weź powiedz sobie z przeszlosci że Wisła wygra 12 z 16 meczów to będziesz mlaskał z zachwytu. Odnośnie dzisiejszego meczu to wcześniejsze przegrane z Puszcza z psychologicznego punktu widzenia dają nam więcej, niżeli byśmy byli po łatwych zwycięstwach. Nikt w drużynie się ani na chwilę nie rozluzni. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|